Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13051306130713081309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeşim beni bilerek yemediğini biliyorum ama nerdeyse baştan server alıcakken orada yapılıcak en kötü hatayı yaptın umarım asenaya yem olmamışsınızdır

serverdan atınca bir daha giremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 27 Temmuz 2015; 2:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmoDemo1414

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

tsubasa sen ve jitem dalga mı geçiyorsunuz ,bu sefer oylesine girmiştim ama bir daha girdiğimde siz ve ek olarak süpernovayı görürsem 16 ya bölünüp yiyeceğim .Ayrıca hiç alıntı yapıpta bahane yada açıklama yapmayın.

Yeni Tag Olmayan Herkesi Yiyorum burdan bir arkadaş yeni tagla gelmişti onu feedledim jitem onu yiyince bende onu yedim anladın mı gülüm :)

tsubasa olduğunuzu varsayarak ;

süpernova sonradan beni besledi ki zaten mesajımı editledim onun için

Sizin içinse sıkıntı jitemdeymiş o zaman

İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Konu sahibi bu kadar ilgisizse hakkıdır. Birisinin devralması gerekir. Adam zamanımı veririm ugraşırım yaparım dedi cıktı. Başkası zamanım olsa ugraşırım dese onuda desteklerdim. Ama bu konu sahibiyle bu iş yürümez. Ne teamspeak var ne skype var ne zello var ne whatsapp var. Bu oyunda iletişim kurulmadıgı sürece hatalar birbirini takip eder. Ben binbaşıyım görüyorsun 2 senelik üyelik fakat geri dönüp bana tag atmadı. Gördü ama geri bile dönmedi. Bende gittim japonca harflerden eski tagı cıkardım. 700 kişiye dagıttım diyorda neden bu tagı iyi oyuncularda görmekte zorlanıyorum?

Sana şöyle anlatayim.Diyelim ki bir ailen var.1 karın ve 2 tanede çocugun var.İlk zamanlarda sürekli işe gidiyorsun.Deli gibi calisiyorsun ki cocuklarinin iyi bir hayat yaşasın.2.ayın sonunda biraz dinlenmek istiyorsun.Ve aniden hiç tanimadigin bir adam gelip"Artik bu evi ben geçindirecegim"diyor.

Burada yaşanan olayin en somut hali bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: no.bir

quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Konu sahibi bu kadar ilgisizse hakkıdır. Birisinin devralması gerekir. Adam zamanımı veririm ugraşırım yaparım dedi cıktı. Başkası zamanım olsa ugraşırım dese onuda desteklerdim. Ama bu konu sahibiyle bu iş yürümez. Ne teamspeak var ne skype var ne zello var ne whatsapp var. Bu oyunda iletişim kurulmadıgı sürece hatalar birbirini takip eder. Ben binbaşıyım görüyorsun 2 senelik üyelik fakat geri dönüp bana tag atmadı. Gördü ama geri bile dönmedi. Bende gittim japonca harflerden eski tagı cıkardım. 700 kişiye dagıttım diyorda neden bu tagı iyi oyuncularda görmekte zorlanıyorum?

Sana şöyle anlatayim.Diyelim ki bir ailen var.1 karın ve 2 tanede çocugun var.İlk zamanlarda sürekli işe gidiyorsun.Deli gibi calisiyorsun ki cocuklarinin iyi bir hayat yaşasın.2.ayın sonunda biraz dinlenmek istiyorsun.Ve aniden hiç tanimadigin bir adam gelip"Artik bu evi ben geçindirecegim"diyor.

Burada yaşanan olayin en somut hali bu...

/>

• tuvnera bendim serverdan düştüm ya
  • 1 ay önce bu konuda TAG yoktur, TAG geçersizdir yazıyordu Carsley denilen zat ve herkes birbirini yiyordu, bi kaos vardı.
    Tam 1 aydır ben bu konuda uğraşıyorum, mesajlar atıyorum zamanımı harcayıp, iyi kötü bugüne kadar sağlam bi TAG oluşturmuştuk.
    Sonra ben bu işi ilerletince, konu sahibi TAG dağıtmaya başladı işte orada olay boka sardı.
    Siz bugün benim emeklerimizin içine ettiniz ya TAG'i ifşa ederek, kenetlenip daha sağlam daha güvenilir TAG dağıtımı yapmazsak şerefsizim.

Sizin ne köleniz olacağız bi oyun için, ne itaat edeceğiz o beceremediğiniz dağıtamadığınız TAG'inize.

Sen bu konunun başında olduğun sürece hainler senin sayende BAYRAM edecektir Carsley.!!!

Çakal dediği isimlerde oyunda en dürüst oynayan insanlardır.
    Ben edebimden susayım dedim ama yeter artık...

Agar.io Oynuyoruzz!

Agar.io Oynuyoruzz!

• Agar.io Oynuyoruzz!

DANGER ZT Yİ BESLEDİ.SONRA TÜM GERÇKE DH LİLERİ AVLADILAR
  • quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

Bu sahnenin birkaç saniye sonrası önemli. Birkaç saniye sonra server bizimdi.

Bu saate kadar da Şarkışla ile bendeydi server.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 27 Temmuz 2015; 7:41:25 >

• iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 27 Temmuz 2015; 9:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

Bu sahnenin birkaç saniye sonrası önemli. Birkaç saniye sonra server bizimdi.

Bu saate kadar da Şarkışla ile bendeydi server.

Hocam onlar çakalsa biz 10 kat daha çakalız, bundan böyle öyle rahatça hainler cirit atamayacak aramızda , nitekim bugunde ss aldıgımdaki gibi şak diye tesbit ettik bunları

• Megatron hacı ben Gereksiz çok iyi oyundu kısa sürede serveri aldık ancak acilen çıkmam gerekiyordu son olarak o bizim yanımıza gelen dh taglı eleman haindi sanırım seni mayınlama çalışırken diğerini mayınladı eminim onun yüzünden kaybetin serveri

Yummy Denilen Adi İnsan Hainlik Yapcaksan Ne Diye Dh Tagı Alıp Bizden Feed İstiyorsun ?
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Downey JR -- 27 Temmuz 2015; 11:32:47 >
  • mShakespeare kullanıcısına yanıt
  • Megatron iyi oyundu da salagın birine tüm yemi vermissiniz adam mal gibi ea'yı agır agır feedleyip duruyor arkadan hain dhli geldi bölündü o kadar adamı yiyecek geldi mayına dokundu hiçbir sebeb yokken nasıl küfür ettim haine yedirdiniz tüm malzemeyi beyinsizler..

---HayalPerest---
  • oyun içinde haritayı nasıl acıyourzacaba
  • Arkadaşlar güncel tag bu değil mi? 매☣
  • DH Roberto Haindir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Arkadaşlar güncel tag bu değil mi? 매☣

Evet evet o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Arkadaşlar güncel tag bu değil mi? 매☣

Aynen hocam en güncel tagımız bu 매☣

Yanlız hainlere karşı tedbirli olmalıyız durduk yere yaymayalım

• _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    Haklısın buydu 매☣ Tamam.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Sağol, tag fena değilmiş baksana şunun güzelliğine. 매☣
  • 
Sayfa: önceki 13051306130713081309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.