Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duymakistemiyorum D kullanıcısına yanıt
    Mini map

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tag'ların sembolleri kolay bulunabilir oluyor malesef.hal böyle olunca fakelerin önüne geçmek imkansız.zor bulunabilen sembollerden oluşan bir tag hazırlasanız bile unutmayınki sizin bulduğunuz sembolleri bir başkasıda detaylı ararsa bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 26 Temmuz 2015; 22:01:50 >
  • uquRu indirmeden önce

sw'den atmasaydı bide daha iyi olacaktı ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 27 Temmuz 2015; 8:59:02 >
  • Arkadaşlar sizce oyundaki adımı Ďℍ₰ No.bir yapayım yoksa Ďℍ₰ No.1 mi yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA

uquRu indirmeden önce

sw'den atmasaydı bide daha iyi olacaktı ama neyse

o an server kontrolü bizdeydi ve çok uzun zaman kaptırmadık kimseye. Her ne hikmetse agarioda kasıyor oyun benim netten dolayı. Her defasında riske girmek istemedim skor boşuna gitmesin diye kendimi bizden birine yedirip tekrar giriyordum servere lagda azalıyordu skorda kasmış oluyordum

• iyi oyundu dhli kardşlerim ben GelKacma
  • S.K.Ci nickli arkadas forumdan ise kendısıne tesekkur etmeyı borc bılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: no.bir

Arkadaşlar sizce oyundaki adımı Ďℍ₰ No.bir yapayım yoksa Ďℍ₰ No.1 mi yapayım

ya bu arkadaşa kim tagı veriyor ya adam 15 haziranda üye olmuş tag veriyorsunuz ya Peekay in haberi olmadan tag vermeyin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahanx29

quote:

Orijinalden alıntı: no.bir

Arkadaşlar sizce oyundaki adımı Ďℍ₰ No.bir yapayım yoksa Ďℍ₰ No.1 mi yapayım

ya bu arkadaşa kim tagı veriyor ya adam 15 haziranda üye olmuş tag veriyorsunuz ya Peekay in haberi olmadan tag vermeyin arkadaşlar

Evet arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat
  • Bütün sırlarımızı ifşa ettiğinize göre hadi yeni bi tag çıkarın da devam edelim bu sefer bulunması zor olsun ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ✩♛♕⁰⁶կﻪรﻨռ⁰⁶♚♔★ Nickli bendim dh auron diye bir isimli arkadaş ile takım olduk sonra bilerek üstümden başka adama atladı sonra dh molotoff ile takım oldu yanlarına gittiğimde 2-3 besleyip atladılar
  • Santra,loweman,filmadami,podesion,kral neredesiz gelinde sv alalim:)

• sontürk haindir
  • Peekay yeni tag çıkaralım ve oyun çıkış tarihinden sonra üye olanlara vermeyelim. Ve cook dikkatli tagı verelim ve sadece tek kişi tag versin. Forumda sürekli aktif olan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 26 Temmuz 2015; 23:22:43 >
  • DH-REİS büyük haindir!!!
  • bıktım tag muhabbetinizden ben eski yeni taglı herkezi büyütüp oynuyorum daha da satan olmadı 1kişi hariç oda olur hepimiz aynı yaşta ve olgunlukta değiliz sonuçda
    benim yaş 35 misal neyse benim nick bu ಱŤ•Ťಱ görünce w leyin yimeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t -- 26 Temmuz 2015; 23:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Bütün sırlarımızı ifşa ettiğinize göre hadi yeni bi tag çıkarın da devam edelim bu sefer bulunması zor olsun ama

Aslında uğraşıp çok dikkatli dağıtmak lazım hatta tel no vermeyen alamasın tagı... o kadar ciddi

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Peekay yeni tag çıkaralım ve oyun çıkış tarihinden sonra üye olanlara vermeyelim. Ve cook dikkatli tagı verelim ve sadece tek kişi tag versin. Forumda sürekli aktif olan birisi.

Evet hocam, bu tag meselesi kesinlikle çözüme kavuşmalı artık. Hainlerle uğraşayım derken düşmana yem oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Bütün sırlarımızı ifşa ettiğinize göre hadi yeni bi tag çıkarın da devam edelim bu sefer bulunması zor olsun ama

Aslında uğraşıp çok dikkatli dağıtmak lazım hatta tel no vermeyen alamasın tagı... o kadar ciddi

+1

• 
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.