Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1305. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mini map
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tag'ların sembolleri kolay bulunabilir oluyor malesef.hal böyle olunca fakelerin önüne geçmek imkansız.zor bulunabilen sembollerden oluşan bir tag hazırlasanız bile unutmayınki sizin bulduğunuz sembolleri bir başkasıda detaylı ararsa bulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 26 Temmuz 2015; 22:01:50 > -
-
Arkadaşlar sizce oyundaki adımı Ďℍ₰ No.bir yapayım yoksa Ďℍ₰ No.1 mi yapayım -
-
iyi oyundu dhli kardşlerim ben GelKacma -
S.K.Ci nickli arkadas forumdan ise kendısıne tesekkur etmeyı borc bılırım -
quote:
Orijinalden alıntı: no.bir
Arkadaşlar sizce oyundaki adımı Ďℍ₰ No.bir yapayım yoksa Ďℍ₰ No.1 mi yapayım
ya bu arkadaşa kim tagı veriyor ya adam 15 haziranda üye olmuş tag veriyorsunuz ya Peekay in haberi olmadan tag vermeyin arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: karahanx29
quote:
Orijinalden alıntı: no.bir
Arkadaşlar sizce oyundaki adımı Ďℍ₰ No.bir yapayım yoksa Ďℍ₰ No.1 mi yapayım
ya bu arkadaşa kim tagı veriyor ya adam 15 haziranda üye olmuş tag veriyorsunuz ya Peekay in haberi olmadan tag vermeyin arkadaşlar
Evet arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat -
Bütün sırlarımızı ifşa ettiğinize göre hadi yeni bi tag çıkarın da devam edelim bu sefer bulunması zor olsun ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
✩♛♕⁰⁶կﻪรﻨռ⁰⁶♚♔★ Nickli bendim dh auron diye bir isimli arkadaş ile takım olduk sonra bilerek üstümden başka adama atladı sonra dh molotoff ile takım oldu yanlarına gittiğimde 2-3 besleyip atladılar -
Santra,loweman,filmadami,podesion,kral neredesiz gelinde sv alalim:)
sontürk haindir -
Peekay yeni tag çıkaralım ve oyun çıkış tarihinden sonra üye olanlara vermeyelim. Ve cook dikkatli tagı verelim ve sadece tek kişi tag versin. Forumda sürekli aktif olan birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 26 Temmuz 2015; 23:22:43 >
DH-REİS büyük haindir!!! -
bıktım tag muhabbetinizden ben eski yeni taglı herkezi büyütüp oynuyorum daha da satan olmadı 1kişi hariç oda olur hepimiz aynı yaşta ve olgunlukta değiliz sonuçda
benim yaş 35 misalneyse benim nick bu ಱŤ•Ťಱ görünce w leyin yimeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t -- 26 Temmuz 2015; 23:42:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _gavaracı_
Bütün sırlarımızı ifşa ettiğinize göre hadi yeni bi tag çıkarın da devam edelim bu sefer bulunması zor olsun ama
Aslında uğraşıp çok dikkatli dağıtmak lazım hatta tel no vermeyen alamasın tagı... o kadar ciddi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arifakinti
Peekay yeni tag çıkaralım ve oyun çıkış tarihinden sonra üye olanlara vermeyelim. Ve cook dikkatli tagı verelim ve sadece tek kişi tag versin. Forumda sürekli aktif olan birisi.
Evet hocam, bu tag meselesi kesinlikle çözüme kavuşmalı artık. Hainlerle uğraşayım derken düşmana yem oluyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi
quote:
Orijinalden alıntı: _gavaracı_
Aslında uğraşıp çok dikkatli dağıtmak lazım hatta tel no vermeyen alamasın tagı... o kadar ciddi
+1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X