Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trakya,adrenalin, pro (dh yı yuvarlak içinde olan) sizlerin nickini bilmiyorum, bana özelden ulaşırsanız, sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 9 Temmuz 2015; 10:49:08 >
  • DH Trakya, batırdım hocam ben ikidir. Çıktım izliyorum kusura bakma her halde uyumadığımızdan...
  • NIKOLAI BI HESAP VARSA GORELIM BEN MAYINCI
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta000

NIKOLAI BI HESAP VARSA GORELIM BEN MAYINCI

Ne hesabı? Neyden bahsediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

NIKOLAI BI HESAP VARSA GORELIM BEN MAYINCI

Ne hesabı? Neyden bahsediyorsun?

pardon adrenalıne dedım
  • AVRUPA TEK BASINA YANCISIZ TAKIMSIZ

Agar.io Oynuyoruzz!
  • oyunu güncellediler party eklemişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

AVRUPA TEK BASINA YANCISIZ TAKIMSIZ

Agar.io Oynuyoruzz!

kullandığın program yada eklentinin ismi nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

AVRUPA TEK BASINA YANCISIZ TAKIMSIZ

Agar.io Oynuyoruzz!

hocam sağ alttaki şeyi nasıl yaptın
  • delta000 kullanıcısına yanıt
    Hakaten iyi bir eklentiye benziyor. Nasıl oldu ?
  • melon burda mısın ben burak kusura bakma aşağıdan gelen pro patlatınca yarısı direk gitti bir dahaki seferi mayınları daha iyi kullanalım
  • ahmetizano kullanıcısına yanıt
    Burdayım serveri kaybettik çıktım bende ama baya oynadık
  • EVET ARKADAŞLAR :
    -oyuna güncelleme gelmiş bulunmakta
    -agar.io anasayfa ekranında bulunan oyun türü seçme [ffa,team,experimental,PARTY] kısmından yeni gelen mod olan party'i seçiyoruZ.
    -oradan join veya create yaparak bulusuyoruZ.

-join : eğer bi arkadaşınıZ create yapmısşa ondan aldıgınZ kodu oraya yaZarak aynı sw girebiliyoruZ.
    -create : eğer yeni sw geçmek istiyorsak bu tuşa basıyoruZ ve çıkan kodu arkadaşımıZa veriyoruZ.o ise join yapıp geliyor.

şuan bulundugum kod : YokMC-vz
    nick : TAG - MerTKa.
    Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrds67,

EVET ARKADAŞLAR :
    -agar.io anasayfa ekranında bulunan oyun türü seçme [ffa,team,experimental,PARTY] kısmından yeni gelen mod olan party'i seçiyoruZ.

-join : eğer bi arkadaşınıZ create yapmısşa ondan aldıgınZ kodu oraya yaZarak aynı sw girebiliyoruZ.
    -create : eğer yeni sw geçmek istiyorsak bu tuşa basıyoruZ ve çıkan kodu arkadaşımıZa veriyoruZ.o ise join yapıp geliyor.

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrds67,

EVET ARKADAŞLAR :

Agar.io Oynuyoruzz!

güzel omuş geliyorum hocam. dh yakov.

edit. arkadaşın odasına girilmiyor bem burdayım. rynDpF-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 9 Temmuz 2015; 13:19:45 >

• DH EMinkartun ile beraberiZ . Bekliyorum hocam
  • Biriside Ts3 odası bulsa hiçde fena olmaZ
  • gigok kullanıcısına yanıt
    gördüm oyunu bilmeyen 3 kişi de kaldı şansa büyük birini yediler
  • Donsuz adammı oldugunu dusunuyorsun yanı sen bebeyle sebeyle takım olupta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Take That

dh yep ve dh peekey ki,mse iyi takım odluk ekşici ve incicileri kovduk odadan. benim nick ananı kerim di yalnız 3 kişi tadı çıkmıyo 2 kişi güzel. diğer dh lilerde gelince çıktım yutturup

En yakın 3.ye bile 7-8 bin puan fark atmıştık hocam süper oynuyorduk 3ümüz ancak az önce YEP yanlış bir hareketiyle tablom34.com'u 1 numara yaptı malesef.
    Bu kadar emekten sonra odanın dibine kadar kazımışsın, 1 adam gelip bedavadan tüm sayılarını alıyor.
    Zevk gidiyor, tekrar girmedim bende.

YEP kimse artık bana PM atsın, yeni TAGİ vereyim.

çıktım izleyip gördüm evet. hatta geri girdim destek olayım diye diğer dh liler beni yedi sen bi ara yoktun yeple baya coştuk. aslında baya iyi. orda bi hata yaptı ama bende sıkılmıştım zaten bi yerden sonra zevk vermiyo. ben çıkarken 10 da birimiz kadar bile rakip yoktu yedik ekşici incici felan kim varsa.

Yok YEP zaten iyi ama zoom programı yok sanırım ve o şekilde büyümesi oyunu götürdü.
    Doğal şeyler bunlar zaten, benim yediremediğim şey orada en küçüğümüz bile en yakın rakipten 4 5 kat büyüktü.

Sen neden TAG almıyorsun dostum, verebilirim pmden. Eskisi değil.

benim belli olmuyo odaya göre bazen sevmesemde ekşiciyle bile birlik oluyorum. bazen dh lilerin odaya giriyorum onlara rakip oluyorum. ama sizi görürsem küçükseniz büyütürüm yemem. vefasız değilim bazıları gibi. hata konusuna gelirsek ben alıştım gene çok uzun oynadık ben işteyim bide ondan zor oluyo patorn sık gelip geçiyo ekranı kapat ac bazen yutuyolar yada patlıyorum. ben kimle oynasam büyütüyorum adam gidiyo birine yediriyo kendini. az önce 1. ydik ekşicilerin yanında bölündü beni büyütmeden. bende küçüktüm. adam lar yardımlaşıp 2 lokmada yuttular.

• 
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.