Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverda ikiniz vardı pro nun o su uzundu yazdığım gibi
  • EmoDemo1414 kullanıcısına yanıt
    az önce serverdaki ottoman bizim ottoman değil bizimki dediği gibi dh lı olmayan yerde takılıyoruz bugün de dh lılardan zor durumda olanlar vardı onlara yardım etmek için girdik hep beraber pro ların olduğu serverdı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobomb

quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

DONSUZ EFENDİ OYUNDA BENİDE BİDAHA YEMEYE ÇALIŞMA BEN SENİNLE OYNAMAM 40 DEFA YEDİN BENDEN NE YARIDIM AL NEDE YARDIM VER

hocam kusura bakma senı mayınladım çakma sandım yarını yedırmeyınce :/

sıkıntı degil farkettim
  • DH LYNXAL burda mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben pek bişi yapmadım.Övgüler ottoman nickli arkadaşa,onun yaptığı gibi bende dhden birini bulup ne var ne yok aktarıp çıktım

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 9 Temmuz 2015; 4:00:49 >

• Agar.io'nun mobil uygulaması çıktı. Henüz server seçme yok ama yakında oda eklenecektir. App Store ve Google Play'den indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

DH LYNXAL burda mı ?

Buradaysa banada ulaşsin.

• Beyler çok güzel oyundu ilk10 da 7 tane Dh li kardeşimiz vardı bu çok güzel. Bir hata yüzünden oyunu verdik Team olan kişilere hiç problem değil..

Bu Sitenin Has Ve Delikanlı Adamları Oyunlarda Ve Bütün Konularda Birbirlerine Yardım Ettiği Sürece Kimsenin Alnı Yere Değmez...
  • elinize sağlık ben kaçıyorum güzel oyundu

βℓơɲԃε †
  • Köroğlu, Unique, İhtilalVakti, Yargıtay, Spectecular güzel oyundu teşekkürler. Bir arkadaşı ZT'lerin geldiğini görünce sanırım yeni başladığı için yemek zorunda kaldık, kusura bakmasın nickini hatırlayamadım. Tekrar gelirse ve telsiz grubunda da olursa yine oynarız. Zt'leri almak da ihtilalvakti'ne nasip oldu. Bizden sanırım biraz küçüktüler ama yine de iyi aldık. Kendilerine de oyun için teşekkürler.

Düzeltme: DH grubu 20k civarı, ZT grubu 5K civarıydı. Tam olarak bir galibiyet değildi. Burdan, "ZT'yi yıktık geçtik(!)" gibi bir anlam çıkmasını istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 9 Temmuz 2015; 11:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blondefetish

elinize sağlık ben kaçıyorum güzel oyundu

βℓơɲԃε †

Nemesis saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmoDemo1414

Beyler çok güzel oyundu ilk10 da 7 tane Dh li kardeşimiz vardı bu çok güzel. Bir hata yüzünden oyunu verdik Team olan kişilere hiç problem değil..

Bu Sitenin Has Ve Delikanlı Adamları Oyunlarda Ve Bütün Konularda Birbirlerine Yardım Ettiği Sürece Kimsenin Alnı Yere Değmez...

Hata benim güzel oyundu ama , bravo tüm arkadaşlara..

Nemesis. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macometo -- 9 Temmuz 2015; 6:34:05 >
  • ZT'lerle takım olduğumuzu gördüm. Bu nasıl oldu? Çoğu kişi takım edasında oynuyordu. Arada bilmeyen yemeye çalışıyordu. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

ZT'lerle takım olduğumuzu gördüm. Bu nasıl oldu? Çoğu kişi takım edasında oynuyordu. Arada bilmeyen yemeye çalışıyordu. :)

Sw'de kapışma olmuş bitmiş veya ZT'ler zaten çok büyükse birlikte oynuyorlar bizimle. Ama kapışmaya yine devam ediyoruz. :)
  • Haritada liderliği ele geçirdikten sonra, yiyecek güçlü oyuncu kalmadığı zaman DH gördüğümüzde onları da besleyerek onlarla birlikte oynuyoruz.

Son birkaç gündür bu şekilde. Bazı oyuncular bu durumlarda oyundan çıksa da bazılarımız da DH ile birlikte oynamaya devam edebilir. Hep birbirimizi yiyecek değiliz ya :)
  • Az önce nickini tam hatırlamadığım bozkurt tarzı bir arkadaş vardı, forumdan ulaşırsa sevinirim.

Bu arada patlayınca, server attı giremedim tekrar.
  • bir serverde bozkurt diğerinde Trakya :D ellerinize sağlık :D çalıştığım için acil çıkmam gerekiyor bazen. Dolayısıyla kütlemi size veriyorum geldiğimde bulursam buluyorum bulamassam can sağlığı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: swancher

Köroğlu, Unique, İhtilalVakti, Yargıtay, Spectecular güzel oyundu teşekkürler. Bir arkadaşı ZT'lerin geldiğini görünce sanırım yeni başladığı için yemek zorunda kaldık, kusura bakmasın nickini hatırlayamadım. Tekrar gelirse ve telsiz grubunda da olursa yine oynarız. Zt'leri almak da ihtilalvakti'ne nasip oldu. Bizden sanırım biraz küçüktüler ama yine de iyi aldık. Kendilerine de oyun için teşekkürler.

Aynen güzel oyunda ma sonra biri beni bölünerek feedlerken hata yaptı gitti herşey.Yanlışlıkla adam bölündü herifde minicik bişeydi hiç feedlemesine gerek yoktu aslında artık dikkatli olalım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

lan bu ne ... 2 gundur yokuz herkes birburini yiyoir .... kullanma dh tagini yiyeceks3n.....kirmaz ve ekibi adam olun

hocam benim o saatte bir tarafımda pireler uçuşuyordu :D kim yedi seni bilmiyorum ama ben değildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Blackball kırmaz vs hepsi odtü elemanı serverı yoksa nasıl alacaklar başka. Eski özel taga artık hiç güvenim kalmadı. Aynı serverdayız gelin de serverı alalım

hocam akşam ben uyuyordum üst mesajda da belirttim çakmamla oynamışsınız . Ben peekay ın dağıttığı tagı kullanıyorum son 3 4 gündür. Eski tagı kullanan ben değilim. Ek olarak ben bizim takımdan sadece özel tagı olmayanları ve özel tag olmayan ama şekilli dh yazanları yiyorum eski tagı kullananları dahi yemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.