Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoodGuy

ztler kim yav amma konuşulmuş tagları ne hiç görmedim.

Eski adı S8 olan takımımız ZT tagını kullanarak oynamaktadır. Avrupa ve Amerika'dan çeşitli yerlerinden oyunculardan oluşmaktadır. Genellikle takımların domine ettiği veya Twitch yayıncılarının haritalara girerek onları yemesiyle ün kazanmıştır.

Sizinle oyunda karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • dh satalite 2 kere bölünüp yedin beni ? hemde dh tagı olmasına rağmen. amaç ?
  • Güzel oyun oldu.Arada kaynayanlar kusura bakmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bu ne ... 2 gundur yokuz herkes birburini yiyoir .... kullanma dh tagini yiyeceks3n.....kirmaz ve ekibi adam olun

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

lan bu ne ... 2 gundur yokuz herkes birburini yiyoir .... kullanma dh tagini yiyeceks3n.....kirmaz ve ekibi adam olun

Gerçek değil onlar hocam eski dh tagı herkesde var zaten ismi yabancı gelen eski dh taglıları beslemememiz lazım

Edit odtü dendi o bizi yiyenler bu kadar ezikler dh tagıyla girip feedleniyorlar :)

Edit zt ile odtülere giriyoruz az önceki oda

Edit odtü metu temizlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughty.gif -- 9 Temmuz 2015; 2:03:22 >
  • kimin eli kimin cebinde belli değil. dh taglı herkes birbirini yiyor. dh jamaica yemek için 8 parçaya bölündü. onu besleyende dh liydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

kimin eli kimin cebinde belli değil. dh taglı herkes birbirini yiyor. dh jamaica yemek için 8 parçaya bölündü. onu besleyende dh liydi.
    Evet aynı eleman beni de yedi. Son güncel tagi kullanıyorum [TAG] Nephilis şeklinde ama eski tagi kullananlardan biri feedliyor sonra jamaica gibi biri çıkıp yiyor. Ne olduğu belli değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 9 Temmuz 2015; 1:28:33 >
  • Blackball kırmaz vs hepsi odtü elemanı serverı yoksa nasıl alacaklar başka. Eski özel taga artık hiç güvenim kalmadı. Aynı serverdayız gelin de serverı alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Blackball kırmaz vs hepsi odtü elemanı serverı yoksa nasıl alacaklar başka. Eski özel taga artık hiç güvenim kalmadı. Aynı serverdayız gelin de serverı alalım

Ben burada yazdığımda beni eksiliyorlar ama ben hepimizin iyi niyetine yazıyorum, tekrar yazacağım.

ESKİ YAYGIN OLAN TAGİ KULLANAN KİŞİYİ GÖRDÜĞÜNÜZDE YİYİN, YENİ TAGLERDEN BİRİNE ELBET GEÇİŞ YAPAR BU SAYEDE.
    KONU SAHİBİ TAG DAĞITIYOR, BEN TAG DAĞITIYORUM VEYA KENDİ TAGINIZI YAPABİLİRSİNİZ ANCAK 2-3 GÜNDÜR KONUDA PAYLAŞILAN İLK TAGE HİÇBİR ŞEKİLDE İTİBAR ETMEYİN ARTIK.

KIRMAZ GİBİ ADAMLARDA SON 3-4 GÜNDÜR HEP ŞİKAYET EDİLİYOR, DEMEK Kİ ODTÜNÜN ADAMLARI GERÇEKTEN.
    BURADA VERİLEN İSİMLEREDE DİKKAT EDİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 9 Temmuz 2015; 1:42:22 >

• yaskoyas bilader ikidir yiyosun ottomanı besliyorum o beni beslemiyor öbrüküler sadece arkadaşlarını besliyor lütfen beyler biz sizi yeni tagla gördüğümüz heryerde besliyoruz lütfen vicdanlı olun ben Tѕυвαѕα
  • Hakaret içeren mesajını alıntılamaya, yanıtlamaya veya isminizi anmaya gerek yok.

Attığınız mesajların silinmesi sizi rahatsız etmiyor ve benim imla kurallarına uygun ve saygılı mesajlarıma karşı hakaretlerinizle devam etmekte kararlısınız anlaşılan.

"Sizin gibi gençleri yollarda görmek isteriz." diyordu galiba Cem Yılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 9 Temmuz 2015; 1:57:53 >
  • DONSUZ EFENDİ OYUNDA BENİDE BİDAHA YEMEYE ÇALIŞMA BEN SENİNLE OYNAMAM 40 DEFA YEDİN BENDEN NE YARIDIM AL NEDE YARDIM VER
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

DONSUZ EFENDİ OYUNDA BENİDE BİDAHA YEMEYE ÇALIŞMA BEN SENİNLE OYNAMAM 40 DEFA YEDİN BENDEN NE YARIDIM AL NEDE YARDIM VER

hocam kusura bakma senı mayınladım çakma sandım yarını yedırmeyınce :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmoDemo1414

yaskoyas bilader ikidir yiyosun ottomanı besliyorum o beni beslemiyor öbrüküler sadece arkadaşlarını besliyor lütfen beyler biz sizi yeni tagla gördüğümüz heryerde besliyoruz lütfen vicdanlı olun ben Tѕυвαѕα

Dostum seni anlıyorum ama vicdanla alakası yok.Biz iletişim halindeyiz o esnada biri kovalıyor olabiliriz.Birde ilk 10 a girdim mi her taraf dh li doluyor.Sonradan gelenleri depo yapmamaya çalışıyoruz zorda kalmadıkça.Birazda haksızlık yapıyorsun ilk ona girdik mi besle babam besle neyse yazılacak çok şey var burda milletin hoşuna gitmez.Hatam olduysa kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman -- 9 Temmuz 2015; 2:03:02 >
  • Nickim değişmiş bulunmakta ve yeni tagı şuandan itibaren kullanmıyorum haberiniz olsun - βℓơɲԃε †

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondefetish -- 9 Temmuz 2015; 2:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsstep

Bu GGG ler kim ola beyler bilen var mı bayadır ramazanda küfür etmemek için Türk serverlarına girmiyorum

Bende merak ediyorum kim bunlar ama demin serverı dar ettik onlara arkadaşlar sağolsun.En sonunda dayanamayıp gittiler

• quote:

Orijinalden alıntı: blondefetish

Nickim değişmiş bulunmakta ve yeni tagı şuandan itibaren kullanmıyorum haberiniz olsun - βℓơɲԃε †

Dostum senle iyi anlaşıyoruz oyunda ;)
  • Nephilis N kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum şef
  • Ottoman ama biz ilk10 da oldugumuz zaman siz geliyosunuz ve parça atıyosunuz küçükken bizde sizi kendimiz gibi büyük yapıyoruz demekki neymiş herkesi kendin gibi görmiyecekmişsin.!
  • EmoDemo1414 kullanıcısına yanıt
    Parçamı atıyorsunuz hocam yapmayın ya özellikle ilk 10 da dh li olan servera girmiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.