Şimdi Ara

Ağaç dikmek istiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet, ağaç dikme fikrimi eyleme dönüştürebilmek için yardımınıza ihtiyacım var.

İstanbul'da nereye dikeceğimi henüz bilmesem de bir ağaç dikmek istiyorum, imkansız olmasa gerek?

Dikeceğim ağacın,

- hızlı büyümesini
    - uzun yıllar yaşamasını
    - az suyla ve zor şartlarda büyüyebilmesini yani dayanıklı olmasını

istiyorum.

1. İstanbul'da dikebileceğim bir yer öneriniz var mı?
    2. Bakım ve ilgi istemeyen, diktikten sonra kendi kendine ve hızlıca büyüyebilecek bir ağaç türü söyleyebilir misiniz?
    3. Herhangi bir toprak uygun mudur?
    4. Bu işler nasıl oluyor, nereden almak lazım?

Gördüğünüz gibi daha önce hiç ağaç dikme tecrübem olmadı. Ama dikili bir ağacım olsun, yıllar sonra (çok da uzun sürmesin) büyüdüğünü göreyim istiyorum.

4 soruma cevap vererek bana yardım ederseniz en yakın zamanda dikeceğim, şimdiden teşekkürler!

• Şaka mı bu, şaka yaptığını söle bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil tabi ki de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim evin önünde iki tane çam ağacı var 13-14 yıldır, hiç bakım istemiyor ve iç anadoluda türkiyenin en az yağış alan yerlerinden birinde. Bu ağaçlardan biri şuan 3.kat boyunda diğeride ona yakın sayılır. Nereye dikebileceğiniz konusuna gelince bence kendinize ait bir yere dikin öyle bir yer yoksa kesilme imkanının az olduğu yerlere dikebilirsiniz. Bu konuyla ilgili Tema vakfıylada görüşün derim yardımcı olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz1i -- 16 Aralık 2015; 14:30:43 >
  • kızılaya kan bağışı ypaınca sizin adınıza bir adet ağaç dikiyorlar.bilgilendireyim dedim hocam kendinize ait arazi varsa oraya dikersin fidan satılan yerlerden al bi çam ağacı çınar ağacı fidanı falan git oraya dik nasıl dikilcegini internetten bakarsın.bence meyve ağacı dik daha iyi oluyor kendi dikdiğin ağaçtan insanların meyve yemesi falan hoşuna gider ilerde :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.