Şimdi Ara

Kartal satınalıp eğitmek istiyorum? Bilgi ve Fikirleriniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kartalların uçuşlarına hayranım ve izlerken hayran kalıyorum her zaman bir çok arşivim var ve bu gün aklıma geldi düşündüm ve karar verdim bir kartal satın alıp onu eğitmek istiyorum eğitmek derken uçsun dolaşsın ve yine geri gelsin....Nereden nasıl bulunur nerede satılır bilgisi fikri olan paylaşırsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 18 Nisan 2008; 13:08:35 >

• Ben de bir beşiktaşlı olarak kartala hayranım ama onu beslemen ve evcilleştirmem çok zor.

Ben de bir tane atmaca var o daha iyi sen nerelisin.
  • Havaalanı gibi yerlerde serçe vb. kuşları uzaklaştırmak için atmaca salınır. Eğer bu tür bir ihtiyacınız varsa tavsiye ederim. Ben istiyorum da pederi ikna edemedim. Serçeler kirazları yemez en azından.
  • Atmaca ile kartal aynı değil ki nerden çıktı atmaca şimdi...
  • kırgız türkleri eğittiğini biliyorum hatta avlanmada kullanıyorlar. ne bileyim tavşan,hatta kuzu bile avladıklarını bir tv de izlemiştim..
    adamın koluna konuyor kartal tabi adamın kolundaki koruma olmasa kol yerinde olmaz... aklımda kalanlara göre bir kartal isan kafasını rahatlıkla parçalayabiliyormuş..pençeleri ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 18 Nisan 2008; 13:41:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

Atmaca ile kartal aynı değil ki nerden çıktı atmaca şimdi...

İşlevsellik bakımından önerdim. Yoksa kartalın uçuşunu seviyorsanız kartal alın. Yalnız unutmayın "Kartallar yüksek uçar."
  • bende piton alıp beslemeyi düşünüyorum ama hayal tabi.

it alacam kısmetse rottweiler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırgızistan: Kartal ile Av Müsabakaları belgeseli

http://www.belgesel.enerede.com/belgesel_video.asp?id=890

türkiyede kartal satılıyormu bilmem ama çok meraklı isen kırgızistana gidecen hem nasıl kartal eğitilir öğrenecen hemde yavru kartal alacan dönecen tabi bunu yapmak için maddiyat önemli... ama yapılmayacak bir şey değil..birde doğal ortam lazım..

http://www.belgesel.enerede.com/belgesel_video.asp?id=886

kartalın keçi avı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 18 Nisan 2008; 13:58:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

Evet kartalların uçuşlarına hayranım ve izlerken hayran kalıyorum her zaman bir çok arşivim var ve bu gün aklıma geldi düşündüm ve karar verdim bir kartal satın alıp onu eğitmek istiyorum eğitmek derken uçsun dolaşsın ve yine geri gelsin....Nereden nasıl bulunur nerede satılır bilgisi fikri olan paylaşırsa sevinirim...

Hayvan olarak gerçekten çok asil bir görünümü var. Bende çok severim. İlerde çiftlik gibi bir yerde yaşarsam alırım, ama şu anda apartman hayatı, alsam bi sakatlık çıkar.
  • UP
  • kartal işi çok zor be güzel kardeşim, diyarbakır taraflarında yakalayabılırsın onu yoksa satanı hıc gormedım.. bende atmaca beslıyorum cok guzel bır hayvan her sene rizeye gittiğimde yakalıyorum..
  • Ben de arıyorum
  • Bence şahin al hem daha az yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Bence şahin al hem daha az yakar

Yok yok şahin gorunumlu dogan alsin arkadas daha ucuza gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.