Şimdi Ara

Aga bu yazı hangi kafayla yazılmış ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BiR GüN oKuL BaHÇeSiNDe GeZiyoRdum.. HoCa ÇaĞıRdı DeDi MeMeT GeL DeDim BuYrUn HoCaM DeDi KaLeM ÇıKaR BeLiMDeN 7.65LiĞi ÇıKaRdIm.. DeDi ÇıKaR DeFTeR... MaHKeMe KaĞıTLaRıNı ÇıKaRDıM DeDi ÇıKaR HaRiTa..! İşTe GüZeLim OrDa SeNiN BaNa BıRaKTıqıN 3-5 JiLeT YaRaSı VaR Ya..! İşTe OnLaRı ÇıKaRDıM. HoCa DeDi BuNLaR NeY DeDiM 3-5 JiLeT YaRaSı.. SaNKi SaNıRSıNız Ki PsiKoPaTıN aLLaHı !!! aMa BiLMeZSiNiz Ki O 3-5 JiLeT YaRaSı eLa GöZLü SevDiqİMin HATIRASI çal QeQe çaaal

Bi imzada gördüm paylasayım dedim,bunlarla aynı havayı soluyoruz arkadaşlar.

• çal keke çalın lafı bu la
  • çal QeQe çaaal

edit:http://m.youtube.com/watch?v=nlVBdGh25qs&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DnlVBdGh25qs%26feature%3Dyoutu.be&gl=TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer25 -- 28 Şubat 2013; 13:55:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken duygulandım.

• Ulan müslüman olmasam sırf bunlar gibiler yüzünden intihar ederim....
  • Gitselerde 10 milyon nufuslu dunyalar guzeli bir ulke olsak. Dusunsene... Utopya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu haber doğru mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

BiR GüN oKuL BaHÇeSiNDe GeZiyoRdum.. HoCa ÇaĞıRdı DeDi MeMeT GeL DeDim BuYrUn HoCaM DeDi KaLeM ÇıKaR BeLiMDeN 7.65LiĞi ÇıKaRdIm.. DeDi ÇıKaR DeFTeR... MaHKeMe KaĞıTLaRıNı ÇıKaRDıM DeDi ÇıKaR HaRiTa..! İşTe GüZeLim OrDa SeNiN BaNa BıRaKTıqıN 3-5 JiLeT YaRaSı VaR Ya..! İşTe OnLaRı ÇıKaRDıM. HoCa DeDi BuNLaR NeY DeDiM 3-5 JiLeT YaRaSı.. SaNKi SaNıRSıNız Ki PsiKoPaTıN aLLaHı !!! aMa BiLMeZSiNiz Ki O 3-5 JiLeT YaRaSı eLa GöZLü SevDiqİMin HATIRASI çal QeQe çaaal

Bi imzada gördüm paylasayım dedim,bunlarla aynı havayı soluyoruz arkadaşlar.
    http://youtu.be/nlVBdGh25qs?t=3m15s

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Gitselerde 10 milyon nufuslu dunyalar guzeli bir ulke olsak. Dusunsene... Utopya

Dusunemedi!!!1rbir1!!!

• askerde hep böyle adamlar var, şaka falan değil he, senle benle aynı havayı soluyan insanlar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Gitselerde 10 milyon nufuslu dunyalar guzeli bir ulke olsak. Dusunsene... Utopya

+1

• Adam edebiyat parçalamış . Bunu alayım edebiyat sınavında yazıyım da hocaların gözü edebiyat görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

/>

• Hayır insan o ela gözlü sevgiliyide merak ediyor,2013 deyiz hala böyle kezbanlar varmı ya?
  • full izle burada çıkıyor o şey

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

http://youtu.be/nlVBdGh25qs?t=3m15s

Allah belanızı , beyinsiz mahlukatlar..
  • Sonra bizim ülke neden avrupa birliğine giremiyor.Bu dansı avrupadan biri görse arkasına bakmadan kaçar la
  • Benden gördün
  • üç satır yazıyı bitiremedim o derece fena
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.