Şimdi Ara

AG YARDIM PLEASE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. Bu bağlantıyı belirten bir ad yazın ve sonra İleri'yi tıklatın.
    2. Bu bağlantı için kullanmak istediğiniz bağlantı aygıtını tıklatın (paralel veya seri bağlantı noktası ya da bir kızılötesi bağlantı noktası), sonra da İleri'yi tıklatın.
    3. Bağlantının tüm kullanıcılar tarafından mı (Herkes için'i tıklatın), yoksa yalnızca sizin tarafınızdan mı (Yalnızca benim için'i tıklatın) kullanılacağını belirleyin ve İleri'yi tıklatın.
    4. Son'u tıklatıp kurulum işlemini tamamlayın.

iki Pc Ag Kurucam Konuk Bilgisayara Gelince 1. Secenekte Bu Bağlantiyi Belirten Bir Ad yazin Diyor Cözemedim O nerede Tam olarak ..

• ev agı ethernetle ag kurucamda multiplayer yapacam

cross kablo ile ethernetlerden birbirne bagla daha sora ip ver 10.0.0.1 10.0.0.2 tamamdır..

Doğrudan Kablo Bağlantısı Yapma
    1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın, sonra da Ağ Bağlantıları'nı çift tıklatın.
    2. Ağ Görevleri altında, Yeni bağlantı oluştur'u ve sonra İleri'yi tıklatın.
    3. Gelişmiş bir bağlantı kur'u ve sonra İleri'yi tıklatın.
    4. Doğrudan başka bir bilgisayara bağlan'ı ve sonra İleri'yi tıklatın.
    5. Bu makinenin iletişimde üstleneceği rolünü seçin. Bu bilgisayarda erişmek istediğiniz bilgiler varsa, Ana Bilgisayar'ı tıklatın. Bu bilgisayar başka bir bilgisayardaki bilgilere erişecekse, Konuk'u tıklatın.

Üste

Ana Bilgisayarı Kurma
    1. Bu bağlantı için kullanmak istediğiniz bağlantı aygıtını tıklatın (paralel veya seri bağlantı noktası ya da bir kızılötesi bağlantı noktası), sonra da İleri'yi tıklatın.
    2. Uygun onay kutularını seçerek bağlanmasına izin verilen kullanıcılara erişim izinlerini atayın ve arkasından İleri'yi tıklatın.
    3. Son'u tıklatıp yapılandırma işlemini tamamlandırın.

Üste

Konuk Bilgisayarı Kurma
    1. Bu bağlantıyı belirten bir ad yazın ve sonra İleri'yi tıklatın.
    2. Bu bağlantı için kullanmak istediğiniz bağlantı aygıtını tıklatın (paralel veya seri bağlantı noktası ya da bir kızılötesi bağlantı noktası), sonra da İleri'yi tıklatın.
    3. Bağlantının tüm kullanıcılar tarafından mı (Herkes için'i tıklatın), yoksa yalnızca sizin tarafınızdan mı (Yalnızca benim için'i tıklatın) kullanılacağını belirleyin ve İleri'yi tıklatın.
    4. Son'u tıklatıp kurulum işlemini tamamlayın.

-------------------------

Konuk pcde ag'i belirten ad verin diyor nereye vericem o adı işte

• ag baglantıları tıkla acılan pencerede ag kurulum sihirbazını çlıstır ileri ileri dedikden sonra karsına gelen pencereye kendi pc e bakarak sonraki kısımda bilg. ismi neyse o kalsın ileri de en son cıkan kısma EV-AĞI de kurdukdan sonra öteki pc gec onada aynı işlemi yap yanlız hangisi interete baglanıyorsa onu ana makina yapacaksın onun için ilk 2 secenegi gecdikden sonra gelen secenege dikkat etmelisin

1-makina
    IP adresi: 192.168.0.20
    Alt ağ maskesi :255.255.0.0
    Varsayılan ağ geçidi: 192.168.0.21

2-makina
    IP adresi: 192.168.0.09
    Alt ağ maskesi :255.255.0.0
    Varsayılan ağ geçidi: 192.168.0.10
  • Eyw Deneyim Hersey iCin Saolun ..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.