Şimdi Ara

AG NEOVO F-417 Monitör Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1541

Arkadaşlar linkteki ürünü almayı düşünüyorum.Bu monitör fiyatına göre nasıldır?.Yorumlarınızı alabilirmiyim.
    Teşekürler...

• Ben o monitörü işte 5 ay boyunca kullandım, açıkçası memnun kaldım, gözümü hiç yormadı, ama oyun ve filmde nasıldır fikrim yok.
    Tavsiye istersen philips 190x6fb'yi öneririm evde oyun ve filmlede denedim çok iyi bi monitör
  • ya bende onu filan düşünüyodum ucuz ve kaliteli diye ya NEOVO yada CREA alcaktım ama gittim gördümki çok kaliteli değiller. Philipsin yanında filan sönük kalıyolar direk. Ben şahsen tavsiye etmiyorm. Paraya kıyıp philips X6 filan al bence. Ben şahsen öyle yaptım çok da memnunum. Bir de alıcağın monitorün piksel garantisi varmı diye dikkat et. Önemli bir unsur. Ölü piksel çıkınca değiştirme şansın olur.

MVA Panel olması renkleri ışığı çok yerinde bakış açıları alt taraf dışında çok iyi. Bence rakipsiz monitör hakkında her türlü sorununu cevaplayabilirim. Oyunları sormana gerek yok cafede 7/24 sorunsuz oyun oynanmakta. Filmlerde ben denedim memnun kaldım bu arada monitör konusunda çok hassas olduğumu belirteyim. Bu arada ben 109X5 ile karşılaştırdığımda dış tasarımı hariç Neovo yu daha başarılı buldum. Philispte beyaz rnk yok ya sarı yada gri gözükmekte. Neovo yu herşeyiyle heleki şu andaki fiyatı ile kesinlikle öneirim.

Tasarımını saymazsak F/B de rakipszi olduğunu düşübüyorum varsa rakibi buyrun önerin...
    Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SARPULİ kardeş bu modelde acaba DVI girişi var mı epey aradım nette ama cevap bulamadım. bence fiyatı çok uygun eğer senin dediğin gibi güzelse almayı düşünüyorum. DVI girişi bence önemli sen ne dersin. çok teşekürler.......

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1541

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atokgozlu -- 11 Temmuz 2006; 4:07:23 >
  • bu fiyata MVA panel mi? öyle ise kaçırmayın derim. TN panellerden bile ucuz 4ms bir mva panelin bu fiyata satılması çok zor. araştırmak lazım. 4ms olması mva olup olmadığı yönünde şüphe uyandırıyor.

edit:

http://www.agneovo.com/global/products/F-417.htm

dvi yokmuş.

sitesinde de 16.7m renk olduğunu teyid ediyor. yani mva panel.
    dvi önemsiz ise bu fiyata çok iyi bir tercih olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulsar -- 11 Temmuz 2006; 10:35:04 >
    Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm?
  • 17 inç bir monitörde dvi ile analog arasındaki farkı görmek çok zormuş diye biliyorum.

sadece siyah zeminlere yukardan belirli bir açıdan baktığınızda zor farkedilen dalgalanmalar görüyorsunuz. karşıdan baktığınızda gözükmüyor. belki F-417'nin böyle bir sorunu da OLMAYABİLİR:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

iyi bir motiör değil kullanan hiç bilmiyorum phılıps >samsung>sony monitörlerden seçmelisin

Kimsenin kullanmaması kötü olduğu anlamına gelmez. Her markanın çok iyi ve çok kötü ürünleri vardır o sıralama neye göre onuda merak ettim bu tip yorumlar kapalı görüşlüğün bir sonucudur herşeye değer ve şans vermek lazım siz kullanmıyorsunuz diye kötü olmasımı lazım?

Bana rakip önerin Neovo F417 ye aynı fiyata olsun MVA panel olsun????

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

iyi bir motiör değil kullanan hiç bilmiyorum phılıps >samsung>sony monitörlerden seçmelisin

Kimsenin kullanmaması kötü olduğu anlamına gelmez. Her markanın çok iyi ve çok kötü ürünleri vardır o sıralama neye göre onuda merak ettim bu tip yorumlar kapalı görüşlüğün bir sonucudur herşeye değer ve şans vermek lazım siz kullanmıyorsunuz diye kötü olmasımı lazım?

Bence fiyat performans olarak çok uygun ama tabiki görüntüyü yakından görmek lazım......

• quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

Bence fiyat performans olarak çok uygun ama tabiki görüntüyü yakından görmek lazım......

Çok mükemmel bir LCD değil tabi ama CRT alana kadar az daha eklenip alınabilecek kullanıcısına sorun çıkartmayacxakj bir lcd en kötü tarafı çok iyi olmayana dış tasarımı oda insandan insana değişir tabi...

• @sarpuli monitör testlerini okursan neden öyle cevap verdiği anlarsın nokta aralığı olsu ölü piksel garantisi olsun çok daha iyi bir arkadaşta var neredeyse 6 aydır ikinci el bölümünde satamadı iyi bir monitör olsa zaten hemen satılır değil mi lcd monitörlerin yapıldığı forumda da testler mevcut vaktin varsa aç biraz oku anşarsın biraz.

linki vereyim

http://forum.donanimhaber.com/m_5002636/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerözkan -- 13 Temmuz 2006; 9:34:26 >
    Intel Q9300 || Gigabyte 965P-DQ6 || OCZ Platinum Perf. Edition 4GB 800MHz DDR2 (2x2GB) || Zalman Cnps 9700NT || Zotac 8800GT || Enermax Liberty 400 W || Seagate 500GB ST3500320AS - 320GB ST3320620AS|| 19" ViewSonic VA912 Lcd|| Econ MC8000UE-S1 ADSL Modem || TT S-Viking VA4000BWS Kasa || Logitech Mx518 Mouse&amp;QcK Mini
  • vatan bilgisayarda 189$ + kdv hatta card finansa %8 indirim 8 taksitmiş
    bu monitörü kullanan var mı?
  • arkadaşlar ben bundan önce samsung 19" lcd kullanıyordum sonra değiştirdim ve neovo f-419 19" aldım ve diyebilceğim tekşey var fiyat performans çok iyi arkadaşın belirttiği gibi mat falan değil ben oyunlarda ve filmlerde çok iyi sonuçlar aldım ve şunuda söyleyeblirim yeni mönitör almayı kesinlikle düşünmüyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.