Şimdi Ara

INCA IL-820-DVI 20.1' 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR = 238 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  INCA IL-820-DVI 20.1' 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR = 238 YTL

INCA IL-820-DVI 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    http://www.hepsiburada.com/inca-il-820-dvi-20.1-2ms-multimedya-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50081

20.1 " olmasi, DVI baglantili olmasi, tepki suresinin 2 MS olmasi, dizayni hep birlikte degerlendirildiginde 238 YTL lik fiyat sicak firsat gibi geldi, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 7 Ocak 2009; 7:25:42 >

• 19" ine 225 ytl verdiğime göre , bu sıcak fırsat diyorum.
  • benim 15.4 inç notebook'umun bile çözünürlüğü 1680*1050 , bu 20 inç , bence çokta alınası değil
  • dün sipariş verdim bakalim

world kartla yüzde 25i de puan olarak yuklencek

iyi bi alişveriş yapitk sanirim
  • güzel fırsat. incanın 22" lik modelini kullanıyorum. gayette memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

benim 15.4 inç notebook'umun bile çözünürlüğü 1680*1050 , bu 20 inç , bence çokta alınası değil

Ama ikisi ayrı şeyler. LCD monitörlerde 20 ve 22 inç modeller bu çözünürlüğü destekliyor. 20 inçte nokta aralığı daha sık. Bence alınabilir.

Ayrıca sırf çözünürlüğe bakılıp da monitör alınmaz. Bir çok kriter var. Mesela oyun oynayacak biri için düşük çözünürlük daha makul gelebilir; performans ve görüntü kalitesi bakımından.
  • doğru söylüyorsun tepki süresi kontrans vs. çok önemli çözünürlük dışında , bu cihazdaki çözünürlük 20-22 inç arası makul gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence tam bir f/p ürünü Fiyatına göre mükemel bir monitör dış malzeme kalitesiz olsada paneli ve görüntü kalitesi hakkında kimse olumsuz yorum yapmamış marka takınsı olmayanlar kaçırmasın.
  • 20,1" ile 22" arasında boyut olarak ne kadar fark vardır??? 300 Liraya LG 22" monitörle bu monitör arasında seçim yapamaz haldeyim... bir tavsiyesi olan arkadaş varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gwznr

20,1" ile 22" arasında boyut olarak ne kadar fark vardır??? 300 Liraya LG 22" monitörle bu monitör arasında seçim yapamaz haldeyim... bir tavsiyesi olan arkadaş varmıdır ?

300 liraya alacaginiz LG monitorde DVI var ise bence onu almaniz daha akillica olur
  • benim ekran kartımın dvi çıkışı yok zaten... ama 22" LG monitörde de dvi çıkışı yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

20,1" ile 22" arasında boyut olarak ne kadar fark vardır??? 300 Liraya LG 22" monitörle bu monitör arasında seçim yapamaz haldeyim... bir tavsiyesi olan arkadaş varmıdır ?

300 liraya alacaginiz LG monitorde DVI var ise bence onu almaniz daha akillica olur
  • bahsettiğim diğer monitör linkteki monitördür...

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.056.1165.0047
  • quote:

bahsettiğim diğer monitör linkteki monitördür...

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.056.1165.0047

hocam gunumuzde monitore gore ekran karti aliyoruz, siz ise ilginctir ki ekran kartiniza gore ariyorsunuz.
    Hep o kartla devam edecek degilsiniz ya, ilerde dvi cikisi olan bir ekran karti alirsiniz kim bilir?
  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... bu gece kararımı verip siparişimi vereceğim...
  • Benim için otomatik renk ayarları aşırı önem teşkil ediyor. O yoksa o monitörü kullanamam diyebilirim:)

Video
    Text
    Game
    İnternet gibi renk ayarları arasında otomatik geçiş olmalı. Dk da bir elle onu ayarlamakla uğraşmak kadar saçma bir iş yok. Masa üstü, ya da oyun sırasında ortak bir renk ayarı da düşünemiyorum.
  • fiyatı 275 olmuş
  • monutorum dün geldi ölü pixeli yok çok şükür

ilk izlenimlerim güzel yanliz yuksek çözünürlükte dvx filmler vcd gibi görüntü veriyor

şimdide buna bi ekran karti almam gerekecek

bu teknolojiye harca harca bitmez
  • Monitor dun geldi, Goruntu tek kelimeyle cok guzel. Bunu gorunce benim Dizustu ekranin sarardigini farkettim. Goruntu acaip parlak ve canli, Auto dugmesine basinca odanin isigina gore ayarliyor kontrastini matlasiyo biraz. Bence tek kusuru ekran pozisyonu one arkaya yukari asagiya ayarlanmiyor, biraz kafayi geri atmis gibi tek pozisyonda duruyor. Yada ben ayarlayamadim, zorlasam alttaki taban plastigi kirilcak gibi duruyor. Genel olarak iyi idare eder.
  • 820 de 822 modelide DVI portsuz degil mi, hepsi burada da var diyor ama baska yerde yok. Bu hepsi burada daki bilgiler tam komedi
  • aşaği yukarı eğiliyor monutor çok rahat olarak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.