Şimdi Ara

AĞ MEP KODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell çıkışlı bir Blackberry telefon geçti elime ve onu kullanacağım fakat hattım Avea bu yüzden benden AĞ MEP KODU istiyor bunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim Turkcell müşteri hizmetlerini ve Kvk yı aradım IMEI numaramı verdim fakat pek yardımcı olabileceklerini sanmıyorum kendim nasıl öğrenebilirim ??

• Size bir numara gönderdim onu arayın durumu anlatın en geç ertesi gün mail adresinize ağ mep kodunu gönderirler.(Sabah 9:00 Akşam 18:00 arası arayın.)

NOT:Sakın o şifre gelmeden siz kafadan şifreler girmeyin 10 deneme hakkınız var eğer 10 defa yanlış girilirse hakkınız biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 28 Kasım 2013; 22:09:30 >
  • Arkadaş yardımcı olmuş ama bende yazım ek bilgi telefon hangi operatörden alındıysa onu arayın teknik birimine bağlanın veriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerini arayın durumu belirtin size verirler kodu anında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli kodu 532 757 57 57 den alabilirsiniz.

Ayrıca bu adrestende şansınızı deneyebilirsiniz;

http://www.kvkteknikservis.com/kvk/simcondition.asp

Eğer Turkcell'in elinde kod yoksa sizin için talepte bulunup 2-3 gün içerisinde verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 30 Kasım 2013; 10:36:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Doğrulama Kodu
    8 yıl önce açıldı
    Doğrulama kodu gelmiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.