Şimdi Ara

Ağ erişiminin kesilmesi durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben ne zaman genellikle bittorent veya ares gibi programları kullansam yani p2p programları erişimim kesiliyor ve mouse teklemeye baslıyor diğer bir deyişle mouse kasmaya muzikler vs. takılma yapıyor. neden oluyor bu bilgisayara res atmadanda geçmiyor.
    ssler:

bunlar oluyor ve yukarda yazdgıım sorunlar ortaya cıkıyor. çözümü nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 19 Nisan 2013; 14:46:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

merhaba arkadaslar ben ne zaman genellikle bittorent veya ares gibi programları kullansam yani p2p programları ağ erişimim kesiliyor ve mouse teklemeye baslıyor diğer bir deyişle mouse kasmaya muzikler vs. takılma yapıyor. neden oluyor bu bilgisayara res atmadanda geçmiyor.
    ssler:

Sistem özelliklerini yazabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

merhaba arkadaslar ben ne zaman genellikle bittorent veya ares gibi programları kullansam yani p2p programları ağ erişimim kesiliyor ve mouse teklemeye baslıyor diğer bir deyişle mouse kasmaya muzikler vs. takılma yapıyor. neden oluyor bu bilgisayara res atmadanda geçmiyor.
    ssler:

Sistem özelliklerini yazabilirmisiniz?

intel core duo e2xxx 2ghz cakma bi islemci
    3gb ram
    ati radeon 3850 256bit 1gb kart
    sistem zayıf fakat bu sorun surekli olmuyor ne zaman p2p programlar kullansam o zman oluyor. aresi kaldırdım bilgisayardan fakat torrentten vazgeçemem o benim herşeyim.

• Programlara ayrı birer port açıp da kullanmayı denedin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patch kablo takip denedin mi ?
    Manuel dns var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetin anlık kesilmesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.