Şimdi Ara

ag baglantısı ve ip hakkında acıl yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 pc var tek internet baglantısı var internetten age of empires oynamak ıstıyorum. 2. makıne ıcın sanal ıp yapabılecegım herahangı bı program warmı ,yardımınız ıcın saolun.(2 bilgisayarın ipsinin farklı olması gerekıyo)

• Tek internet bağlantısıyla yapamazsın çünkü internete tek ip ile çıkıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Tek internet bağlantısıyla yapamazsın çünkü internete tek ip ile çıkıyorsun.

ben burda bır alaka goremedım ınternet cafelerde de tek bır ınternet baglantısı gelıyor ama heryerde degısık ıp olup oynanıyor sadıce oda degıl degısık degısık oyunlarda oynanıyor.

kardes masaustunden ağ bağlantısı sağ tuş özelikler/bağlı olan bağlantıya sağ tuş özelikler/TCP_İP özelikler/asagıdakı ıp adresını kullan de ve oraya 223.0.0.10 yaz altlarınada salla sonra kendıne ıse 223.0.0.11 ver daha ayrıntılı verıcem ama karıscak ortalık...
  • Hamachi Sanal Ag Yaratıp Online Oyun Oynamanı Saglar Bu Evin İçindeki Makinedede Dışarıda Herhangi Bir Makineylede Olur
  • saolun deneyım bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

Hamachi Sanal Ag Yaratıp Online Oyun Oynamanı Saglar Bu Evin İçindeki Makinedede Dışarıda Herhangi Bir Makineylede Olur

• quote:

Orjinalden alıntı: fastfurious

quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Tek internet bağlantısıyla yapamazsın çünkü internete tek ip ile çıkıyorsun.

ben burda bır alaka goremedım ınternet cafelerde de tek bır ınternet baglantısı gelıyor ama heryerde degısık ıp olup oynanıyor sadıce oda degıl degısık degısık oyunlarda oynanıyor.

kardes masaustunden ağ bağlantısı sağ tuş özelikler/bağlı olan bağlantıya sağ tuş özelikler/TCP_İP özelikler/asagıdakı ıp adresını kullan de ve oraya 223.0.0.10 yaz altlarınada salla sonra kendıne ıse 223.0.0.11 ver daha ayrıntılı verıcem ama karıscak ortalık...

Buradaki alakayı görmen için local ip ile public ip arasındaki farkı bilemen gerekiyor. Diyelim internet cafe de 20 bilgisayar var bunların local ipleri farklıdır ama tek bir internet bağlantısını kullandıkları için public ipleri aynıdır her bilgisayardan ayrı, ayrıwww.ipadresimne.com a gir hep aynı ip adresi çıkacaktır. Eğer arkadaş senin dediğin yöntemi uygularsa internete bile giremez dns, gateway, ip bloğunu ve subneti bilmeden kafadan ip sallamışsın helal olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    10 yıl önce açıldı
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

Hamachi Sanal Ag Yaratıp Online Oyun Oynamanı Saglar Bu Evin İçindeki Makinedede Dışarıda Herhangi Bir Makineylede Olur

Bilgisayarlar aynı ağ üzerinde neden hamachi kullansınlarki. Buradaki problem anladığım kadarıyla bağlanmak istedikleri age of server tek ip ile birden fazla pc nin bağlanmasına izin vermiyor bunu aşmak zaten mümkün değil.
  • Tam olarak ne yapmak istediğinizi yazmamışsınız..ben şöyle anladım; 2 pc var ve bunlar aynı ağ üzerinde aynı neti paylaşıyor ve gireceğiniz server ise tek ip üzerinden 2 ayrı pc nin bağlanmasına müsade etmiyor..Durum böyle ise Symmetrical hocam gayet güzel anlatmış..başka söze gerek yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.