Şimdi Ara

ağ ayarları nasıl yapılıyor.acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyigünler.bende bir tane 4 portlu adsl modem var ve telekomdan aboneliğim başladı ama ben modeme ağ ayarları(türk telekom tarafından verilen)nı nasıl gireceğimi bilmiyorum.en son olarak internet explorerdan bir adrese girip oradan modemin içine giriliyor ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.yardım edermisiniz?

• aynı sorun bende de var arkadaslar.nası yapcaz yaa.cevabınızı bekliorum acilll
  • la kardeÅŸ ben sana soruyum sen bana bu nasıl iÅŸtir
  • arkadaşlar explorer dan girdiğiniz menüden Quick setup diye bir yer olması lazım.oraya tıklayıp, next diyerek devam edeceksiniz.ama ilk olarak adres satırına 192.155.1.1 gibi adresi yazmanız gerekiyor.daha sonra ekrana pir pencere gelecek ve buraya user name yerine : admin şifre: admin yazıp devam edeceksiniz. sonra quick setup (veya connect to internet)a tıklayıp çıkan pencerelerden next diyerek ilerleyin.ilk şifre ekranına örnekname@ttnet olarak verilmiş adsl şifrenizi gireceksiniz..altına şifreyi girip next i tıklayın.! zaten kendiliğinden hepsi oluyor.sonra ekrana yazı gelecek ve 2 dakika içinde bağlantı sağlanacaktır şeklinde yazı çıkacak ve bağlanacaksınız.ama öncelikle modemi pc nize tanıtmanız gerekmektedir. bende bu işleri ilk kez yapıyorum.kendim araştırıp başardım.:) hatta şirketin adsl bağlantılarına bile müdahale eder hale geldim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan
    ama öncelikle modemi pc nize tanıtmanız gerekmektedir. bende bu işleri ilk kez yapıyorum.kendim araştırıp başardım.:) hatta şirketin adsl bağlantılarına bile müdahale eder hale geldim.

Yooo 4 portlu modemi Pc'ye tanıtma gibi bir durum sözkonusu olmaması lazım. Sadece 192.168. vs.. adresinden modem ayarlarının yapılıp, kaydedilip, modemin yeniden başlatılması yeterlidir. Ben sürekli böyle yapıyorum da.
  • önce bir modemin ismini cismini yazsaydınız başlığa daha iyi oludu bence u.s robotics ise 192.168.2.1 yaz internet explorera o zaten kendi kendine kurulum sayfasını açıyor orda istediği bilgileri doldur işlem tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.