Şimdi Ara

AFYONDA ne yapacağım ? afyonlular ve afyonda yaşamış olanlar bir baksın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
24.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizli konusunda süper diyebilirim ordu bulvarındaki caddede evim vardı harika temizdi cadde insanlarıda öle o caddedeki
  • yanlız afyonda ev fiyatları eskişehirden pahalı ben eskişehirde yasıyorum ama afyon ve özellikle bolvadin şivesini biliom buraya yazsam süresiz atılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

yanlız afyonda ev fiyatları eskişehirden pahalı ben eskişehirde yasıyorum ama afyon ve özellikle bolvadin şivesini biliom buraya yazsam süresiz atılırım

• Sulu birayla tanıstıgım yer egenin hakkarisi diyen arkadaşa katılıyorum
  • lan insanda ne heves ne şevk bıraktınız daha taşınmadan kaçmayı düşünüyorum bu afyonda üniverste yokmu illaki vardır ortamı piyasası
  • afyon yeşil yol kafeler sokağı: cafe in güzeldir.
    Afyon 2 büyük alışveriş merkezi var toplasan capitol kadar etmeyebilir.
    Kalesi var, Yazlar için Hıdırlık ÇoK güzeldir. afyon hakkında sormak istediğin bir şey olursa p.m atarsın.

Canının sıkılacağı bir yer değildir, Küçük kendi halinde, ekonomisi ucuz bir şehirdir. Bal kaymak, ye mutlaka
  • quote:

lan insanda ne heves ne şevk bıraktınız daha taşınmadan kaçmayı düşünüyorum bu afyonda üniverste yokmu illaki vardır ortamı piyasası

Akü var, zaten üniversite açıldıktan sonra biraz yontuldu şehir
  • 2gündür afyondayım valla alışacak gibi duruyorum ben buraya ya aslında durgunluk dinginlik iyi
  • hocam afyonda bi otelde kalmam gerekti otele gittim.. fiyatı sordum tutuyoürum dedim tabi otel dandirik (hangisi düzgün ki orda:) ücreti vermek için uzattığımda eleman öyle bi şükredişi vardi ki anlatamam sanki orgazm oluyordu bu olayı hiç unutmam
  • yok be hocam alışılır alışmak zorundayım mecburum paşalar gibi 3sene oturacağım en az bakalım 1-2üniversteden kızla tanışsak evde alacağım ortamımı yaparım evde
  • quote:

yaw çay tarafı ile ilgili bazı şeyler duyuyorum doğrumu

Çay la ilgili ne duydun bakem! Orada bir yıl kaldım. Afyonun en yeşil ilçesidir. Kirazları baharda güzel açar ve çok lezzetlidir. Haftada bir gün gezmeye gidebilirsin. Fena yer değildir.
    Bolvadin Çay a nazaran büyüktür. Biraz daha iyidir ama oranında insanın tutucudur. Arada İhsaniye Gazlıgöle gider hamam sefası yaparsın.

Allahtan ünv varda şehir doluyor. Yoksa tam takla kuru bakır. O derece yani. Yazın şehir ölü gibi oluyor. O zaman netçen bakam. Birde ne ediyon la sağdıç lafını çok duyarsın

• ben zaten afyon bolvadinliyim bliyorum bolvadinide şivesinide
  • sen en iyisi bir ps3 al canın sıkılmasın hocam, bu yorumlar ne ya üniversiteden kız yapmaya bak bir de boş durmak olmaz
  • Ben afyonda okuyorum.Memleket Ankara sana çok güzel çok iç açıcı şeyler söyleyemem ama Afyonun en güzel yanını düşünürsen yaşam standartları çok yüksek olmadığından para sıkıntısı çekmezsin.güzel kaliteli şeyle yiyip içebilirsin alış-veriş sıkıntısı çekmezsin heryer ufak alış-veriş merkezleriyle dolu (yiyecek içeçek ev ihtitacı açısından) Afyonda sadece ev ortamı güzel tabi arkadaş edinebildiğin takdirde herşeyi yapabilmen de mümkün..eğer burda bir süre yaşamak zorunda isen bırakmalısın kötü yanlarını,iyimser olmalısın,yardım edebileceğim birşey olursa haber vermen yeterli.Hayırlı geceler.
  • Valla bende Kütahayda okuyorum ve burda Afyon'u çok kötülüyorlar orayı da yazmıştım iyi ki tutmamış ne diyelim kader kısmet
  • Benim de ailem Emirdağ'da oturuyor. Liseyi Afyon Öğretmen Lisesinde okudum. Baya vaktim geçti.

Afyon kadar sıkıcı yerden başka bir yer varsa o da Afyondur. Bu sıkıcılık aslında tamamen çevre/arkadaşlar ile de alakalı Emirdağ daha küçük olmasına rağmen arkadaşlar olduğunda sıkılmıyorum. İstanbul'da da olsan arkadaşların yoksa sıkılıyosun.

Çavuşbaş, Sahipata ve Fatih denilen semtleri arkadaşlar abartmışlar. Kimse sana kötü kötü bakmaktan başka bir şey yapmaz. Dövmeye gelmezler.
    Çavuşbaş gençliğini Moblette motosiklerleriyle, deri montlarını çekip çevre yolundan geçecek PKK otobüsünün önünü kesmeye gittiklerinde takdir etmiş biraz da şaşırmıştım. Bu gençlik motosiklete yan birip bacak bacak üstüne atar, motoru vurdurarak çalıştırır, saçları kısadır ama enseden deri montun yakasına uzatmıştır. Ağzında sigara ile sürer motoru, arada cikleye basıp tozutturur. Arkadaşları ile küfürlü konuşur. Böyle gençlere çok rastlayacaksın.

Afyonda çok acayip zaenginler de vardır ama onları korkarım göremeyeceksin. Mermer ocağı sagipleridir, genelde Afyon dışında ya da kaplıcalardadır.

Gezmek felan istiyosan onu geç bence. Sıkılmamak için yapacağın tek şey ya evde PS oynamak (ki o da sıkar bi süre sonra) ya da arkadaş edinmen. Arkadaşlarla napıcam dersen de, oturup okey oynıcan, batak matak işte.

Soğuğa yapacak birşeyin yok sıkı giyinicen bence kar maskesi felan al. Kuru ayaz yüzünü dondurur çünkü.

Sucuk için Ahmet İPEK, lokum, kaymak şekeri vb. için ise Uzun Çarşı'da arada küçük bir yervar Yayla adında. Afyonun en kalite şekerlemelerini yapar, gazateler felan da yazmıştır. Diğerlerini salla.

Yeme içme ucuzdur. Ambaryolunda bi Kır Pidecisi vardı hayırlamıyorum, güzeldi orası.

Arkadaşın birinin de dediği gibi eline çekirdek alıp Şemsettinin orada (gidince öğrenirsin şemsettini) oturur çıtlatırsın sonra eve gidersin, sıkılırsın vb. Yapacak iş bulmak lazım.

Ben Afyon'da yaşıyor olsam hala; bir hobiyle felan uğraşırdım sanırım. Ağaç oyma vb.

Konservatuar olduğu için müzik ile de ilgilenebilirsin. Gitar, bağlama vb. Okuldan hoca bulunur.

Ben sıkıldığımda dışarı çıkar, Anıt Park'a gider otururdum saatlerce. O heykelin olduğu yer. İzmir Kumrucusundan da kumru alırdım.

Benim zamanımda (2003 mezunuyum) Çat Kapı diye bi yer vardı. Sonra yanına açıldı sonra kocatepe dersanesinin karşısına açıldı bi yer duruyor mu bilmiyorum. Gittiğim yerler alkolsüzdü tabi.

Haftasonları maçlara da gidebilirsin, eğlenceli zevkli geçer.

Şimdi Teknosa felan fişman açılmış sanırım Ziraat bankasının karşısına, gitmeyeli yıllar oldu.

Şaire sormuşlar, Ankara'nın nesi güzel diye. "İstanbul'a dönmesi." demiş. Ankara yerine Afyon'u koyabilirsin rahatlıklar.

Geçmiş olsun.

NOT : Bu arada ben de aslen Bolvadinliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozdil -- 25 Aralık 2009; 7:02:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leite

sen en iyisi bir ps3 al canın sıkılmasın hocam, bu yorumlar ne ya üniversiteden kız yapmaya bak bir de boş durmak olmaz

hocam zaten üniversteden hatun yapmaya bakacağımda haftaiçi 5gün sabah 8 kaşma 8 çalısacağım bunlarla nasıl nerde tanısacağım o biraz problem eskişehirde olsa aynı kafeye 4-5sefer gittiğinde çalısanlarla kanka oluyorsun şu oluyor bu oluyor sonra ortamı piyasayı yapıp geçiyorsun

artık face ten mesaj atacaz sağa sola oltaya birinin gelmesini beklyeceğiz
    ayrıca fena bi şehir değil ya dedim ya geçici olarak buradayım 2-3gündür sakin bi yer yeter bana zaten başka sınavlarada hazırlanacam oturur ders çalısırım bir tanede eli yüzü düzgün manita yapsak yeter

• Castel Club var sık sık parti olur orada..onlara takılabilirsin..Corner Cafe'nin önünde bilet satışları olur oradan öğrenebilirsin..lise son sınıf Mpal'de okuyorum..hani bir sıkıntın olursa yardımcı olabilirim her türlü Dh'de Afyondan birilerini görmek güzel =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda' -- 25 Aralık 2009; 13:29:23 >
  • birde ykm var afyonda üst katındada cafesi var bilgin olsun
  • şimdi dersteyim fakat eve gidince bol bol ve gerçek bilgiler ile ilgilenecem seninle hiç kimseye inanma şimdi millet sallıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.