Şimdi Ara

afyon manavgat yol onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftaya manavgat tarafına tatile gidiyorum. yol alternatifi onerirmisiniz. konya ustunden nasıldır. yıksa sandıklı burdur antalya manavgat guzergahını mı onerirsiniz

• Ben de önümüzdeki ay gideceğim, cevabı merakla bekliuorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent21

Ben de önümüzdeki ay gideceğim, cevabı merakla bekliuorum.

naviagsyondan kolay yol diye ıspartadan yol veriyor ama yol cok kötü geldi virajlı duble olmayan yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

haftaya manavgat tarafına tatile gidiyorum. yol alternatifi onerirmisiniz. konya ustunden nasıldır. yıksa sandıklı burdur antalya manavgat guzergahını mı onerirsiniz

ankaradan gideceksen manavgata en yakın nokta konya yolu üzerinden.
    konyaya kadar yol duble ve dümdüz.. daha sonra seydişehir manavgat bu kısım toroslar
    virajlı ama hep tırmanma şeridi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

haftaya manavgat tarafına tatile gidiyorum. yol alternatifi onerirmisiniz. konya ustunden nasıldır. yıksa sandıklı burdur antalya manavgat guzergahını mı onerirsiniz

ankaradan gideceksen manavgata en yakın nokta konya yolu üzerinden.
    konyaya kadar yol duble ve dümdüz.. daha sonra seydişehir manavgat bu kısım toroslar
    virajlı ama hep tırmanma şeridi var...

afyondayım nik eski.
  • Alanyayı niye seçmediniz ? Daha hareketlidir. Havada bayağı sıcak şuan.
  • quote:

konya üzerinden akseki vs diye gidebilirsiniz yollar yokuş ve virajlarla dolu.canınız sıkılmaz :D
    ama en iyi tarafı ise bol ile oksijen dolu bir rota.
    manavgatta yaşıyorum ve yılda en 15-20 defa manavgat -konya yolunu kullanıyorum.(memleket)

diğer alternatifler burdur > antalya
    ısparta > manavgat

ıspartadan giderseniz antalyayı es geçersiniz.serik> manavgat şekl,nde gidersiniz ve bu vakit yonünden avantajlı diye düşünüyorum.malum trafik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ısparta dan giderseniz antalya trafiğine ve saçma ışıklara takılmamış olursunuz.daha erken varırsınız.ama biraz sıkıcı bir yoldur
  • ısparta yolunda yola mıcır dökmüşler uyarı falan yok aniden dalıyosun içine dikatli olun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Alanyayı niye seçmediniz ? Daha hareketlidir. Havada bayağı sıcak şuan.

11 aylık bebegim var. sakin olsun dedik.
  • ısparta antalya yolu duble yol mu yoksa gidis gelis mi. hiç gecmedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Alanyayı niye seçmediniz ? Daha hareketlidir. Havada bayağı sıcak şuan.

11 aylık bebegim var. sakin olsun dedik.

Pardon hocam.
  • quote:

ısparta antalya yolu duble yol mu yoksa gidis gelis mi. hiç gecmedim

Isparta yolu tek şeritlidir ama tünelleri güzeldir, Karacaören barajının yanından geçiyorsunuz, manzarası hoş diyorlar Burdur yolu ise çift şeritlidir.
    Keçiborlu kavşağından Isparta-Antalya yoluna girerseniz yolunuz sadece 5 km uzar. Bu kavşaktan Burdur üzeri Antalya 150 km, Isparta üzeri 155 km
    Sandıklı-Keçiborlu-Burdur-Bucak-Antalya-Serik üzeri gitmeniz daha mantıklı bence Hem Antalya'nın içine de girmiş olursunuz. Gördüyseniz bir şey diyemem
    Konya-Seydişehir üstü gitmenizi tavsiye etmem ama dağ yollarını seviyorsanız gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

ısparta antalya yolu duble yol mu yoksa gidis gelis mi. hiç gecmedim

Isparta yolu tek şeritlidir ama tünelleri güzeldir, Karacaören barajının yanından geçiyorsunuz, manzarası hoş diyorlar Burdur yolu ise çift şeritlidir.
    Keçiborlu kavşağından Isparta-Antalya yoluna girerseniz yolunuz sadece 5 km uzar. Bu kavşaktan Burdur üzeri Antalya 150 km, Isparta üzeri 155 km
    Sandıklı-Keçiborlu-Burdur-Bucak-Antalya-Serik üzeri gitmeniz daha mantıklı bence Hem Antalya'nın içine de girmiş olursunuz. Gördüyseniz bir şey diyemem
    Konya-Seydişehir üstü gitmenizi tavsiye etmem ama dağ yollarını seviyorsanız gidin

antalya merkeze hiç arabayla gitmedim. yolları bilmiyorum ama naviagasyon cihazım var. antalyadan giden yol daha mantıklı ya da giderken ısparta ustu gelirken burdur ustu

• tatilmi tamamladım. giderken de gelirken de ısparta ustunden gittim. burdur ustunden gitmek pek mantıklı degil manavgattan 15 km uzaktaydı otel. ısparta yolu cok yogun degil. antalya il sınırındaki bölüm cok düz. ama ıspartadan cıkınca bayagı virajlı. yer yer tırmanma seritleri var. antalya sapagından manavgata olan yol ise bayagı yogundu ve. cok agresif araba kullanıyorlar.
  • Burdur yolu daha rahat ve duzgundur.dezavantaji antalya sehir icine girmek ve yolun uzamasidir.

Isparta yolu daha kisa ve manzarali olan yoldur.dezavantaji yolun kotu olmasidir.

Ben sene icinde sik sik afyon uzerinden istanbul-alanya yaparim.yolum uzun oldugundan ve antalya sehir icini bir mola yeri olarak gormemden oturu genelde burdur yolunu tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayper

Burdur yolu daha rahat ve duzgundur.dezavantaji antalya sehir icine girmek ve yolun uzamasidir.

Isparta yolu daha kisa ve manzarali olan yoldur.dezavantaji yolun kotu olmasidir.

Ben sene icinde sik sik afyon uzerinden istanbul-alanya yaparim.yolum uzun oldugundan ve antalya sehir icini bir mola yeri olarak gormemden oturu genelde burdur yolunu tercih ederim.

haklısınız. bir dahagidersem o yolu deneyeceğim. çocuklu yolculuk yaptığımiçin ısparta yolunda hızımı düşük tuttum. burdur yolu daha iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.