Şimdi Ara

Afyon Kocatepe Üniversitesi / 2018 Girişliler /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı aranızda buraya yerleşen öylesine yazmıştım son tercihe nasıl olduysa burası çıktı :D

İnternette hakkında hiç iyi bir yorum duymadım ama görücez bakalım sanmıyorum yazılanlar kadar kötü oldugunu .

Edit:Wp grubu kuruldu katılmak isteyenler pmden numaralarını atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reablo -- 1 Eylül 2018; 1:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afyon'a hoşgeldin hocam :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baband

Afyon'a hoşgeldin hocam :D
    Hoşbulduk hocam. Anlatıldıgı gibi mi nasıl biyer anlatırmısın

Sözlüklerde forumlarda önüne gelen kötülemiş ama kafa insanlar bulduktan sonra sıkıcı olcağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reablo -- 31 Ağustos 2018; 3:59:20 >
  • Reablo R kullanıcısına yanıt
    Nereden gideceksiniz hocam Afyon'a ve bölüm nedir? Ona göre yorum yapalım :) Okumadım ama memleketimdir kendileri :D
    Şehir olarak sakin bir yer bence. Gezilecek pek bir mekanı yok. Ama gelecek adamlar da senin gibi olacak sonuçta 1 2 aya alışırsın alıştıkça da seversin.
    Kimisi havasına laf ediyor nefes alamıyorum diyor ama alıştıktan sonra geceleri hava çok güzel oluyor bence. Iklim koşulları çok extrem değil yılda 3 4 kere kar yağar anca. Bu aylar biraz sıcak olur. Onun dışında sakin bi memleket işte eksiyi falan takma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 31 Ağustos 2018; 4:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baband

Şehir olarak sakin bir yer bence. Gezilecek pek bir mekanı yok. Ama gelecek adamlar da senin gibi olacak sonuçta 1 2 aya alışırsın alıştıkça da seversin.
    Kimisi havasına laf ediyor nefes alamıyorum diyor ama alıştıktan sonra geceleri hava çok güzel oluyor bence. Iklim koşulları çok extrem değil yılda 3 4 kere kar yağar anca. Bu aylar biraz sıcak olur. Onun dışında sakin bi memleket işte eksiyi falan takma bence.
    Yerlisimisiniz okuyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Nereden gideceksiniz hocam Afyon'a ve bölüm nedir? Ona göre yorum yapalım :) Okumadım ama memleketimdir kendileri :D
    Akü gastronomi hocam balıkesirden gelicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı uğurlu olsun öncelikle kardeşim. Bir önceki arkadaşın da dediği gibi, sakin memlekettir. Klasik Anadolu insanı, saflığı vardır. Bakış açısına göre değişir aslında. Acayip muhafazakar bi memlekettir. Kafa arkadaş bulursan her yer çekilir. İnsanı belli yerlerde çekilemeyebiliyor, pek öyle deli gibi takılabileceğin mekan vs. yoktur. Kışın soğuk olur, dikkat etmek lazım :) Eskisi gibi deli gibi soğuğu vs. olmuyor ama Balıkesirden gelecek insana soğuk gelir diye düşünüyorum. Gece hayatı vs. pek yoktur.

Spesifik, sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle kardeşim. Bir önceki arkadaşın da dediği gibi, sakin memlekettir. Klasik Anadolu insanı, saflığı vardır. Bakış açısına göre değişir aslında. Acayip muhafazakar bi memlekettir. Kafa arkadaş bulursan her yer çekilir. İnsanı belli yerlerde çekilemeyebiliyor, pek öyle deli gibi takılabileceğin mekan vs. yoktur. Kışın soğuk olur, dikkat etmek lazım :) Eskisi gibi deli gibi soğuğu vs. olmuyor ama Balıkesirden gelecek insana soğuk gelir diye düşünüyorum. Gece hayatı vs. pek yoktur.

Spesifik, sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Aklıma gelenler bunlar.
    Erenler tarafı canlı diyorlar doğrumudur ? Öğrenciler bu tarafta oturuyormuş galiba

Aynen doğrudur hocam, yeni yerleşim o taraflar hep öğrenci için 1+1 falan bol. Üniversiteye yakın mekan.
    Afyonluyum, bu sene üni için ayrılıyorum ben de.

• quote:

Aynen doğrudur hocam, yeni yerleşim o taraflar hep öğrenci için 1+1 falan bol. Üniversiteye yakın mekan.
    Teşekkür ederim aklıma birşey gelirse yazarım tekrardan

• baband kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun

• Ben de akü hukuk kazandım hayırlı olsun kardeşim

• Gece'nin 3'ünde sarhoşların çığlıklarına uyanabilirsiniz hazırlayın kendinizi.

• 378 benim de geldi ya gerisini sıkıntı etmiyorum 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.