Şimdi Ara

@★@★@@★@★AFYON KOCATEPE 2014 GİRİŞLİLER ★@★@★@★@★@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler kimler hangi bölümü kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 24 Temmuz 2014; 12:15:25 >

• up
  • Afyonluyum ama kazanmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Afyonluyum ama kazanmadim

Hocam çevremdeki insanlar nedense tavsiye etmediler,Afyon yazma dediler ama yazdım ve tuttu.Nasıl şehir Afyon,memleketin hakkında biraz bilgi verirsen çok makbule geçer.
  • sen ne istiyosun onu soyle neyi anlatayım yanı :)
    birde hangi bolum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

sen ne istiyosun onu soyle neyi anlatayım yanı :)
    birde hangi bolum ?

Sözel bölüm hocam Çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatı
    Halkı öğrenciye karşı nasıldır mesela,gezecek tozacak yer var mı,
  • Afyonluyum ama İSTANBULu kazandım

EDİT: canın sıkılacak fazlaysıyla. kafeler var. yeşilyol var. afium var. bitti.

2 tane alkol alabileceğin mesafede pub var oraya da arabayla gidilebiliyor. afium var bornova forum tarzında. çarşıda birkaç iyi mekan var cofeemania gibi o kadar.

hayat ucuz evler ucuz ulaşım rahat. şehir küçük. insanlar eskisi kadar olmasa da dar görüşlü ama alışıyorlar yavaş yavaş sıkıntı çekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 23 Temmuz 2014; 21:11:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ★| OnePlus 9R |★ [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gezecek yer derken bi özdilek var bide afium ama oralar alışveriş merkezi
    afyona geliyorsan cokta yapabiceğin şey yok kafelerin hepsi bi yere toplanmıs neredeyse farklı bi yere gidemıyosun neredeyse yani cok sosyalsen zorluk cekersın asosoyal/normalsen cok zorluk cekmessın (istanbul ankara vs buyuk sehırden geldıysen biraz zorlar sen)

dolmus/otobus 1.35 tl cok pahalı(ki zaten buyuk sehırden geldıysen hersey yurume mesafesi universite harıc sehre 5-6 km uzakta dolmus/otobus var)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

Afyonluyum ama İSTANBULu kazandım

EDİT: canın sıkılacak fazlaysıyla. kafeler var. yeşilyol var. afium var. bitti.

2 tane alkol alabileceğin mesafede pub var oraya da arabayla gidilebiliyor. afium var bornova forum tarzında. çarşıda birkaç iyi mekan var cofeemania gibi o kadar.

hayat ucuz evler ucuz ulaşım rahat. şehir küçük. insanlar eskisi kadar olmasa da dar görüşlü ama alışıyorlar yavaş yavaş sıkıntı çekmezsin.

Hocam o kadar sosyal biri değilim zaten İnternetim olsun,bir kaç tane kafa dengi arkadaş olsun başka bir şey istemem.
  • harita mühendisliği iö
  • quote:

Orijinalden alıntı: epala54

harita mühendisliği iö

Tebrik ederim adaş.
  • Hocam benimde eem mtok geldi Ahmet Nejdet Sezer kampüsü
  • Hayırlı olsun hocam.
  • Sağolun hocam
  • Afyon'u kazanan herkese Allah sabır versin.Ama canınızı sıkmayın, burdan kurtulayım diye hayvan gibi ders çalışıp 4 yılda bitirirsiniz, birde böyle düşünün.

Gezilecek yer çok yok, çarşısını gezmek isterseniz 15 dakikada gezersin.Afium, özdilek felan var o da üniversiteye uzak.Tekel bayilerindeki adamlar kadın satıyor.Arabayla felan sakın gitmeyin maganda dolu, deli makas atıyorlar.İyi cesaretliler.Ayrıca uzun sakallı , 2 eşli, cübbeli hocalara her yerde rastlarsın.Müslüman değilseniz sıkıntı olucak bir nokta, Hoparlörlerden hutbe okurlar, zorunlu olarak dinlersin.İnsanları biraz gericidir, tabii hepsi aynı değil iyileride vardır herhalde.Okuldada ülkücü var bir sürü dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VinniePazienza -- 24 Temmuz 2014; 12:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

Afyon'u kazanan herkese Allah sabır versin.Ama canınızı sıkmayın, burdan kurtulayım diye hayvan gibi ders çalışıp 4 yılda bitirirsiniz, birde böyle düşünün.

Gezilecek yer çok yok, çarşısını gezmek isterseniz 15 dakikada gezersin.Afium, özdilek felan var o da üniversiteye uzak.Tekel bayilerindeki adamlar kadın satıyor.Arabayla felan sakın gitmeyin maganda dolu, deli makas atıyorlar.İyi cesaretliler.Ayrıca uzun sakallı , 2 eşli, cübbeli hocalara her yerde rastlarsın.Müslüman değilseniz sıkıntı olucak bir nokta, Hoparlörlerden hutbe okurlar, zorunlu olarak dinlersin.İnsanları biraz gericidir, tabii hepsi aynı değil iyileride vardır herhalde.Okuldada ülkücü var bir sürü dikkat edin

Hocam korkuttun ya Osmanlı da mı yaşıyoruz 2 eşlilik nedir.Ben ne ülkücü ne de dinciyim.Aradayım yani,etliye sütlüye karışmadan okulumu okuyacağım.Yine de bilgilendirme için sağolasın.

• ben 2 yıllık sigortacılık kazandım emirdağ'da bakalım nasıl olacak
  • Önemli değil.Afyon Osmanlı'dan kalma bir yer gibi.Arada ülkücülerde seni bulabilir, mümkün olduğunca alttan almaya çalış.Hayırlısı olsun.
  • Büyük şehirden geldiysen kesin sıkıntı yaşarsın çarşıda gezilecek yer pek yok yeşilyolda falan takılırsın o kadar. Birde özdilek ve afium gezersin ama onlarda şehrin biraz dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKÜ tıp oldu benimde

Yurt olanakları nedir Afyon'da?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.