Şimdi Ara

@★@★@@★@★AFYON KOCATEPE 2014 GİRİŞLİLER ★@★@★@★@★@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Afyon hakkında sorunuz olursa bende seve seve cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekemeleddin İslamoğlu

Afyon hakkında sorunuz olursa bende seve seve cevaplarım.

Hocam yukarıda ki arkadaşlar pek de olumlu şeyler yazmadılar(Tekel bayide kadın satıyorlar vs).Onlara katılıyor musun.Gezecek pek yer yok dediler,zaten çok sosyal biri sayılmam.Bir de yurtların kalitesi hakkında bilgin varsa cevaplarsan iyi olur.Aklıma soracak fazla şey gelmedi senin eklemek istediğin şeyler varsa mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

quote:

Orijinalden alıntı: Ekemeleddin İslamoğlu

Afyon hakkında sorunuz olursa bende seve seve cevaplarım.

Hocam yukarıda ki arkadaşlar pek de olumlu şeyler yazmadılar(Tekel bayide kadın satıyorlar vs).Onlara katılıyor musun.Gezecek pek yer yok dediler,zaten çok sosyal biri sayılmam.Bir de yurtların kalitesi hakkında bilgin varsa cevaplarsan iyi olur.Aklıma soracak fazla şey gelmedi senin eklemek istediğin şeyler varsa mutlu olurum.

Yok hocam merak etmeyin abartmış. Yerin dibine batırmış afyonu.

Ama gezilecek yeri yoktur o konuda katılıyorum yazılanlara. Bu biraz da hangi şehirden geldiğine bağlı. çevre illerde durum aynı gidip gördüm çoğunu. Klasik anadolu şehri denilebilir. Ulaşım rahattır sıkıntı çıkmaz. Geceleri hayat yoktur. Zaten mesajlarında belirtmişsin çok sosyal değilim diye o yüzden korkamana gerek yok. Sevebilirsin bu şehri. Yalnız oturduğun semte bağlı olarak araplar var afyonda.(iranlı mıdır suriyeli midir bilmiyorum tam, hiç sevmem kendilerini bu son yıl iyice sayısı arttı) Yurtlar hakkında bilgim yok. Merkezde kampüs yurdu var minibüs otobüs duraklarının hemen dibinde internette rastgele denk geldim iyi demişler yorumlara hep. Çarşının tam içinde orasını tavsiye edebilriim sen araştır yinede. Kyk yurdu çıkarsa kyk'da kal ayrıca. Üniversiteye defalarca gittim. Büyük bir kampüsü var. gelişmekte olan bir üniversite. Halk öğrenciye kötü gözle bakmıyor bence.

• yurtlarda wifi nasıldır iyimidirr
  • yurtlarla ilgili bilgisi olna var mı?kykya nasıl başvurcaz yarıözel olsun diyorum ne yapmalıyım,ali çetinkayaya yakın kyk var mı,çook acil yardım lazım
  • up
  • kingwalter K kullanıcısına yanıt
    sorularınız varsa cevaplıyayım arkadaslar her turlu ulasabılırsınız.

sorunuza gelirsek yarım donem kykda kaldım ıcınız rahat bı sekılde yazabılırsınız yurtlar guzeldır tabı ben ans kampusunun yanında kaldım açkya gitmek icin 2 aktarma yapmak gerekıyor ama ans yanındaki kyklar iyidir,açk yakınında yurt yok merkezdeki kyk cıkarsa ordan tek arac ile ack ya gıdebılırsın,ansdekı kykdan ıse 2 arac mecburen amamerkezdekı kyk dıgerıne gre biraz daha kucuk yanı ans tarafındakler daha iyi,ama merkezde kalan arkadaslarda memnunlar bı sıkıntı yasayan gormedm pek.sanırsam yarı ozel derken yüksek ucretli kyk yurtlarından bahsediyosunuz : erkek iseniz afyonda erkeklere yüksek ucretlı kyk yok yani standart kyk yurtları var ama bayanlara hem yuksek ucretlı hemde normal kyk var cıkar ise yuksek ucretlı secmenızı tavsiye ederim cok cok iyi bayan ogrenci ıcın
  • epala54 kullanıcısına yanıt
    idare eder sabah yogun gece biraz daha sakin ama ozel yurdada gitseniz devlet yurdunada gitseniz cok ıyı bı ınternet baglantısı beklemeyın ısınızı gorur o kadar
  • sir506 kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyk yurduna girme sansımız nedır 1 tane mı yurt var unıversıteye yakın
  • Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği (i.ö) M.T.O.K

Liseyi nevsehirde okudum nevsehirden
    daha guzel oldugunu soylediler. insallah öyledir. Bide cok soğuk oluyor dediler. aslı varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibayramlar

Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği (i.ö) M.T.O.K

Liseyi nevsehirde okudum nevsehirden
    daha guzel oldugunu soylediler. insallah öyledir. Bide cok soğuk oluyor dediler. aslı varmıdır?

Yazları çok sıcak,kışları da buz gibi oluyormuş.Tanıdıklarım ne işin var allahın dağında diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epala54

yurtlarda wifi nasıldır iyimidirr

Lol tarzı oyunlar oynuyorsan yasak diye biliyorum,veya torrentten indirme yapıyorsan o da yasakmış ama ip değiştirme programı ile ayarlıyormuşsun.
  • kötüymüş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.