Şimdi Ara

afyon / emirdağ nasıl bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasipse şubatın son haftası acemiliği afyon/emirdağ 3. jandarma er eğtim tabur komutanlığı'n da yapacam , orada yaşayan veya yaşamış arkadaşlar var mı nasıl bir yer , teşekkürler

• bildiğin dağyaz aylarında dehşet oluyo nufus 3e katlanıyo bütün arbalar belçika almanya ve hollanda plakalı oluyor
  • insanı biraz sığır olsa da iyi insanlarda çıkıyodur kaldırım olmasına rağmen yolun ortasından yürüme gibi bir özellikleri vardır. Kışları soğuk ve kar yağışlı yazları ılık ve bolca gurbetçi kızla dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

bildiğin dağyaz aylarında dehşet oluyo nufus 3e katlanıyo bütün arbalar belçika almanya ve hollanda plakalı oluyor

bi ara belçikadaki emirdağlılar afyondaki emirdağlılardan fazlaymış
  • emirdağ için konuşamıyacam fakat Afyonkarahisar için şöyle söylüyeyim; çoğu kişinin bildiği eski Afyon değil artık çok çok değişti insanları değişti nüfus gittikçe gençleşiyor, sosyal aktiviteler bir hayli arttı, 1 ay civarı kalırsan kesin en az 5 kilo alırsın lezzetlerimiz merşhurdur,

sucuk için tavsiyem,
    1.Ahmet İpek
    2.İkbal
    3.Cumhuriyet

Lokum için;
    Uzun Çarşı'da Yayla Şekerleme var orası güzel yapar... böyle yani beni buılursan yardımcı olurum daha fazla...
  • afyonun zaten kaymağı meşhur diyorlar
  • emirdağ bugün türkiyede en cok döviz bozdurulan ilçedir. nufusu şu an 20.000 dir. 7. ay ve 8 aylarda nufus 5 e katlanır . emirdağın ne meşur diyosan gavurcuları ve insanı(Ayı) meşhurdur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • afyon emirdağ nasıl bir yer bilmiyorum ama emirdağlı insanlar tam bir ayudur.

Adamlara laf anlatamazsın.hep kendi bildiğini okurlar.Hele bir kuyruktaysanız seni kandırıp öne geçmek için her türlü çirkefliği yapar.Emirdağlıların %33 ü emirdağda % 33 ü fransa ve belçikada kalan %33 ü de Eskişehirde yaşar.Kendilerini uyanık sanırlar.Gerçi sen askerliği emirdağlılarla yapmıycan ama yinede işin düşerse bulaşma emirdağlılara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 5 Şubat 2009; 20:30:19 >
  • benim arkadaşım da orada şimdi askerlik görevinde 21 inde dagıtıma gelicek ama söledigi kadarıyla çok kötü bi yermiş ve felaket soguk diyo.
  • Arkadaşlar ben afyon bolvadinde okulumu okudum bolvadin emirdag dan sonradir emirdag diger arkadaslarında dedigi gibi fazla yerlisi kalmayan bir ilcedir.ufak tefek kendi halinde anadıolu insanlari wardir.ama emirdaglılar nedense afyonu kabul etmez hatta turkiyeyi bile etmez

BİRGUN BELCİKADA SORUYORLAR EMİRDAGLILARA EMİRDAĞ MI BUYUK YOKSA TURKİYEMİ DİYE EMİRDAGLILAR NE DESE BEGENİRSİNİZ

EMİRDAĞ TÜRKİYEDEN BÜYÜKMÜS O YUZDEN EMİRDAGINIDA SEVMEM EMİRDAGLILARIDA AMA HEPSİ BİR OLMAZ O DA AYRI BİR MEVZU
  • aşırı soğuk ve ayaz olur.Sıkı giyin.
    insanlarına bulaşma demişler ama afyon insanını o kadar yakından tanımıyorum.Yılda 2 kez yaşlılarımızı ziyarete gideriz ihsaniyeye
  • eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: raconizm

nasipse şubatın son haftası acemiliği afyon/emirdağ 3. jandarma er eğtim tabur komutanlığı'n da yapacam , orada yaşayan veya yaşamış arkadaşlar var mı nasıl bir yer , teşekkürler

Tertip bende aynı yere düştüm,msn ekle konuşalım istersen.
    gencguclu_ozgur@hotmail.com
  • Tek beyazı kaymağı.
  • Kışları sakin olur kaba insanlar yaşar kabalığı sertliği maçoluğu severler yazın gurbetçiler gelir mercedes bmw patlaması yaşanır gençler 30 cm lik kalın zincirler takar saç şekilleri ilginçtir bu gurbetçilerin yanlar kısa ense uzun hepsinin boynunda mp3 ler emirdağ gelişmemiş olunca gelenler türkiyeyi kötü gibi görüyor boynundaki mp3 lerle bindikleri arabalarla ayakkabılarla artisltlik yapıyorlar geneli esmer ve iridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.