Bildirim
Afisler için Uhu Patafix mi yoksa TACK-İt ler mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yapıstırıcı hamurlardan kullan hem yumusak hem duvara zarar vermez.sarı veya gri renkte oluyolar genelde. -
cıft taraflı bantlar var onlardan kullanabılırsın hem dısarıdan gorunmuyor ısıtarak cıkarttıgında yapıstırmak ıstedıgın seyden ayrılıyor ama duvardan sanırım boyayla beraber cıkacak ufak cam cıvısı yada sekıllı raptıyelerlede asabılırsın tabı astıgın seyın boyutlarıda onemlı -
quote:
Orjinalden alıntı: YmE17
cıft taraflı bantlar var onlardan kullanabılırsın hem dısarıdan gorunmuyor ısıtarak cıkarttıgında yapıstırmak ıstedıgın seyden ayrılıyor ama duvardan sanırım boyayla beraber cıkacak ufak cam cıvısı yada sekıllı raptıyelerlede asabılırsın tabı astıgın seyın boyutlarıda onemlı
cift taraflı bandı cok kullandım duvarım ölmüstü... -
Sağolun...
Multi-tack lardan aldım Pritt marka.. Bakalım bugün astım 1 afiş 3 poster.Posterlerden birinin 1 tarafı düştü sonra taktım bakalım nasıl dayanacaklar. -
Yok arkadaşş böyle de olmadı...
4 tane astıim 1 i afiş.. 3 ü düştü yine ,sadece 1 kez düştü ama düştü sonuçta .. Sinir oldum yaa şeytan diyor çıkart koli bandını ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X