Şimdi Ara

AFİŞ HAZIRLAMA PROGRAMI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar. soyle kullanımı zor olmayan bi program arıyorm afiş hazırlamak icin . tavsiyelerinizi beklıyorm tesekkurler.

• Ben bir keresinde Freehand MX ile bir afiş hazırlamıştım ve iyi olmuştu. Freehand MX bu iş için uygun olabilir diye düşünüyorum. Kullanımı bana kolay geldi, birkaç denemeden sonra yapabilirsin. Yalnız bir enteresanlık var: Eğer afişi PC'deki Freehand MX ile hazırlarsan, MAC'deki Frehand MX ile kesinlikle düzenleme yapılamaz ve hatta açılamaz bilgin olsun. PC'de hazırlandıysa PC de, MAC de hazırlandıysa MAC de düzenlenebiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN_nebula
    selamlar arkadaslar. soyle kullanımı zor olmayan bi program arıyorm afiş hazırlamak icin . tavsiyelerinizi beklıyorm tesekkurler.
  • coreldraw
  • zor gelecektir ama
    quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

coreldraw
  • cok tesekkurler arkadaslar.
  • hayır ya benimkine bi bak hem kola hem super ama trail o yuzden resimleri screeshot olarak kaydetcen :www.aaa-logo.com super
  • bu da cok iyiymş . saolasın .
    quote:

Orjinalden alıntı: emrecalak

hayır ya benimkine bi bak hem kola hem super ama trail o yuzden resimleri screeshot olarak kaydetcen :www.aaa-logo.com super

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN_nebula

bu da cok iyiymş . saolasın .
    quote:

Orjinalden alıntı: emrecalak

hayır ya benimkine bi bak hem kola hem super ama trail o yuzden resimleri screeshot olarak kaydetcen :www.aaa-logo.com super

sende saol

• Bir Matbaacı Olarak

FreeHand Olabilir..

Alternatifler de...

Corel Draw, Quark Express te olabilir ama en ideali FreeHand'dir.
  • Eskiler bilir BANNER diye bi program vardı :) Olmazsa olmazlardandı.. İşletim sistemi gibi bilgisayar alana yükleyip verirlerdi :) Afiş deyince...

Neyse şaka bi tarafa.. PHOTOSHOP, COREL ya da FREEHAND kullanabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.