Arkadaşlar aranızda afiş dağıtım işi yapan varmı? Bulundugum ilde bi iş buldumda.150 tane filan afiş yapıştırıcaksın dediler. Nasıl oluyor bu iş duraklara yerlere arabalara yapışkan kağıt yapıyoruz onlardanmı oluyor? Teşekkürler.
bilen birileri yazsın arkadaslar bilgilenmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım
bilen birileri yazsın arkadaslar bilgilenmek istiyorum
imzandaki o kadar dizi içinde bi tane afiş yapıştıran yok muydu
Bilmediğimi söylemek için geldim
hoam bu işi daha önce yapan varmı onu soruyorumyapıştırma dedikleri sanırım duvarlara duraklara arabalara yapıştırılan cinsten nasıldır yorucumudur
yapıştırmayı bilmiyorumda valla biz kocaman semte 2 günde dağıttık 2 kişi ama biz posta kutularına ve yoldan geçenlere verdik sakın çöpe atma veya yakma başımız derde giriyordu az daha
Ne yapıştırırsın bilmiyorum, kolay gelsin. Ama sakın ola herhangi bir arabaya birşey yapıştırma!
saolun beyler zaten duvarlara filan yapıstırırım dogalgaz kutularına duraklara o kadar yani 100 tane filan vercek zaten patrıon
quote:
Orijinalden alıntı: ch4ylak
yapıştırmayı bilmiyorumda valla biz kocaman semte 2 günde dağıttık 2 kişi ama biz posta kutularına ve yoldan geçenlere verdik sakın çöpe atma veya yakma başımız derde giriyordu az daha
iyide millet nerden anlayacak ben olsam evde yakarım
yukarıı
yukarı be
edeeeeeet hadii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme