Şimdi Ara

Aerosmith hakkında ne var ne yok öğrenmek istioum=)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce dream on adli parcalarini dinledim ve cok hosuma gitti baska tavsiye etceğiniz parcalari veya grup hakkında bilgileri paylaşılsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNSuRGeNTe -- 30 Haziran 2006; 23:54:23 >

• eee biraz geç kalmışın bence aerosmith için. Son 30 yıldır müzik yapıolar.

i dont wanna miss a thing dinle. Dream on'la arasında 20 yıllık değişim var

Bu arada vokalist Steven Tyler, Arven ( Liv Tyler ) 'ın babası olur. O adamdan bu kız.. İlginç tabii...

(bkz: sütçü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N. Flamel -- 1 Temmuz 2006; 0:05:02 >
  • walla dream on daha hoşuma gitti=)) ayrica liv tylerin babasi ilginç thanks dostum
  • bir ara takıntı vaziyette dinliodum areosmith. nine lives albümleri vardı. en sevdiğim şarkıları
    Jaded
    Amazing(en sevdiğim)
    pink
    Angel...
  • pink cidden çok eğlenceli bi şarkı
  • zaten aklı başında nadir şarkılarından birirdir dream on ilk dönemlerinde çok sağlam gruplardı ama zaman geçtikçe çözüldüler ve bence gereksiz işler yapmaya başladılar
  • Crying
    Crazy
    I don't wanna miss a thing
    Girls of summer

Bunlarda benim favorilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dream on'un bi de dio babamız ve malmsteen'in birlikte yaptığı bir cover vardır ki tadından yenmez orijinalinden daha çok severim..

aerosmith'ten önerebileceğim şarkılar:
    Crazy
    Falling in love
    Hole in my soul
    Cryin'
    Walk this way (feat. Run DMC)
    bi de son dönemde Santana ile yaptığı Just Feel Better var o da çok güzel olmuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.