Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler yorumunuz için @Psycho @Xallez.. Orayıda işaretledim 2 seçenekten 1 i orasıydı. Bakalım altında sakata gelecek birşey yok ise takım taklavat hazır. İş düğmede bitiyor. Delmesi ayarlaması basit. Yarın düğmeyi bulmuş olurum Bahsettiğiniz düğmeyi anladım. Bugün bulmuş olurum büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 2 Aralık 2010; 1:14:13 >
  • beyler yan kapak için bu fanı düşünüyorum
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f2004-xlf-serisi-200mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45715

arkayada 140mm lik bi tane takıp sesi olabildiğince azaltmayı planlıyorum

bu fandan daha sessiz bi fan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

beyler yan kapak için bu fanı düşünüyorum
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f2004-xlf-serisi-200mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45715

200 lük zaten bir bu var bir de thermaltake in bir fanı var sanırım. başka bir seçenek yok. ama bana sorarsan xigmatek iyi bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

beyler yan kapak için bu fanı düşünüyorum

Stokta yok.
  • mağzadan alıcam internetten siparişle değil
  • Şu reset butonu işi ne oldu merak ediyorum açıkçası.

quote:

Orijinalden alıntı: -ExTReMe-

Teşekkürler yorumunuz için @Psycho @Xallez.. Orayıda işaretledim 2 seçenekten 1 i orasıydı. Bakalım altında sakata gelecek birşey yok ise takım taklavat hazır. İş düğmede bitiyor. Delmesi ayarlaması basit. Yarın düğmeyi bulmuş olurum Bahsettiğiniz düğmeyi anladım. Bugün bulmuş olurum büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 3 Aralık 2010; 21:49:44 >

• Sipariş verdim tanıdığım bir elektronikçiye. Getirmesini bekliyorum
  • sayfalrın, mesajların tamamını okumadım ama ne kadar fan o kadar ses degilmi yani,belki yazmıssındır ama ses konusu nasıl ozellikle yan kapaga 4 tane fan takmısken
  • Fanlar kontrolcüye bağlı olacağından pek bir ses olmuyor. Tabi ki son hızda açarsanız ses yapmaya başlıyor.
  •  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü evet arkadaşlar resimde gördüğünüz butonu bulabildim. Kasanın ön alt taban kısmına koymayı düşünüyorum. Hem gizli olur hemde göze batmaz. Az sonra lehim işlemiyle beraber kasayı delerek yerine takacağım. Tekrardan resim ekler koyarım. İyi forumlar.
  • süper kardeş tebirkler umarım kasayı çok zedelemezsin delerken :) kolay gelsin...bi kaç foto isterzi
  • Evet arkadaşlar RESET butonumuz hazır. Gayet güzel oldu son anda bir fikir değişikliği ile kasanın arkasındaki su soğutma hortumları için konumlandırılan deliklerden birini kullanarak taktım. Buyrun resimler..(bu arada hiçte orjınalliği bozulacak endişesi olmasın içinizde)
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü
    Resimler iyi çıkmadı ama herşey net anlaşılır şekilde kusura bakmayın...

• valla nerden aklına geldi süper olmuş kasanın orjinalligide bozulmamıiş hayılrı olsun :)
  • Teşekkürler Vallahi harika oldu.
  • quote:

Teşekkürler Vallahi harika oldu.

kasanın sesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Teşekkürler Vallahi harika oldu.

kasanın sesi nasıl?

Dostum kasada zerre ses yok Anakartta bağlı fan olmadığından herşey manuel fan kontrolcülerde takılı sessiz serin serin çalışıyor sistem

• Kasa sahibi arkadaşlardan bir tavsiye almak istiyorum. Kasayı almayı planlıyorum fakat 2 fanlı modelini almak niyetindeyim, öncelikle turuncu led fandan hiç hoşlanmıyorum o yüzden egzost fan ve yan kapak fanları için hangi renk ledli fan tavsiye edersiniz?

Dark Knight, CM RC 692 gibi kasaları almayı planlıyordum fakat fanları değiştirme ve kasaların özelliklerini düşününce yaptığım masraf epey yükselecek kasaların satıldığı her sitede malum uygun fanlar bulunmuyor yada ödeme seçenekleri uygun olmuyor o yüzden uzun vadeli bir seçim yaparak hem full tower hemde özellikleri bakımından daha iyi bir kasa seçmeyi uygun gördüm, fiyat olarakda Xpredator şimdilik uygun görünüyor, tabi modifiye dahilinde ne kadar yükselir fiyat bilmiyorum. Sizce xpredator çift fanlı modeline hangi ledli fanları alsam sessizlik ve güzel bir görünüm elde edebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Kasa sahibi arkadaşlardan bir tavsiye almak istiyorum. Kasayı almayı planlıyorum fakat 2 fanlı modelini almak niyetindeyim, öncelikle turuncu led fandan hiç hoşlanmıyorum o yüzden egzost fan ve yan kapak fanları için hangi renk ledli fan tavsiye edersiniz?

Dark Knight, CM RC 692 gibi kasaları almayı planlıyordum fakat fanları değiştirme ve kasaların özelliklerini düşününce yaptığım masraf epey yükselecek kasaların satıldığı her sitede malum uygun fanlar bulunmuyor yada ödeme seçenekleri uygun olmuyor o yüzden uzun vadeli bir seçim yaparak hem full tower hemde özellikleri bakımından daha iyi bir kasa seçmeyi uygun gördüm, fiyat olarakda Xpredator şimdilik uygun görünüyor, tabi modifiye dahilinde ne kadar yükselir fiyat bilmiyorum. Sizce xpredator çift fanlı modeline hangi ledli fanları alsam sessizlik ve güzel bir görünüm elde edebilirim?

İmzamdaki fanlara bakabilirsin, çok özgün kimse beyaz led ile mod yapmıyor ve kasanın içini dışdan çok rahat görebilmeni sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

İmzamdaki fanlara bakabilirsin, çok özgün kimse beyaz led ile mod yapmıyor ve kasanın içini dışdan çok rahat görebilmeni sağlıyor.

Tamamen beyaz bir kasa nasıl görünür terettüddeyim, özellikle full mavi ledli bir kasa kullandıktan sonra ve mavi rengi çok sevdiğimden dolayı böyle bir kasada mavi ışıklandırmanında nasıl duracağını kestiremiyorum, hatta aksine kırmızı gibi agresif bir rengin kasanın sert görünümünde iyi bir aydınlatma olcağını bile düşünüyorum.

Beyaz seçimlerim arasında, özellikle yan kapakta tek büyük beyaz ledli fan düşünüyorum ama genel olarak yinede kasanın fan led renklerinde kararsızım, gönlüm maviden yana.

• arkadaslar bende bu kasayı alıcam bugun yarın karar vermıs bulunmaktayım kampanya yaparlar belkım dıye beklemedeyım sıze fanlar hakkında bıse danısmak ıstedım yan kapak ve eksoz ıcın renklı olmasından cok performans ve sessızlıge bakıyom 4 model buldum kendımce sızce hangısınden alayım kendı fan kontrolcusune baglayacam fanları.
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/akasa-apache-s-flow-kanatli-12cm-kasa-fani.html
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/silverstone-fm121-12cm-ultra-performansli-sessiz-fan.html
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan.html
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/thermalright-x-silent-14cm-seffaf-kanatli-fan.html yardımcı olursanız sevınırım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.