Şimdi Ara

Aerocool Sixth Element Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz 6th Element almayı düşünüyorum, fakat ileride sararır mı acaba diye korkuyorum. Eski Pc'lerdeki gibi. Siyah modellerinde de pleksi yok. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemesinler lütfen. Ayrıca kasa ile ilgili görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 19 Şubat 2012; 22:48:02 >

• Dark orionu seçerdim.
    Akasa freedom xone 'yi düşündün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Dark orionu seçerdim.

Düşündüm hocam, tipi yüzünden eledim. Raptor hakkında düşünceleriniz neler? Orion'da güzel fakat Raptor daha havalı. Raidmax Helious ile aynı fiyatta fakat marka sebebiyle kafam karışık. Raptor alasım var, toz problem olmaz benim için 3-5 liraya hallederim. Bunu göz önünde bulundurarak yorumunuzu bekliyorum.

• fiyatı en ucuz kablo saklama sistemi en iyi gözüme en güzel gözükeni seçerdim.
  • Sharkoon Rebel 9 yada Akasa Freedom Xone, daha fazla para ödemeye gerek yok, tip falan geçici işler, önemli olan işlevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Sharkoon Rebel 9 yada Akasa Freedom Xone, daha fazla para ödemeye gerek yok, tip falan geçici işler, önemli olan işlevi.

Hocam inanın şimdiki kasamı görseniz görünüm açısından dolayı oluşan mağduriyetimi anlardınız.

Raptor görünüm ve özellikler bakımından kafamda bir numara. Malzeme kalitesi alınamayacak kadar kötü değil sanırım? Sixth Element'de iyi gözükmeye başladı. Beyaz renkli pleksili modeli güzel, kapak olayı problem olmayacağını düşünüyorum. İlk başta takıntıydı fakat kasa cidden çok sade ve şık. Raptor agresif ama o da güzel. İkisi arasındayım işte şu an.

Bu fiyata seçenek bol olunca insanın kafası karışıyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Dark orionu seçerdim.

Hocam hiç bir yerde yokkki kasa!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackthebet
    Hocam hiç bir yerde yokkki kasa!!!

Kasa şu an burada var. Kaçırmayın derim. Tam bir f/p kasası. Tipten önce işlevselliğe bakın.Kablo toplama ve havalandırma özelliği çok iyi.Kendim kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7951
  • Bu paraya bedava...
  • teknofiyat.com'dan baktım, Akasa Freedom sadece bir iki yerde var. Bana psu'suz modeli lazım zaten alırsam. Stoklarda psu'suz model yok...

Kaldı geriye; Sixth Element, Raptor, Orion.

Fiyatlar neredeyse aynı, şu ana kadar çok PC parçası satın aldım, fakat ilk kez bu kadar kafam karıştı.
  • Malzeme kalitesi hikâye, kasayla futbol oynamıyoruz sonuçta.
    Ama raptor'da kablo saklama yok çok büyük dezavantaj. Özellikle güç kaynağı modüler değilse çok daha büyük sorun olur.

Sixth Element ya da Orion işlevsel olarak ikisini de tavsiye ederim. Tamamen göz zevkinize kalmış hangisi olacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Malzeme kalitesi hikâye, kasayla futbol oynamıyoruz sonuçta.
    Ama raptor'da kablo saklama yok çok büyük dezavantaj. Özellikle güç kaynağı modüler değilse çok daha büyük sorun olur.

Sixth Element ya da Orion işlevsel olarak ikisini de tavsiye ederim. Tamamen göz zevkinize kalmış hangisi olacağı.

Raptor'de kablo saklama olmaz olur mu hocam:

Detaylar:http://donanim.thgtr.com/teknofark/dark/dark-raptor-kasa-incelemesi?page=2

• Evo ile karıştırdım kusurabakmayın.

Raptor gayet alınabilir o zaman. 3 fanla geliyor hem de.
  • Sixth Element beyaz renk diyorum, hatta forumda ilk incelemeyi siz yaparsınız çokta güzel olur diyorum, konuyada daha fazla yazmak istemiyorum, artık karar verinde incelemenizi görelim.
  • @Dovahkiin,
    Önemli değil hocam olur arada.

@damn2u,
    Anlıyorum hocam sıkıldınız biraz. Ama ne yapayım ben de kararsız kaldım. Çok yardımcı oldunuz bana teşekkür ederim görüşleriniz için.

Arkadaşlara gösterdim resimleri, kimi Sixth Elemet dedi, modernlik ve şıklık bakımından. Ama herkes siyah al dedi. Alırsam beyaz alırım dedim.
    Bazısı uzay aracına benziyor süpermiş diyerekten Raptor dedi.

Büyük kısmı da ikisi de güzel al birini dedi, bana kendimi hatırlattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Sixth Element beyaz renk diyorum, hatta forumda ilk incelemeyi siz yaparsınız çokta güzel olur diyorum, konuyada daha fazla yazmak istemiyorum, artık karar verinde incelemenizi görelim.

Hocam son soru,

Bu kasaları beklemeye değer mi?

http://interceptor.xilence.net/landing_hornet_EN.html
    http://interceptor.xilence.net/landing_small_EN.html

Güzel mid-tower'lar. İlk linkteki daha hoş geldi bana. Ayrıca fiyatlar hakkında bilginiz var mı?

• @damn2u nun dediği kasa cidden hoş, alınabilir bencede.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-6th--ae-6e-w--power-yok-usb-ses-element-beyaz-oyuncu-kasasi.aspx

Ha benim tercihim 400R den yana olurdu o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@damn2u nun dediği kasa cidden hoş, alınabilir bencede.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-6th--ae-6e-w--power-yok-usb-ses-element-beyaz-oyuncu-kasasi.aspx

Ha benim tercihim 400R den yana olurdu o ayrı.

Hocam burada yorumunuzu görmek güzel.

Evet 6th Element benim de hoşuma gitmeye başladı, bir an için Xone2 mi alsam diye düşündüm, 6th'nin daha geniş ve daha şık olduğunu göz önünde bulundurarak daha iyi olduğunu fark ettim. Ama Xone 2 tam bir F/P kasası, bunu kabul etmek lazım.

400r aşırı ama çok aşırı sade bir kasa, zevk meselesi ama Vatan'da bizzat yakından gördüm, pek beğenmedim desem yalan olmaz.

• Bütçe kısıtlıysa ve bişeyleri almak için zorlanıyorsan Akasa freedom tek tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bütçe kısıtlıysa ve bişeyleri almak için zorlanıyorsan Akasa freedom tek tavsiyemdir.

Kısıtlı sayılmaz hocam, yeni PC toplayacağım inşallah. Kasa içi kolay ama kasanın ne olacağına uzun süredir karar veremiyordum. O yüzden bayağı kafa yordum işte. Neyse 6th Element alacağım gibi duruyor. Hayırlısı...

Bu arada düşündüğüm sistem:

x4 955
    970a-g45
    hyperx 4 gb cl9
    his 6870 iceQ
    strike x 600w
    veee 6th element

diğer ufak bileşenleri (fan, 5.25" panel vb) de bakacağım, hayırlısı...

teşekkürler yardımlarınız için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.