Şimdi Ara

Aerocool Sixth Element Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemciyi 960T alıp çekirdek açmayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

İşlemciyi 960T alıp çekirdek açmayı deneyebilirsiniz.

Şansım az hocam o konuda, açılmazsa da kötü olur. Ufak bir overclock yapsam x4 955'e yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

Hocam son soru,

Bu kasaları beklemeye değer mi?
    Bence değmez çünkü fiyatları çok pahalı olacaktır. Zaten kasaya çok para vermek yerine bileşenlere yatırım yapmak daha mantıklı olacaktır o yüzden giriş seviyesi kasalar arasında en iyi tercih Akasa Freedom Xone ve Sharkoon Rebel 9 olacaktır.

Tabi burda ki fiyat farkı çok değil ve sizin bütcenizde Sixth Element almaya müsait, bunun size artıları pleksili yan kapak, ön kapağın kapalı olması yüzünden tozlanması aza indirgeme, hdd kafesinin tak çıkart olması yüzünden VGA uzunluğunda problem yaşamamanız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Hocam son soru,

Bu kasaları beklemeye değer mi?
    Bence değmez çünkü fiyatları çok pahalı olacaktır. Zaten kasaya çok para vermek yerine bileşenlere yatırım yapmak daha mantıklı olacaktır o yüzden giriş seviyesi kasalar arasında en iyi tercih Akasa Freedom Xone ve Sharkoon Rebel 9 olacaktır.

Tabi burda ki fiyat farkı çok değil ve sizin bütcenizde Sixth Element almaya müsait, bunun size artıları pleksili yan kapak, ön kapağın kapalı olması yüzünden tozlanması aza indirgeme, hdd kafesinin tak çıkart olması yüzünden VGA uzunluğunda problem yaşamamanız olacaktır.

Teşekkürler hocam, aslında ilk zamanlar Silverstone falan bakıyordum ama bu tip F/P kasaları yeterli olur diye düşündüm. 6th element güzel olacak inşallah. Fakat beyaz olduğu için zamanla sararmasından korkuyorum. Eski beyaz PC'lerdeki gibi, hayırlısı bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Dark orionu seçerdim.
    Akasa freedom xone 'yi düşündün mü?
     Aerocool Sixth Element Hakkında

bu xone2 nin psusu ne alemde?

genelde 600w psu ile satılıo ben yakında bi sistem toplamayı düşünüyorum
    kasa seçimi de xone2 haf 912 gibi modeller arasından olacak

eğer fx6100 hd6850 sistemi rahatça yük altında çalıştırabilecekse xone2 fiyatından dolayı işime gelir
    ilerde bi ihtimal cf yapabilirim, ama 4 5 aylık süreçte düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 19 Şubat 2012; 0:55:42 >

• 6th element hepsi içinteki tavsiyemdir. Bütçe yeterli gelmiyorsa freedom xone x2 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

6th element hepsi içinteki tavsiyemdir. Bütçe yeterli gelmiyorsa freedom xone x2 alın.

Hocam ben de öyle düşünüyorum fakat ileride sararma yapar diye korkuyorum. Siyah modelinin de penceresi yok.
  • Sararma neden yapsın ben daha önce beyaz kasa kullanmadım ama çelik kasa üzerine boya atıyorlar sararma yapacağını sanmam. Sonuçta güneşin altında çalıştıracak değilsiniz zaten. Ben olsam beyazı tercih ederdim. Geri kalan tercih sizin.
  • quote:

Sararma neden yapsın ben daha önce beyaz kasa kullanmadım ama çelik kasa üzerine boya atıyorlar sararma yapacağını sanmam. Sonuçta güneşin altında çalıştıracak değilsiniz zaten. Ben olsam beyazı tercih ederdim. Geri kalan tercih sizin.

Hocam eski pc'ler beyaz olur ya hani. Benim ilk emektar da öyleydi. (Vestel Veezy) Zaman geçtikçe sarıdan farkı kalmadı. Ki evde sigara falan kullanan yok, durduğu yerde oldu.

• Valla ozaman siyah bir kasa tercih edin ilerde plexi yaptırırsınız hocam ne diyeyim
  • quote:

Valla ozaman siyah bir kasa tercih edin ilerde plexi yaptırırsınız hocam ne diyeyim

Bilemiyorum işte, tam kasayı netleştirdik dedim aklıma sararma meselesi takıldı.
  • Yukarıya.
  • Bende Sixth Elementin siyah kırmızı olanı var şimdilik aklımda olan artı ve eksiler şöyle:

Eksiler
    - Parmak izi ve toz çok belli oluyor
    - USB 3 desteği yok
    - Fanlar yüksek devirde çalışıyor (Bende oyle bir sorun oldu, fan kontrolcu alarak bu sorunu giderdim)
    - Arkada egzos fanı yok

Artılar
    + Kablo saklama özelliği var
    + Soğutması tatminkar
    + Görünümü çok güzel şık bir kasa
    + Güç kaynağı takılan bölümde toz filtresi mevcut
    + Malzeme kalitesi iyi
    + Fanların 14cm olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkerman -- 20 Şubat 2012; 0:23:27 >
  • dark evo 2 de bakabilirsiniz kendinden 4 fan takılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Bende Sixth Elementin siyah kırmızı olanı var şimdilik aklımda olan artı ve eksiler şöyle:

Eksiler
    - USB 3 desteği yok
    - Fanlar yüksek devirde çalışıyor (Bende oyle bir sorun oldu, fan kontrolcu alarak bu sorunu giderdim)
    - Arkada egzos fanı yok

Artılar
    + Soğutması tatminkar
    + Malzeme kalitesi iyi
    + Fanların 14cm olması

Hocam çok teşekkürler, beyaz olanı ile ilgili düşünceleriniz neler? Sararma yapar mı? Dış malzemesi falan... Ha bir de öndeki kapak çıkabiliyor mu?

@hærun,
    O kasada kablo saklama yok maalesef.

• quote:

quote:

Bende Sixth Elementin siyah kırmızı olanı var şimdilik aklımda olan artı ve eksiler şöyle:

Eksiler
    - USB 3 desteği yok
    - Arkada egzos fanı yok

Artılar
    + Soğutması tatminkar
    + Malzeme kalitesi iyi
    + Fanların 14cm olması

Hocam çok teşekkürler, beyaz olanı ile ilgili düşünceleriniz neler? Sararma yapar mı? Dış malzemesi falan... Ha bir de öndeki kapak çıkabiliyor mu?

@hærun,

Beyaz olanını görmedım o yuzden bişey diyemem ama malzeme kalitesi iyi oldugu için sararma yapmayablir. Evet öndeki kapak çıkıyor ama nasıl çıkıyor bilmiyorum :D

Kasada 3 tane kablo saklama gözü var:

• quote:

quote:

quote:

Eksiler
    - USB 3 desteği yok
    - Arkada egzos fanı yok

Artılar
    + Soğutması tatminkar
    + Malzeme kalitesi iyi
    + Fanların 14cm olması

@hærun,

Beyaz olanını görmedım o yuzden bişey diyemem ama malzeme kalitesi iyi oldugu için sararma yapmayablir. Evet öndeki kapak çıkıyor ama nasıl çıkıyor bilmiyorum :D

Kasada 3 tane kablo saklama gözü var:

Kablo kanalları yeterli oluyor mu peki hocam?

• Bende moduler psu var 12 pinlik güç girişi anakartın sol üst köşesinde oldugu için yetişmiyor haliyle dışarıdan veriyorum diğer kablolar yeterli geliyor.
  • quote:

Bende moduler psu var 12 pinlik güç girişi anakartın sol üst köşesinde oldugu için yetişmiyor haliyle dışarıdan veriyorum diğer kablolar yeterli geliyor.

Bunun için uzatıcı falan var mıdır peki? Birde o yan kapak tek parçamı? Yani ortada ayrıca bir parça varsa oraya pleksi takılabilir mi?

Teşekkkürler.
  • quote:

Bunun için uzatıcı falan var mıdır peki? Birde o yan kapak tek parçamı? Yani ortada ayrıca bir parça varsa oraya pleksi takılabilir mi?

Teşekkkürler.

Anakart güç girişleri 4 yada 8 pin olur, söylenen 24pin kablo ise o başka bir konu, zaten 24pin kablonun arkadan dolaştırılıp yetişmemesi mucize olur.

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/akasa-8-pin-cpu-guc-girisi-icin-30cm-uzatma-kablosu.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.