Şimdi Ara

AEROCOOL S9-PRO hakkında düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sistem toplayacam yeni.Sizce bu kasa nasıldır içinde high power 500 watt war.Yeterli olur mu bu sisteme sizce?
    Q9550
    4 gb 1066 ram
    Hd4890
    Başka öneriniz var mı bu fiyat civarı.İnventus tan alıcam oradan önerirseniz sevinirim.

• Kasa olarak bence biraz daha araştırın, Aerocool iyi bir kasa aslında ama özellikle o yanındaki büyük fan ses yapıyor. High Power 500 watt o sisteme yeter oldukça da iyi bir psu.
    Kasa için biraz daha para koyabilirsen Thermaltake'in bu modelini önerebilirim;

http://www.hepsiburada.com/thermaltake-vj40001w2z-v9-pencereli-atx-siyah-kasa/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd8501097
    Ya da daha ucuz bir şey olarak bunu önerebilirim;
    http://www.hepsiburada.com/thermaltake-vi1000bws-m9-midi-tower-pencereli-atx-kasa-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd850196

• Kasa hakkında birşey diyemem senin zevkine kalmış...

high power 500w o sisteme rahat yeter...
  • ses yapmıyor diyorlar ama bilmiyorum.Pcnet incelemesi olumlu şeyler söylemiş.285 ytl
  • arkadaşım kasa arayışım sırasında aerocoolun senin seçtiğin modeli de dahil olmak üzere 40cm fanlı modellerinin incelemelerinden birçoğunu okudum. serinlik istiyorsan sana istediğini kesinlikle verecektir. kullanıcı yorumlarında ve incelemelerde sesten şikayet edeni duymadım hiç. ses yapacağınıda zannetmem. 400 rpm de dönen bir fan çok sessizdir. ufaldıkça ve devri arttıkça gürültü seviyesi artacaktır fanların. o yüzden sesten yana incelemelerde de çok sessiz olduğundan bahsetmişler. zaten sesin max devirde 12 desibel olduğu da belirtilmiş ürün bilgilerinde.

yanlız kasanın olumsuz yönleri olarak 40 cm fan bölümünden çok fazla toz aldığı söylenmiş. filtresi o kadar verimli değil zannedersem. bir de 40cm fan bozulur arıza yaparsa yerine fan ayarlamak zor ve maliyetli olacaktır ayrıca benim gibi zırt pırt kasayı kurcalayan biriysen ağır yan kapak ve fan bağlantısı biraz eziyet verecektir. ben bu iki sebepten dolayı vazgeçtim kasayı almaktan. ama kullanacağın yer tozlanan bir ortam değilse maaüstünde kullanacaksan düşünebilirsin. 40cm fanın sağladığı hava akışı 250cfm gibi inanılmaz bir değer. ayrıca mevcut kasamdan da ufak ebatları ben kasayı değiştirirken daha ferah ve geniş bir kasa istediğimden bu bana uymadı. kasa ucuz değil bence daha iyi seçenekler bulabilirsin. benim tavsiyem cm rc-690 inventus listesinden.

• bende baştan rc-690 ı düşündüm kardeş.460w lı olan versiyonunu şuan da olsa alırım.Ama psu yetmiyicek herhalde.Kasa+psu da limiti aşıyor biraz.460watt yeter mi sizce overlock fln yapmazsam.Yeterse her türlü Rc-690 460w alırım.
  • yaza kadar bekleyip bütçeyi arttırmaya kadar verdim.Akasa infiniti+high power 650 watt alıcam.Belki o zmn a dolar düşer.Daha uygun olr fiyatlar.20 haziran gibi dolar ne olr acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

yaza kadar bekleyip bütçeyi arttırmaya kadar verdim.Akasa infiniti+high power 650 watt alıcam.Belki o zmn a dolar düşer.Daha uygun olr fiyatlar.20 haziran gibi dolar ne olr acep

ya artarsa neyse kafanı karıştırmıyım senin.
    Bu Cooler Master RC-690'nın içindeki psular kaliteli mi tam güç verebiliyor mu? Bide 600W olan modelde kullanıcılar psunun fan sesinden şikayet ediyor galiba kullanan biri varsa biraz aydınlatsın bizi

• RC-690 390W -> 350W
    RC-690 460W -> 400W
    RC-690 600W -> 500W (gürültülü)

hepsi de acbel polytech üretimi 4. sınıf (bkz. PSU tavsiyeleri üst konusu) güç kaynakları.
  • en mantıklısı infiniti+650 watt high power olucak herhalde 430 da çok para yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.