Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Eylül 2022; 0:25:54 >

• Hocam Zalman alın derim herşeyiyle mükemmel bence bende Z11 Neo aldım şuan gelmesini bekliyorum ve Z11 Neo'yu psusuz alcaksanız Exa bilgisayardan alın 240 lira orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHorse

Hocam Zalman alın derim herşeyiyle mükemmel bence bende Z11 Neo aldım şuan gelmesini bekliyorum ve Z11 Neo'yu psusuz alcaksanız Exa bilgisayardan alın 240 lira orda

Senin parçalar hala gelmedi mi ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma ya bütün parçalar geldi bir kasa gelmedi. Exa stoklarımızda yok 3-4 gün sonra gelecek dedi aldığım gün. Dün aradım dedim 1 hafta oldu nerede bu kasa. Efendim Zalman ürünlerde stok sorunu yaşıyoruz şuan bütün ürünlerini yurt dışından getiriyoruz en geç çarşamba kargoya verilir dedi öyle bekliyorum. kasa başka bir yerde satılsa psusuz olarak iptal ettirip alıcam da başka yerde de yokki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHorse

Hocam sorma ya bütün parçalar geldi bir kasa gelmedi. Exa stoklarımızda yok 3-4 gün sonra gelecek dedi aldığım gün. Dün aradım dedim 1 hafta oldu nerede bu kasa. Efendim Zalman ürünlerde stok sorunu yaşıyoruz şuan bütün ürünlerini yurt dışından getiriyoruz en geç çarşamba kargoya verilir dedi öyle bekliyorum. kasa başka bir yerde satılsa psusuz olarak iptal ettirip alıcam da başka yerde de yokki.

Ekran kartın 100ME miydi ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Msi Gtx 960 Gaming 4G düz olan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zalman Z11 tavsiye ederim. Kendimde kullanıyorum. Soğutması, dış görünüşü, kablo saklaması gayet güzel. Mavi ışıklandırması odaya başka bi hava katıyor

• Kasada görmek istediğiniz bölümlerin fotoğrafını atabilirim.

• http://www.sanalmarketim.com/corsair-cc9011014ww-carbide-series-300r-mid-tower-siyah-psusuz-kasa/p_41962/

artan parayla da 2 tane daha fan alırsın, aerocoolu kalite açısından iyi bulduysan buna ne yaparsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

http://www.sanalmarketim.com/corsair-cc9011014ww-carbide-series-300r-mid-tower-siyah-psusuz-kasa/p_41962/

artan parayla da 2 tane daha fan alırsın, aerocoolu kalite açısından iyi bulduysan buna ne yaparsın artık

+1 veya Spec alınız, Z11 Neo ' yu kendim kurdum malzeme kalitesini beğenmedim, kapaklar plastik bildiğin ve kalın olduğundan zor kapanıyor, bu yüzden WD 1 TB Blue ' nin pin girişleri kırıldı haberiniz olsun çünkü kapak , hdd çıkışındaki kablolara sürtüyor biraz dikkatsiz çekerseniz geçmiş olsun, Fena değil ama ben beğenmedim bu kasayı tam anlamıyla malzeme kalitesini düşürmüş zalman.

• Z11 Neo, Şuan hızlıal.com da varmış gene 240 lira fiyata, exadan almana gerek kalmadi. Muhendis Murat hocamın dedikleri doğrumu bilmem daha elime geçmedi ama istersen Z11 Neo elime geçince nasil oldugunu yazarim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crime

ee yani MühendisMuratın dediklerini siz de deneyimleyip buraya yazarsanız iyi olur. ;)

z11 yerine specmi öneriyor?Spec dediğin kasa küçücük bir kasa o kasayı ne öneririm nede para verip alır kullanırım.
    Zalman z11 ile spec yanyana z11 yanında tank gibi duruyor buyrun kendiniz görün
    http://i.hizliresim.com/XDqpX0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 14 Haziran 2015; 20:43:53 >
  • Bazıları kullanmadığı etmediği şeyleri millete önerip sonra kendi eline geçince beğenmiyor ya yine öyle bir durum yaşanmış.

Benzer durumu zamanında şu coil whine kralı sapphire hd7870xt de yapmıştı kendisi de alıp kullanınca anlamıştı olayın aslını astarını

Ramleri ters takan(dual mode bilmeyen), egzoz fanını içeri üfleten bir kişinin hdd pin girişlerini kırmasına da şaşırmamak gerek

Ufak bir araştırmayla başbaşa bırakıyorum

...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 14 Haziran 2015; 21:03:43 >

• 2007'den beri söz de uzman olan birinin hdd montajını yapamayıp, kasaya suç atması komik olmuş
  • Dostum kusura bakmada Kasam mükemmel kalitede ve harika işçilikli olsun istiyorsan 300 tlden fazlasını gözden çıkarman gerek. Corsair c70, 400r, Cooler Master Haf 912 Advanced falan bak. Hepsinin fiyatı afedersin kol gibi ve sadece malzeme kalitesine yani çeliğe para veriyorsun ve gözümde hiçbir estetik yanları yok o kasaların. Gel gelelim 240 tl ye Zalman Z11 Neo gibi estetik, soğutması iyi, hacmi geniş bir kasa buluyorsun ve beğenmiyorsun. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ama şunu da söyleyeyim yok bunun şurası kırılıyormuş bunu almam, yok şunun şurası parçalanıyor diye hiçbir kasayı eleme. Montajı dikkatli yaparsan hiçbir kasa sorun çıkarmaz. Bak mesela MuhendisMurat'dan kırılan yer hakkında bilgi aldım kafam rahat orayı dikkatli yaparsam bir sorunla karşılaşmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 14 Haziran 2015; 21:35:19 >
  • Sata kabloları ve sata güç kablolarının bazıları L şeklinde oluyor. O şekildeki tarafları hdd kısmına getirip takarsanız sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Şurada birisi sistemi toplamış mesela herhangi bir sorun yok ama işinizi sağlama almak için L sata kablo kullanın.

...

• @Humboldt Allahım yarabbim hyper 212 evoyu ne zannediyor bu?i7'yi hizaya sokar demiş n.h sokar daha 8320yi düzgün soğutamıyor.Vatanda 40 tlye satılan ximatek gaia daha iyi soğutuyor hyper 212'den hala aynı şeyi öneriyor kaç senedir sanki piyasada başka soğtucu yok araştırmıyor bile akıllanamadı hala kafasına vura vura öğretecez illa msi g5 anakart konusunda olduğu gibi.Birde benim gibi işine gelmeyecek şekilde mesaj yazanları bloklamıyormu cevap vermemek için onada sinir oluyorum.

@Crime Sol üstten sağa doğru 3. sıradaki spec sağındaki 4. sıradaki ise z11 hocam resim aylar öncesine ait olduğundan fiyatlar farklı olabilir.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 14 Haziran 2015; 22:11:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.