Şimdi Ara

Aero Lighting 2 Yeni Win 7 Teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 1 Eylül 2010; 19:01:10 >

• Abi Görev çubuğu ile ileri geri butonları biraz kaba olmuş sanki. İleri geri butonlarının rengini siyah değil de, caption butonlarının renginden yaparsan daha güzel olur bence.

Bir de Mac teması yapacaktın ona ne oldu abi ?
  • Abi "Owl City" ye katılıyorum bende özellikle taskbar olayında gerçi zevk meselesi de bu ben ince taskbarlara takmış durumdayım. Şeffaf (hatta mat şeffaf sendeki gibi ) (normal şeffaf ta olabilir ) ve ince olan hiç taskbar yok bir de pencere gölge efekti biraz daha arttılırsa nasıl olur ki acep

Mac teması da is te rük mac teması da is te rük.
  • Görev çubuğuna felan bişey yapmadımki daha :), orjinal 7 nin çubuğu. DA da yazıyor zaten. Görev çubuğu, startmenu gibi şeylere dokunmadım daha.

Owl City., ileri gerinin rengi derken içindeki üçgenlerden mi bahsediyosun. İşin aslı o kısım biraz aceleye geldi. Önce temanın sağı solu ile baya uğraştım, biliyosun o kısım farklı dosyada (ex.frame de), en son onu temaya uydurmaya çalıştımda artık gözlerim iflas etmişti o kadar oldu. Ama bende pek beyenmedim.

Yaw bide mac teması diyosunuz :), bunun saydamlığını kapayın rengi gri yapın daha ne işte :) Hem ben mac teması yapacam demedim tema yapacam dedim.

Şekil 1-a, daha evel PS ile yaptığım işe çok yakın aslında.

• Siyah tonlari kullansan tam super olacak. Gerci senin mac temalarin lazm bana, bu yeni makinanin onboarddaki 128mblik ekran kartina kurucam asil 1gb olan ekran kartinin serisinin driveri dedign gbi yokmus :( :):):)
  • Merakla bekliyorum Temayı Murat Abi.. Kolay gelsin..
  • abi yapmak istediğine karışmak istemem ancak bir önerim var şu pencerelerdeki çerçeveleri kaldırsan ve gölge efekti eklesen çerçeve yerine nasıl olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel olmuş abi. dAda gördüm.
  • şimdi denedim DA dan bende benimde çok hoşuma gitti eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

abi yapmak istediğine karışmak istemem ancak bir önerim var şu pencerelerdeki çerçeveleri kaldırsan ve gölge efekti eklesen çerçeve yerine nasıl olur?

O çerçeve olmadan olmaz abicim, olanlara baktım hep alayı sapıtmış shadowda.

Şöyle anlatayım, bir resmin başı ve sonu olmalı, eğer bu 2 çizgi olmaz ise örneğin senin dediğin gibi gölge yapmaya çalışsak ne olucak, pencereye yakın yerden başlayacak dışa doğru kaybolacak aynı mac os daki gibi, ama olmuyor işte, resmin başı olup sonu olmadığı zaman gölge yerine çizgi şeklinde yarı saydam bir resim basıyor oraya.

re-storm, nasıl varmı kayık kuyuk biryeri.
  • Anladım abi tamamdır ya temayı uyguladım explorerframe ve orb yi de uyguladım. Yanlız ben taskbarı üstte kullanıyorum ve taskbar üstte olunca orb taskbarın yarısından başlıyor bu tema ile mi ilgilidir yoksa orb resmi ile mi ilgilidir bilmiyorum. Birde masaüstünü düzenleme çalışırken farkettim xwindowsdock kullanıyorum ve resim altta. 1 yazısı beyaz olduğu için ekranda hafif bi kayıklık olsa gözükmüyor. bu sadece bu programa mı özeldir yoksa başka programlarda da böyle olurmu bilmiyorum. Onun dışında çok güzel bi tema olmuş abi eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 1 Eylül 2010; 16:44:58 >

• İlk sorun orb ile alakalı, alta göre ayarladım ben hani yapmışken yapmak için, değişik orblar var bir yığın biliyosun.

İkinci sorunda programlan alakalı. Çünkü temada beyaz font yok hiç bir yerde. Zaten tema direk AERO temasının editlenmiş hali, win7 ilk çıktığında ilk versiyonunu yapmıştım ama onda bişey yoktu sadece light tı biraz, buda 2. versiyon oldu. Dolayısı ile hiç bir font rengi ile oynamadım, aero ile aynı. Normal Aero da nasıl gözüküyor orası. Belki benim buttonlar biraz daha beyaz ya ondan öyle görünmüştür programda. Ama normalde windowsun kendisinde HOT diye tabir ettiğimiz butonlar siyah yazı renginde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 1 Eylül 2010; 17:03:29 >
  • hmm ben Clearscreen Sharp kullnıyodum onda siyahtı o yüzden seninkiler beyaz gelmişti bana ama şimdi kontrol ettim dediğin gibi normal aero temasında da beyaz senin butonlar biraz daha açık olduğu için belki de öyle oldu. Orb konusunda orb yi çok sevdim de ondan diretmiştim
  • Yeni Desk'de bende denerim Temayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

hmm ben Clearscreen Sharp kullnıyodum onda siyahtı o yüzden seninkiler beyaz gelmişti bana ama şimdi kontrol ettim dediğin gibi normal aero temasında da beyaz senin butonlar biraz daha açık olduğu için belki de öyle oldu. Orb konusunda orb yi çok sevdim de ondan diretmiştim

Akşama bakarım yukarı için gerekli ayarlamayı yapar atarım bmp sini.
  • Abi çok teşekkür ederim :)
  • ben tema yapıp konu açınca kilit olmuş konum burda farklı bişeymi paylaşılmış
  • Onu yönetime sormalısın dostum, ben ne diyebilirim ki. Hatta bu konuda kilitlenebilir benim için bişey farketmez, bilen biliyor nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 2 Eylül 2010; 15:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLI

ben tema yapıp konu açınca kilit olmuş konum burda farklı bişeymi paylaşılmış

Bir yanlışlık olmuştur büyük bir ihtimalle.. Kendi yaptığınız Tema, Wallpaper, Icon Pack, vb. şeyler için bölümde kendi konunuzu açabiliyosunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.