Şimdi Ara

Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
16.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon bugün elime ulaştı (11.11 ile sipariş etmiştim), ilk geldiğinde telefonun şarjı yok sanırım nasıl şarj etmek gerek? Usb ile bilgisayara mı bağlamalı yoksa kablo ucuna takılan usb adaptör ile prize mi bağlamak gerek?

    Edit: Sorunu çözdüm telefonun altında kilit düğmesi var kapalı konumda olduğu için açamamışım, nedendir bilmiyorum ama telefon açılınca sebepsiz yere sevinç kapladı içimi birden.

    Edit 2: Cihazın imei numarası nokia 3500 klasik'e ait ama arka kapakta yazan imei ise kontrol ettiğimde bulunamıyor.

    Edit 3: Az önce telefon ayarlarını kurcalarken dil seçeneklerine göz attım ve Türkçe desteğinin de olduğunu gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 7 Aralık 2015; 11:59:49 >
  • cihaz geldi, bu paraya süper
  • micro sd kart en fazla kaç gb destekliyor 4gb taktım görmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza alternatif olarak aeku v5 cihaza da bakabilirsiniz, büyük ve renkli ekranı var fark olarak, diğer özellikler aynı, bir de pili 500 lük ama ekran büyüdüğü için yine 3 gün gidiyor. Telefonun boyutu aynı, tuşları ışıklı, 7-8 dolar daha pahalı, tuşlar dokunmatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aeku m5 bazen çağrı gelince kapanıyor. Acaba bataryası mı öldü. normal kullanımda iki gün şarjı rahat yetiyor ama çağrı gelince kapanıyor. Başına böyle birşey gelen var mı?
  • Arkadaşlar daha öncede sormuştum benim aeku m5 bataryası mı öldü diye, evet öldü. cebimde telefonun bataryası balon gibi şişmiş, telefonu ayırmış dışından batarya görünüyordu. Allah esirgemiş kulağımda falan patlamadan bataryayı söküp çöpe attım. aman dikkatli olun. aslında böyle çan çin çon şeyler almamak lazım bu bana ders oldu. Alın kalite birşey varsın parası fazla olsun sizden önemli mi.
  • metallica42 M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bu telefonları, diğerleri gibi uzun süre mesela tüm gece şarjda bırakmamak lazım. Bir telefoncuya gidin, batarya ayarlar
    Ne kadar oldu alalı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bt kulaklık kullanabilen var mı, bt kulaklık kullanamıyacaksk bt nie katarlarki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun zil sesini beğenmeyenler, imy uzantılı zil atabilirler bt la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonu bir ay kullandım. sonra yedek telefon olsun diye cebimde bir gün taşıdım ceketin cebinde bataryası şişmiş. artık bir gün kullanmadığım için mi şişti yoksa ömrü mü okadar dı bilmiyorum. bluetootha gelince android telefonla birlikte kullanamadım. bluetooth kulaklığıda görüyor ama kulaklıkla eşleşip çalışmıyor. ince bir batarya bulursam lehimle monte edeceğim, o iş az çok elimden gelir.
  • beyler imei'yi saticiya kopyalamasi icin verenler sikinti yasamadi degil mi? bu sikinti yasayanlar imei noyu kopyalamasi icin saticiya iletmeyenler mi?

    bende de bu kart telefondan var ama akrabaya verdim gordu istedi diye. yarin oburgun sikilirsa geri alirim diye dusunuyorum ama imei durumu ne alemde bilmiyorum. buradaki sikayetleri de gorunce bi sorayim dedim sizlere

    aktif olarak cihazi kullanan var mi su anda? bir sikintisini falan goren var mi? bataryasi ne kadar gidiyor? bluetooth kulaklikla kullanan var mi?

    edit: bir de rehberi kac kisi aliyor aklimda 100 diye kalmis da 100'den fazla lazim bir yolu var midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozza -- 11 Mart 2016; 17:18:22 >
  • Slm AIEK M7 modelini alip kullanan oldumu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon satan var mı hala ? @gazili_06
  • Aradan geçen 7-8 aylık süreç sonrasında telefonun son hali aşağıdaki gibidir, telefonu aktif olarak bir süre kullandım sonra bir kenara koymuştum sonuçta batarya şişmiş ve kabına sığmamış taşmış. En kısa sürede bataryayı çıkarıp telefonu bu ızdıraptan kurtarmayı düşünüyorum.

     Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi
     Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi




  • benimki sıfır gibi hala
  • merhaba
    arkadaşlar aliexpress sitesinden aiek m4 aldım. bugün elime ulaştı. 2 sim kart girişi, Hafıza kartı girişi var. mp3 vs destekliyor. kutusunun üzerinde card telephone yazıyor fakat gümrükte hiçbir sorun çıkmadı. heralde ya oyuncak sınıfında ya da hesap makinası vs olarak geçiriyolar. kutudan 1 adet telefon ve kısacık bir usb kablosu çıktı. paketleme gayet özenli yapılmıştı

    görüntüsü hoş, çok hafif ve türkçe dil desteği var(menüyü yaparken sanki eski nokia'lardan esinlenmişler o yüzden fazla yabancılık çekmedim)
    elinizde hurda telefon varsa satıcıya msj atıp imei numarasını değiştirmesini isteyebilirsiniz. ben öyle yaptım sağolsun değiştirdi.

     Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi
     Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi
     Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi




  • kedi leblebisi kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız? Link verebilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların ekranı küçük, 1-2 dolar fazlasına v5 alın derim Aeku M5 Mini Telefon İncelemesi
  • https://tr.aliexpress.com/item/Original-Ultra-Thin-AIEK-M4-M3-X6-E1-Card-Phone-Student-Version-Low-Radiation-mini/32674402429.html?spm=2114.13010608.0.78.ttE8E4

    ben bu adresten aldım ama arkadaşın dediği gibi bunların ekranı küçük. dış görünüm olarak hoş dursa da güneşli havalarda ekran kullanımının sıkıntılı olduğunu fark ettim. güneş vurunca ekranı görmek çok zor. ses kalitesi görüşme yapmak için yeterli. tercih sizin



    düzenleme: ürün iki haftada geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi leblebisi -- 1 Eylül 2016; 9:08:46 >




  • şimdi merak ettiğim şöyle bir nokta var

    kartımı buna takmak yerine akıllı telefonuma takıp, bluetooth üzerinden eşleştirip konuşmak için bunu kullanmam mümkün mü?

    cebimde kocaman telefon taşımak yerine çantama atarım asıl telefonu ve cebimde bunun gibi yer kaplamayan bir ahize bulundururum sadece diyordum ama o şekilde kullanana denk gelmedim

    huawei talkband gibi
    ama telefon olanı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.