Şimdi Ara

Aeg Lavamat L75270FL+ ısı pompalı kurutma makinesi mi Siemens WD14H420- LG F1480RDS5 mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çamaşır ve kurutma makinesi alacağım kısmetse, lakin tam kafama yatan bir model bulamadım açıkçası. 2 kişi olduğumuzdan kg çok yüksek olmasına gerek yok. Ayrı ayrı veya birlikte combo bir alet almayı düşünüyoruz. Combo almayı planlar iken forumda okuduklarım karşısında biraz yer sorunu çözüp ayrı ayrı almanın daha mantıklı olduğu kanaatine vardık. Lakin iki ürüne toplam ayırdığım miktar 2.000-2.200 TL civarında.

Kurutma makinesinin her türlü şartlarda ısı pompalı olması benim için önemli seçimimde...

Şu an aklımdaki çamaşır makinesi Aeg Lavamat L75270FL Protex 7 Kg 1200 Devir , ancak bunun üzerine yine 7 kg lık bir aeg kurutma makinası bulmalıyım ki üst üste koymayı düşündüğümden ara aparatını da alabileyim. Tabii bu makinanın fiyatı kargo ile beraber yaklaşık 1300 TL civarında, bu sebeple max 1000 TL lik bir kurutma makinesi alabiliyorum....

Combo olarakta LG F1480RDS5 veya Siemens WD14H420 modellerine baktım, olabilir ama ısı pompalı olması çok önemli kurutma kısmındaki teknolojinin...

Tabi ki combo olsun ayrı ayrı olsun bosch- siemens - aeg-elektrolux gibi marka modellerden de bu fiyat aralığında ki her türlü tavsiyeye açığım. Forumda çok okudum çok gezdim, candoğan beyinde yorumlarını bol bol okudum lakin bu fiyat aralığında kafama göre bir sistem elde edemedim, sizlerin görüşü benim için çok önemli, bu sebeple yorumlarınızı eksik etmezseniz çok memnun olurum.

Tavsiyelerini bekliyorum, teşekkürler.

• Okuduktan sonra varsa bir yardım amaçlı bilginiz lütfen paylaşınız, teşekkürler.
  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek koskoca forumda?
  • Her yıkadığınızı mutlaka kurutacak mısınız? Konu burada önem kazanıyor.

Eğer kurutma her zaman yapılacaksa her zaman ayrı almanızı öneririm. Isı pompalı kurutma makinelerinde 8kg çamaşırı yıkayıp kurutmak 3-3,2kw civarı enerji ile halledilebilirken kurutmalı makinede 6kw civarına çıkıyor. Su kullanılmaması da cabası.

Ayrı alımda L75270FL güzel bir seçim. Zaman zaman 1150-1200 civarına temin edilebiliyor. Kurutmada da Electrolux EDH3284PDW, Bosch WTW84360BY ile kombine yapılabilir. Electrolux ile AEG aynı firma olduklarından montajlarında sorun olmayacaktır.
  • Candoğan bey, öncelikle verdiğiniz değerli cevaplar için teşekkür ederim, artık insanlar pek paylaşımcı olamıyor maalesef...

Üstad ayrı ayrı almak çok çok mantıklı farkındayım, lakin yer sıkıntısı işin içine girdiğinde zaten can sıkıyor. Hanım aynı yerde olsun istiyor her ikisininde bu sebeple yer sıkıntımız söz konusu, 170 m2 evde yer sıkıntısı yaşıyoruz vallahi

Üstad birde kurutması A plus olan Electrolux EWW1686HDW 8kg.+7kg. Kurutmalı Çamaşır Makinesi ve Siemens WD14H420TR kurutmalı çamaşır makinesi mevcut, yanlışım varsa düzeltin bunların kurutması da ısı pompalı ve A artı , aynı zamanda combo bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz acaba, merak ediyorum yorumunuzu?

Eğer ki uygun değilse verdiğiniz kurutma makinelerinden birisini AEG ile birleştireceğim. Yalnız aynı kiloda elektrolüxün EDH3284PDW model kurutma makinesi ile (üstte olacak bu) aeg nin L75270FL model çamaşır makinesinin arasına eklenecek aparatta herhangi bir sıkıntı yaşamayız diyorsunuz, yanlış anlamadım değil mi?

• Bu arada evet Can doğan bey yüksek ihtimal çoğunlukla kurutmayı kullanacağız
  • Birde şu ikiliyi buldum ama nasıl olur bilemedim.

Siemens WM10Q460TR çamaşır makinesi + Siemens WT46E303TR çamaşır kurutma makinesi, sizce bu ikili nasıl olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar vallahi şaşkınım, hiç bir arkadaşın okuduktan sonra bilgili bir yorumu yok mudur ki.
  • 7 kg çamaşır makinesi üzerine 8 kg çamaşır kurutma makinesi koysak sıkıntı yaşar mıyım acaba? Çamaşır AEG L75270FL , kurutma AEG Lavatherm T76280AC
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

7 kg çamaşır makinesi üzerine 8 kg çamaşır kurutma makinesi koysak sıkıntı yaşar mıyım acaba? Çamaşır AEG L75270FL , kurutma AEG Lavatherm T76280AC

Ölçüleri aynı ise sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

7 kg çamaşır makinesi üzerine 8 kg çamaşır kurutma makinesi koysak sıkıntı yaşar mıyım acaba? Çamaşır AEG L75270FL , kurutma AEG Lavatherm T76280AC

Hiçbir sorun yaşamazsınız. Ancak benim kişisel önerim T76280AC yerine 3284PDW almanızdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.