Bildirim
Ae86 Sevenler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırsam Tek benim -
entry değil konu. burası ekşi sözlük değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 18 Temmuz 2019; 17:6:0 > -
Ekşi sözlük diger taraftaydı gine karıştırdım bak yow -
İzmir de var bitane 1000 beygir olduğu söyleniyordu güzel videoları vsr elimde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliCingene -- 18 Temmuz 2019; 17:56:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hachi roku sevilmez mi. Çizgi filmi olmasa bu arabaya özel bir bağım olmazdı sanırsam bilemiyorum. Trueno modeli Tr ye gelmedi diye biliyorum. İstanbulda bir tane Lewin var hatta benzin tv de videosu mevcut. Asıl ateşli model olan trueno japon pazarına özgü çıkmış diye biliyorum zamanında. Bu arada gençsin biraz sanırım. Tüm İnitial D serisini izlemeni tavsiye ederim izlemediysen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trueno mu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet plakasız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
1.6 N/A 240 beygir 11bin rpm. Ne varsa eskilerde var. -
seri üretimden çıkan 16v 4age motorlar 110-126 beygir arasında değişiyor. seri üretimden çıkan 20v 4age motorlar (silvertop ve blacktop) 160 beygir ve 162NM tork üretiyor. sizin dediğiniz 11.000 rpm üreten 240 hplik makine yarış için modifiye edilmiş 16v'lik versiyondur. yine de övgüyü hakediyor. 1600cc 4 silindir 20v atmosferik motorun 160 beygir vermesi gayet başarılı.quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
1.6 N/A 240 beygir 11bin rpm. Ne varsa eskilerde var. -
-
-
+999999 -
Bilgi için sağolun
En Beğenilen Yanıtlar

entry değil konu. burası ekşi sözlük değil
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X