Bildirim
Advanced System Care Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
- VGA yada HDMI girişi ile farklı bir ekrana bağlamayı dener misiniz? -
denedim hocam windows açılıyor ancak harici ekrana geçemiyorum sadece biosta geçebiliyorum, format kurtarır mı bizi? hardware parçamı isteyecek çözemedim.. -
Konuyu hortlatacağız ama benimde başıma geldi sistemden görüntü alamıyorum bilen yoktur büyük bir ihtimalle farklı parçaları denedim olmadı fanlar dönüyor görüntü yok nefret ediyorum en baba bilgisayarı alsakta boşa yine aynı sorunlar :(
Ekran kartı değişti sorun yok!
Bellek değişti sorun yok!
Psu >> arızalı olsa sistem hiç çalışmaz denemeye gerek yok!
Hard disk'i başka sisteme taktım içine girdim sorun yok!
İşlemci arıza verecek en son parça bence :(
Anakart? >> farklı bir işlemci ile deneyemedim?
Monitör >> farklı sistem taktım görüntü alıyorum sorunu yok!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Tamam -- 20 Mayıs 2014; 21:53:56 >
-
Sistemi güncelleyelim dedik durduk yere 2 yıl formatsız kullandığımız sistemi çökerttik :( oturup ağlayasım geldi -
kardeşlerim bence driver güncellemesini yapmayın.yaparsanız elle manuel olarak yapın.Bende driver update araçları ile güncelleme yaptım ama bende randıman alamadım. -
Hocam IObit'in yazılımları hep böyle yapıyor. Alıştık artık. Benim sınıfta bu durumdan şikayetçi 15 20 kişi var. -
quote:
Orijinalden alıntı: engindokur
kardeşlerim bence driver güncellemesini yapmayın.yaparsanız elle manuel olarak yapın.Bende driver update araçları ile güncelleme yaptım ama bende randıman alamadım.
sorun devam ediyor görüntü yok :( program ne güzel otomatik yapıyor diye tıkladık sistem göçtü vay bé arıza bile belli değil. -
Programın İçinde Blunan Bütün seçenekleri aktif edip sistemi onarırsanız daha başınıza çok bela gelir. -
tek çözüm sistemi güvenli modda açıp ekran kartı sürücüsünü sistemden kaldırmak.daha önce benim de başıma geldi böyle çözdüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
Programın İçinde Blunan Bütün seçenekleri aktif edip sistemi onarırsanız daha başınıza çok bela gelir.
programın tüm seçenekleriyle ilgili bir durum değil bu,alet çantası bölümünden seçersen iobit driver booster adında program sisteme kuruluyor ve kullanıcı isterse kullanıyor,asc programını yıllardır kullanıyorum güncelleme uyarısı hariç bir yanlışını görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: recebim59
quote:
Programın İçinde Blunan Bütün seçenekleri aktif edip sistemi onarırsanız daha başınıza çok bela gelir.
programın tüm seçenekleriyle ilgili bir durum değil bu,alet çantası bölümünden seçersen iobit driver booster adında program sisteme kuruluyor ve kullanıcı isterse kullanıyor,asc programını yıllardır kullanıyorum güncelleme uyarısı hariç bir yanlışını görmedim.
benimde kastım o zatengayet temiz ve stabil program. bilmeyen arkadaslar ne var ne yok tıklıyor. siliyor. birleştiriyor. sonrada pc çöktü diyor. çöker tabi
-
quote:
Hard disk'i başka bilgisayarda açtım o programı sildim bakalım şimdi ne olacak yeniden takıp deyeceğım :( win7 güncelleme sorunları oluşmuş kendisi güncellemeleri iptal etti baştaki ayara döndü denemeye devam -
quote:
Orijinalden alıntı: Takım_Tamam
quote:
Hard disk'i başka bilgisayarda açtım o programı sildim bakalım şimdi ne olacak yeniden takıp deyeceğım :( win7 güncelleme sorunları oluşmuş kendisi güncellemeleri iptal etti baştaki ayara döndü denemeye devam
Diski tamamen formatla? O program her zaman itici gelmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X