Bildirim
Advanced system care benzeri Program Önerebilirmisiniz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
advanced system optimizer _____________________________ -
Tuneup _____________________________ -
CCleaner _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
Sistemim 2 gb ram alana kadar gereksiz dosyalar silinsiz hatalar düzeltilsin diyorum .. Program önerebilir misiniz Türkçe olması daha iyi olur.

Tune-up Utilities 2012 öneririm. İngilizce ama en iyi sistem bakım programı diyebilirim._____________________________ -
bence hayır çünkü bilgisayarı kasıyor bnm bilgisayarım 2gb ekran kartı ve ram var yine de kasıyor en iyi si
............wise care....yada ....crazy bros ama hiç bir yerde bulunmuyor :D
@furko3455_____________________________ -
Wise care 365 gerçekten iyi bir program.Bir tane kampanya var ama halen geçerli mi bilmiyorum.
Bunun dışında size önereceğim Glary Utilities Pro var bunun da kampanyası devam ediyor ve yanılmıyorsam ömür boyu.
Bir de Ccleaner...
Tune-up Utilities pek önermiyorlar çünkü sistemi kullanılmaz hale getirebiliyormuş(ben şahsen kullanmadım)_____________________________ -
Ashampoo win optimizerde aynı işi yapıyor, daha önce kullanmadım fakat alternatif olarak deneyebilirsiniz. _____________________________ -
"Auslogic Boostspeed" _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler