Şimdi Ara

ADSL Tarife Değişiklikleri - Sorunlar,sorular buraya.. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
0
Favori
49.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni geçtim biriye, umarım memnun kalırım
  • Arkadaşlar ttnet kullanıcısıyım.2 gündür internet gidip gidip geliyor.Ne zaman internet gitse müşteri hizmetleride gidiyor nasıl işse.
    Şimdi sormak istediğim 24 aylık taahhüt vererek 1mbit ttnet sınırsızdan 2mb smile sınırsıza geçmek istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir.İkiside aynı altyapıyı kullanıyor ve bugüne kadar ttnette problem yaşadığımda bir sefer bile doğru düzgün bir çözüm getiremediler bekleyin biz arıza kaydı aldık düzelir dediler.
    Sizin düşünceleriniz nedir ikisi yaklaşık aynı fiyata geliyor.Hız ikiye katlanıyor.Ta 128kbit döneminden beri adsl kullanırım son 2 senedir ha yükselttiler ha yükseltecekler diye bekliyorum ama adamlar netlimitsize geçirmeye çalışıyorlar ve bu hızda az geliyor.
    Düşüncelerinizi bekliyorum.Duruma göre yarın onay verecem yada vermiyeceğim.
  • TTNET de tarifeler değişecekti, limitisiz paketler yerine 25-100 gb kotalı paketler gelecekti. Ertelendi mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkantipi

    TTNET de tarifeler değişecekti, limitisiz paketler yerine 25-100 gb kotalı paketler gelecekti. Ertelendi mi acaba?


    Ertelenen herhangi bir şey yok. BTK onayı bekleniyor. En son 28 Ağustos tarihine kadar halk görüşü alındı. O tarihten bu yana da kurulun toplanım bu mevzuda bir karar vermesi bekleniyor. Sanırım tarifeler kabul edilecek o nedenle telekom büyük bir çalışmaya girişti. Yakın bir zamanda görürüz gelişmeleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifgokcen

    Arkadaşlar ttnet kullanıcısıyım.2 gündür internet gidip gidip geliyor.Ne zaman internet gitse müşteri hizmetleride gidiyor nasıl işse.
    Şimdi sormak istediğim 24 aylık taahhüt vererek 1mbit ttnet sınırsızdan 2mb smile sınırsıza geçmek istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir.İkiside aynı altyapıyı kullanıyor ve bugüne kadar ttnette problem yaşadığımda bir sefer bile doğru düzgün bir çözüm getiremediler bekleyin biz arıza kaydı aldık düzelir dediler.
    Sizin düşünceleriniz nedir ikisi yaklaşık aynı fiyata geliyor.Hız ikiye katlanıyor.Ta 128kbit döneminden beri adsl kullanırım son 2 senedir ha yükselttiler ha yükseltecekler diye bekliyorum ama adamlar netlimitsize geçirmeye çalışıyorlar ve bu hızda az geliyor.
    Düşüncelerinizi bekliyorum.Duruma göre yarın onay verecem yada vermiyeceğim.


    Sorunun cevabı cümlelerinin içinde gizli. Sana tavsiyem "cebinin götürdüğü yere gitn" geri kalanı nasıl olsa hallolur




  • Arkadaşlar ben dün itibari ile TTNET den SMİLE adsl ye geçiş yaptım.İnterneti taşı kampanyasından faydalandım.Gidip TTnet aboneliğimi falan kapatmadım.Herşeyi Smile Halledeceğini söyledi.Ancak şimdi Hem smile hemde TTnet şifremle internete bağlanabiliyorum.TTnet aradım biz bilgilerini göremiyoruz siz smile a geçmişsiniz dedi.Orayı arayın durumu bildirin dedi.Smile adsl yi aradım durumu anlattım onlarda siz smileadsl.net uzantısını kullanarak bağlanın dedi.Ttnet olarak da ayrıca fatura gelirse ne olacak dedim? Gelmemesi lazım falan dedi ama net bir cevap vermedi.Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Acaba 2-3 gün içinde ttnet aboneliğim tamamen iptal olurmu...Yoksa her geçiş yapan isterse eski şifresiyle de internete bağlanabiliyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
  •  ADSL Tarife Değişiklikleri - Sorunlar,sorular buraya..


    Arkadaşlar bi cevap verin bağlantı hızım 8 mbiti kaldırır mı?
  • biri adsl kullanıcısıyım, 3g kullanmak için 6 aralıkta "ay sonu kapatma" talebinde bulundum. 1 gün de kullanılsa bütün ay da kullanılsa o ayın ücretini tam talep ettiği için ay sonu kapatma talebi diye birşey var, onu istedim. bunlar ertesi gün arayıp ay sonu kapatma istemişiniz diye talep onaylattılar, ve o gün direk kapattılar. 3g modem de evimde iyi çekmediği için iptal talebimi kaldırayım dedim, bir de ne göreyim zaten o gün iptal etmişler. telefonla arayınca durumu bildirince ay sonu kapatma talebi olduğunu kabul ediyorlar ama geri açmıyorlar. ne güzel demi, adamların aptal personellerinin hatasını ben çekiyorum. 1 haftadır evde internetim yok. müşteri memnuniyeti sıfır... uzak durun, gidin temiz temiz ttnetten alın. ttnet hiç değilse ilgileniyor...
  • merhabalar, forumda sıkça sorulan "ay içinde tarife değiştirme ve fatura" konusu için birşeyler yazacağım. belki bundan sonra tarife değiştirecek arkadaşlar için örnek teşkil eder.

    Kasım ayının 5'i civarı 8 mbit 4 gb limitli paketimi 1 mbit limitsiz pakete çevirdim. gelen faturalar şöyle oldu; Kasım ayının 20'sinde kesilen faturam 4 gb lmitli ücreti olan 29 tl idi. Aralık ayının 20'sinde faturam ise 56 tl civarında geldi. yani eskiden birçok kişinin yaşadığı aşırı yüksek fatura sorununu yaşamadım. ayrıca belirtmem lazım ki tarife değiştirdiğim günden itibaren limitsiz olarak kullanmaya başladım ve download miktarımda ay sonunda 30 gb civarındaydı. herhangi bir kota aşımı uygulaması olmadı Aralık ayı faturamda. geçtiğimiz seneler sıkça söylenen "ay içinde tarife değiştirilmez" gibi durumlar ortadan kalktı sanırım, en azından limitliden limitsize geçerken bir sorun olmuyor artık. ancak sanırım tam tersi yani limitsizden limitliye geçilirken tarife değişikliği tarihi ve o güne kadar yapılmış download miktarı önem arzediyor.

    tabi ben kimseye gönül rahatlığı ay içinde tarife değiştirebilirsiniz diyemem. ben herhangi bi sorun yaşamadım ama belki sorun yaşayan birileri olmuştur. ben sadece benim faturalarım hakkında bilgi verdim.




  • tahaüt bitince arayıp en az ne kadar indirimli tahaüt yaptırabiliriz? 1senelik tahaüte kaç ay indirim var ve ne kadar
  • ßenim ßi sorum oLucak aRkdaşLar .. ßuqün 1mpps 4Gb Limitli tarifeden NETlimitsiz paketine başvuru yaptım ve online işlemlerden baktığımda tarifem NETlimtsiz olarak gözüküo . Aralık ayı kotam baya bi geçti 8gb fln oldu ve aralık ayında 54TL fatura geldi . şuanda ben download'a yüklensem hangi tarife üzrndn ücretlendiriLirm ? ocak sonu gelcek fatura ne kadar olur ? çok teşekkrler şmdiden ...
  • arkadaslar ben uydunet kullanıcısıyım ve uye olurken ıkı yıllık zorunlu bır uyelıgım var.fakat bunu suan bır yılı doldu ve bır ıs dolayısıyla ıse baslıyacagım sırketın uydunetle anlasması olmadıgı ıcın ınternetımın sırketını degıstırmem gerekıyor.uydunetı kapattırıp farrklı bır nete gecmem ıcın ne yapmam gerekıyor?uydunetle 2 yıllık anlasmam dolmadıgı ıcın sorun yasarmıyım?ve hangı netı kullanmamı onerırsınız?bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
  • yahu ne saçma salak şey bu. 16mbps satarken bölgemiz destekliyor ne güzel online merkezden paket değiştirmemize izin veriyorlar. iş kullanmaya gelince sizin bölgede maksimum 2mbit destekleniyor zart zurt diye masal okuyorlar

    allah belanı versin ttnet . 2-3 gündür kanser ettin. adsl parası kadar telefon parası ödedim. 12 saat net kesik olurmu paket değiştirdik net gitti 12 saat sonra açtılar neti
  • Beyler 4 Gb kotalı kullanıyorum, Net6 ya geçicem, ayın hangi tarihi geçmem durumunda kısıt ücret ödemesi yapmam, bilgi verirmisiniz?

    Bu ayki fatura 58 tl geldi sanırım 6,5 gb olmus. Ben de Net6 tarifesinde en azından 32 TL ye hallediyim diyorum.Bi denerim en olmadı UYDUNET düşünüyorum.

    Bu geçiş ücreti ödememek için hangi tarih en uygun ? saygılar....

  • Dün Akşam 18:00 Civarı telefondan 1 mbps 4GB kotalıdan > 1 mbps Limitsiz Paketine Geçiş Yaptım Ve Şimdi Geldim Siteden Baktım '' Hizmet : Hesaplı Biri 1Mb Limitsiz Taahhutlu
    '' e geçişim tamamlanmış gözüküyor.
    Ben Şimdi Kotalı Gibimi Davranayım Yoksa Kotasız Gibi İstediğimi Yapayım mı ?
  • Slm hocam şimdi bn smile adsl yi aradım ve [8Mb Sınırsız] tarifeye geçiş yaptım. Adres bilgisi verdim 48saat içinde gelip form doldurtcaklarını söledi operatör. Şimdi bnm TTNET i arayıp aktivasyonumu kapattırma gibi bir durum söz konusumu yoksa SmileADSL ciler hallediceklermi?

    Saygılar.
  • Daha önce tarife değiştiren arkadaşlar nasıl bir ücretlendirme olduğunu yazarsanız çok iyi olur.
  • Beyler bir kaç gün önce biriden aradılar geçiş için bende kabul ettim geçiş tamamlandı fakat iptal ettirmek durumundayım müşteri hizlmetlerini aradım aboneliğiniz yeni oldugu için kaydınız bulunamadı gibi şeyler söyledirler benim en kısa zamanda iptal etttirmem lazım ne yapabilirim ?
  • arkadaslar super online mi ttnetmi fiyat konusunda uygun yoksa doping mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: becausefor

    Daha önce tarife değiştiren arkadaşlar nasıl bir ücretlendirme olduğunu yazarsanız çok iyi olur.


    Esk tarife ile yeni tarife arasındaki ücret farkı, ayın hangi günü geçiş yapıldıysa, geriye kalan günlerine bölünür, ve bir sonraki ayın faturasına eklenir.

    Örneğin, Net4 (29 TL) kullanan bir abone, ayın 15'inde NetLimitsiz'e (55 TL) geçiş yaparsa, sonraki ayın faturası = 55 TL (sonraki ayın ücreti) + 13 TL [(55 - 29) / 2 (ay ortası olduğu için)] = 68 TL gelir.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.