Bildirim
adsl splitter hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kenan abi (kenandı değil mi)
evin girişinde sigorta kutusunun yanında giriş var ve odalardaki prizlere gidden 6tane kablo var ben kırmızı-siyah mavi-turuncu şeklinde iki grubu paralel bağladım.priz iki çıkışlı olduğu için kırmızı-siyah telefona bağlı mavi-turuncu modeme
girişe splitter koymam daha mantıklı olmaz mı?2 tane modem bağlamayı düşünüyorum.bu turuncu-maviyi splitterden adsl çıkış kısmına bağlayıp paralel şekilde 2 modem bağlayabilir miyim? -
kenan abi şimdi ev dubleks alt katta receiver internete bağlı üst katta da benim bilgisayar var elimde fazladan modem var onu kullanayım diyorum
bu arada üst katta telefon hattı çalışmıyor neden olabilir?aşağıda kutunun orada iki ayrı 6lı kablo var içindeki kırmızılar ve siyahları girişe telefona(dışarıdan gelen kabloya) bağladım üst kattakilerde hiç bir şey yok kabloda elektrik falan -
aynı anda 2 modem kulanamazsın yanlıca birisi ıp adresi alır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X