Şimdi Ara

adsl splitter hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim evde telefon hattına paralel olarak modemi bağlayınca telefonla konuşurken cızırtı geliyor modemi kapatınca cızırtı kesiliyor.şimdi araya splitter bağlamak gerekiyor ya iki ayrı modem bağlayacağım ayrı ayrı odalardan nasıl olacak evin girişnden mi splitter bağlayayım nasıl bir şey önerirsiniz

• kenan abi (kenandı değil mi)
    evin girişinde sigorta kutusunun yanında giriş var ve odalardaki prizlere gidden 6tane kablo var ben kırmızı-siyah mavi-turuncu şeklinde iki grubu paralel bağladım.priz iki çıkışlı olduğu için kırmızı-siyah telefona bağlı mavi-turuncu modeme

girişe splitter koymam daha mantıklı olmaz mı?2 tane modem bağlamayı düşünüyorum.bu turuncu-maviyi splitterden adsl çıkış kısmına bağlayıp paralel şekilde 2 modem bağlayabilir miyim?
  • kenan abi şimdi ev dubleks alt katta receiver internete bağlı üst katta da benim bilgisayar var elimde fazladan modem var onu kullanayım diyorum

bu arada üst katta telefon hattı çalışmıyor neden olabilir?aşağıda kutunun orada iki ayrı 6lı kablo var içindeki kırmızılar ve siyahları girişe telefona(dışarıdan gelen kabloya) bağladım üst kattakilerde hiç bir şey yok kabloda elektrik falan
  • aynı anda 2 modem kulanamazsın yanlıca birisi ıp adresi alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adsl modem ile ip yönlendirme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.