Şimdi Ara

adsl şifrem çalındı sanırım! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 512k 3gb sınırlı kullanıcıyım....dün akşam farkettim,kotam 2,2gb'dı fakat büyük boyutlu hiçbirşey indirmeme rağmen indirmiş(!) olduğum veri şu an itibariyle 4gb'a ulaştı..pc'de trojan, virüs vardır diye format attım, sonra şifremi değiştirdim(belki 6-7 kere) ..upload için de geçerli bu söylediklerim 800mb'dı şu an 1,5gb(tebrik etmek lazım arkadaşı,paylaşımcıymış) 444 0 375'i aradım hattımı kapatın die ya da sınırsıza geçirin diye, yetkili(!)nin bana verdiği cevap: "kusura bakmayın,bu işlemleri bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünden halledebilrsiniz ancak.." şeklinde oldu..bir telefonla kotalı tarifeye geçiren telekom,iş sınırsıza geçmek olunca kılını kıpırdatmıyor..pazartesi ilk iş hattımı kapattırmak olacak..bana tavsiyesi olan arkadaşlar var mı?adsl kota sayfasına bakmaya korkuyorum artık

• Yaw bu Telekom tam üç kağıtçı yaw! Dövecem ben bunları!

• eğer sistemime birisi giriyorsa ve bir şekilde şifremi öğreniyorsa kurmam gereken antivirüs,antispyware nedir acaba?şu an kafa o kadar karışık ki,elim kolum bağlanmış gibi hissediyorum..acaba bu gireni bir şekilde yakalama şansım var mı?
  • bak virüs programı olarak antivir....firewall zone alarm... spyware olarak gercek zaman taramada microsoft... bu üçlü bilgini gercek zaman tarasın...bide haftada bi kaç kez taramak için ad aware ve registry fix yükle.... bu arada antivir yerine baska bişi yükliceksende fazla ram yiyen olmasın...cünkü zone alarmda war... bu sefer hiç bi işlem yapamassın... ne diim ..ii netler...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.