Şimdi Ara

ADSL Modemde kayıtlı olan kullanıcı bilgileri uzaktan değiştirilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir olay gerçekleşebilir mi? 2 gün önce internete girmek için bilgisayarımı açtığımda bir sorun olduğunu görüm Ttnet'i arayıp yardım aldım. Bana dedikleri şey modeminizdeki kullanıcı şifreniz hatalı biz şifrenizi sıfırladık yeni şifrenizi öğrenip modeminize gerekli ayarlamayı yapın oldu. Halbuki ben adslkota adresinden herhangi bir şifre değişim işlemi gerçekleştirmedim ve modemin ayarlarıylada oynamadım kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• kablosuz kullanıyorsanız mümkün tabiki, bu nedenle modemlerin arayüzüne giriş sayfasında mutlaka iyi bir şifre koymak lazım hatta modemin adını falanda değiştirmek lazım
  • ttnetten şifreniz bi şekilde deiştirilmiş veya siz deiştiniz hatırlamıyorsunuz ama sorun bu şifrenin aynısını modeme tanıtamamaktan kaynaklanıyor veya modeme farklı bi şifre verilmiştir diyeceğim ama telekomdan şifreyi sıfırlayınca düzeldiyse modemle ilgili bi sorun değil bu. tek sorun sizin şifreniz ttnetten nası deiştirildi sorun çözüldüyse bence birisi sizin kullanıcı adınızı biliyor olabilir elden geçirmek gerek kablosuz ağa sahipseniz mutlaka modeme filtreleme yapmanızı tavsiye ederim
  • kir-pi: Hayır kablolu modem kullanıyorum.

ogux06: Ben değiştirmedim şifremi. Dediğin gibi modemime farklı bir şifre verilmiş bir şekilde. Ttnet'ten yardım aldığımda biz her ihtimale karşı şifrenizi sıfırladık ve bu şifreyi modeme kaydedin dediler. Gerekli ayarlamayı yaptığımda bağlantı gerçekleşti. Benim sorum uzaktan başka bir bilgisayardan herhangi bir şekilde mesela trojan vb. casus yazılımlarla modemimdeki şifremin değiştirilebileceği midir?
  • Uzaktan ip niz girilerek modeme erişilebilir. Bunu engellemek için modeminizin default kullanıcı adı ve şifresini kuvvetli bir şifre ile değiştirin.
  • hocam telekomun salaklığı. zamanında da benimde başıma gelmiş. sorgusuz sualsiz ttnet şifresini değiştirmişler. korkulacak bişi yok, alışırsın zamanla
    yeni şifreyide modeme gir...

neymiş kurumları özelleştirmek onları daha verimli yapmıyormuş, çalışanlarıda özelleştirmek gerekiyormuş...
  • dandik bir modemin varsa kendini resetlemistir kapaninca icersine girdiginde bilgiler tamamen yoksa sebebi budur yada biri senin bilgilerini kullanarak degistirmistir internetten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.