ne alırsan al marka farketmez, çoklu kullanım için alıcaksan ethernetli olsun, tek pc kullanıcaksan usb olsun buna dikkat et yeter...gördüğün gibi burda herkes kendi kullandığı modemi tavsiye ediyor...
ben de zoomx4 kullanıyorum ve fişe taktığımdan itibaren şu geçen bi senede en ufak bi problem yaşamadım..
(Telekomla yaşadıklarım sayılmaz; onlarda modemin hiç günaa yoktu)
imzamdaki modem o kadar sorunsuz ki yerini unuttum:):):) şaka bi yana kullanmadıklarım için bişey diyemem bi ara arkadasıma aztech 305eu kurmuştum kurulumu inanımaz rahat ve sorun yaşadığını duymadım. ama asusu tavsiye edebilirim rahatça.. imzamda..
alacaksan ethernetli usb combo lu al.datron rta230 kullanıyorum sorun yok.
ben asus kullanıyorum ve memnunum ama zoom daha iyi diyebilirim zoom al aslında adsl madem aralarında port farkı dışında çokta bir performans farkı yok
VALLAHİ BENDE KEYSMART VAR ŞU ANA KADAR 1 KEZ BİLE BAĞLANTI KOPMADI BİR ÇOK USB MODEMDE BU SORUN YAŞANIYO O NEDENLE SANADA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAFSİYE EDİYORUM HEMDE 40 DOLAR.
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
ne alırsan al marka farketmez, çoklu kullanım için alıcaksan ethernetli olsun, tek pc kullanıcaksan usb olsun buna dikkat et yeter...gördüğün gibi burda herkes kendi kullandığı modemi tavsiye ediyor...
ben GEEK kullanmıyorum
Robotics ve alcatel arasinda karar ver bence....
Bu arada ben 9108 kullaniyorum. cok yeni su an icin sorun yok...
bence usb alma ethernet al! ben dün asus aldım 50$ hem ethernet hem USB! tavsiye ederim!
asus ethernet.ister combo ister 4 port al asus al
quote:
Orjinalden alıntı: dredd gördüğün gibi burda herkes kendi kullandığı modemi tavsiye ediyor...
Arkadaşım kullanmadığım bir cihazı nasıl tavsiye edebilirim açıklar mısın? kendi kullandığımı yazıcam tabii ki, sorun yaşarsam diyeceğim şu olur: Ben xxx modemi kullanıyorum memnun değilim.
Ama ben zoomX4 kullanıyorum, (tek portlu) hem usb bağlantılı hem ethernet. Gayet menunum. Arayüz ve kurulumu gayet kolay. bugüne kadar hiç düşmedi hattan, açıkçası tek kullanıcı olacaklara tavsiye ederim.
diğer modemler hakkında bilgim yok, kullanmadım. Ama arkadaşım Econ aldı, sonra beğenmedi gitti zoomX5 aldı.
ne diyim başka....
Air Tise AL Derim .. Ben Kullanıyorum Canavar Gibi.. Bir Sorun Vermedi Şimdiye Kadar..