Arkadaslar az önce net durup dururken gitti ve düzelmiyor. Modeme reset attım ADSL ışığı yanıyor dns yi oto yapıp pc yede reset attım. En son iphone nun wifiden de baglanamayinca ne yapacağımı bilemedim. Airties in modem menüsünde internet bağlantısı: baglanti yok. ADSL bağlantısı: bağlantı var olarak görünüyor fakat internet ip adresi N/A olarak görünüyor. Beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı?
ethernet de bir ip sorunu yaşamışsın reset attıktan sonra ayarların silinir! kullanıcı ayarlarını tekrar girmen gerekli, ppp ışığınında yanması gerekir
Aynı sorun bende de oluyor bu aralar. Zaten firmware güncelledikten sonra hep sorun hep sorun. Müşteri hizmetlerini arıyorum sizden kaynaklanan donanımsal sorun diyor bizde sinyaller normal gözüküyor diyor. Ben de ttnet kullanıcı adını silip tekrar yazıyorum , reset falan atıyorum bir süre sonra geçiyor.