Şimdi Ara

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
207.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı çıkışlarında sorunu olan varmı rapidle dl 10 k

Edit : Az önce Telekomdan Yurtdışı ile ilgili olarak bir sıkıtnı oldugunu teyit aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 4 Haziran 2006; 21:40:22 >
  • sadece yaz için 3 aylık adsl alabilir miyim ki?
    3 ay için adsl alınabiliyor mu?
  • Öyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla. Ancak alırsın hat açılır 3 ay sonra kapama talimatı verirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: firelegna

sadece yaz için 3 aylık adsl alabilir miyim ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Öyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla. Ancak alırsın hat açılır 3 ay sonra kapama talimatı verirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: firelegna

sadece yaz için 3 aylık adsl alabilir miyim ki?

o zaman sadece kullandığım 3 ay parasını vereceğim
    başka kapatma ücreti falan filan verecek miyim?
  • Telekom'un açarkende para alıyorsa kapatırken de para alacagı görüşündeyim
    Bence 444 0 375 e sor
  • Messenger Live Kurdum Mafoldum !!!
    İnddir.com dan indirdim kurdum bilg. açıldı kapandı sonra denetim masası bilg. özelliklere giremiyorum hata mesajı çıkıyor KISITLAMALAR diye bundan nasıl kurtulurum unistallide yok imdat
  • bende 256kb sınırsız adsl var bunu 512sınırsız yapmak istiyorum bu çeviriyi yapmam için ne yapmam lazım ve ücret alırlar mı çeviri yapılıyorsa
  • 256kb idare eder ama 512kb la fiyat farkları ne?
  • YA YETER ARTIK

Bu problem sadece bende mi var?

512Kb Kotalı hattımı 256Kb kotalı yapmışlar!

Hem de 2 haftadır böyle!

3 defa arıza kaydı yaptım, 1'ini yapmamışsınız dediler, 2.sinde çözüldü dediler çözülmedi, 3.yü yaptım cevap bekliyorum.

• Sayın Casual;

Casual arkadaşım ülkenin kötü yönetiminden yöneticilerimizi sorumlu tutmuş.Aşağıda konu kitli olduğu için burada verdiğim cevap vardır konuyu merak edenler linkten takip edebilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7570439/mpage_2/tm.htm

Bu ülkeyi yönetenler uzaydan gelmiyor yada Paranoyak düşünceye sahip insan ların söylediği gibi dış ülkelerden gönderilmiyorlar.Bu adamları biz seçiyoruz biz oy veriyoruz.Bu ülkede takım tutar gibi parti tutan,oy verdiği partinin tüzüğünü 1 kere okumamış 1 kg şeker 2 çuval kömüre oy veren insanlar var.Ve bu insanlar çoğunluk eğitimli kültürlü insanlar oy vermek ten vazgeçtikçe bunlar ın nisbi temsili dahada yükseliyor.
    İsterim böle olsun japonya gibi olalım verceksiniz lan demekle bu işler olmaz.Elini taşın altına koymayan siyasette sosyal hayatta ekonomide bilimde üretken olmayan önüne konan la yetinecek arkadaşım.Herkes şu en basit olayda bile şikayet ediyor hadi gelin Ankarada telekom önünde gösteri yapalım imza toplayalım protesto edelim desek klavye delikanlılarının 1000 de 1 i bile gelmez.
    O zaman ne imiş Milletler layık oldukları şekilde yönetilirmiş.Japon milleti kadar çalışkan olup fakir olan ülke yok Türk milleti kadar tembel kısayoldan köşe dönmeci olup zengin olan ülke yok.

Yüce Türk Milletinin son 300 yıldır içine düştüğü bu utanç verici durumun sonlanacağını görmek umuduyla.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weak -- 15 Haziran 2006; 22:56:59 >

• arkadaşlar modemi ortak kullanıyoruz. eskiden sasğ alt köşedeki internet işaretinin üstüne gelip 256, 512 olduğumuzu görebiliyorduk ya, şimdi o internet işareti yok. modemi ortak kullanıyoruz bundan dolayı gitti sanırım. bunu öğrenmenin bir yolu var mı yoksa birşey indirerek mi deneyeceğiz?
  • yaw arkadaşlar daha ayın 15 i ve benim kotam bitmek üzere ama şüpheleniyorum acaba biri benim şifremle bağlanıyor olabilirmi..
     ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE  SORUNLARI OLANLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

yaw arkadaşlar daha ayın 15 i ve benim kotam bitmek üzere ama şüpheleniyorum acaba biri benim şifremle bağlanıyor olabilirmi..
     ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE  SORUNLARI OLANLAR

aynen o sorun bende de var her zamanki gibi saatlerde gigyorum geçen ay 4.5 bu ay ise 15 itibariyle 2.5 oldu

sorun ne anlamıyorum şifremide değiştim

belki güncelleme var pc

neyse sen kasper mi kullanıyorsun? her gün güncellemesi oluyor acaba ondan mı

• Merhaba;

Arkadaşlar Kaspersky nin kotanıza etkisi ihmal edilecek kasar küçüktür(Kendisi 11MB) Günlük yaptığı download miktarı 100 kb ı nadiren geçer hatayı başka yerde arayın.Mesela AdAware kurup güncelleyip taratın kullanmadığınızda modxemi kapatın windows a parola koyun.
    Saygılarımla.
  • modem wirelessa güvenlik koyunnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

arkadaşlar modemi ortak kullanıyoruz. eskiden sasğ alt köşedeki internet işaretinin üstüne gelip 256, 512 olduğumuzu görebiliyorduk ya, şimdi o internet işareti yok. modemi ortak kullanıyoruz bundan dolayı gitti sanırım. bunu öğrenmenin bir yolu var mı yoksa birşey indirerek mi deneyeceğiz?

yukarıdaki soruma yardımcı olabilecek var mı?

ayrıca başka bir soru daha, şu an sınırsız kullanıyoruz. yeni 2 kişi ortak kullanmaya başladık ama bir karar ile 3 gb sınırlıya geçeceğiz. modemin 24 saat açık kalması kotayı ne kadar etkiler?
  • benim haziran dönemim 5.204 gb tı geçmiş kota dışında girdigim 2,204 gb için ne kadar fatura gelir

download
    2006 Haziran ayı download 5.587.729.900 (5,204 GB) ne kadar fark keserler faturaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 18 Haziran 2006; 7:34:13 >
  • Download yapmadan sadece nete girerek kota doldurulabilir mi?
    Özellik down olayına girmeden o site senin, bu site benim sabaha kadar fink atan arkadaşlar varsa daha iyi bilebirler..
    Yeni adsl kullanıcısıyım bağlanalı 3 gün oldu, 350mb buldum, ne iştir anlamadım?
  • Kota 3.5 Gb olduğubnda fatura ne kadar geliyor ortalam bilen varmı ?
  • ben 2,2 gb fazla downloada yaptım ne kadar bir üçret çıkar bilen varsa lütfen cevaplasın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.