Şimdi Ara

Flas Flas Flas ADSl fiyatları ucuzluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kota kaldırılsın ya da kotasızlar ucuzlatılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

1mbit adsl ve kablo kullandim
    adsl 108k la cekti maximum,kablonet 123kb ile surekli cekiyor
    adsl nin hala nesi iyi

çok büyük fark olmuyor benim için çünkü büyük dosya indirmiyorum. 5 GB DVD indirsem aradaki 15 KB çok fark ederdi ama 20-30 MB için çok önemli değil
  • Bu yeni tarife yine kandırmaca. Sınırsızların hızı 256 gibi komik bir rakamda kalacak, sus payı olarakta 10 ytl gibi komik bir indirim yapılacak. Kotalıların ise kotası aynı kalacak, sus payı olarak ise hızları 1024 e çıkacak. 1024 hız arttırımı için telekomun ekstra yatırım yapmasına gerekte kalmayacak çünkü zaten kota ile sınırlamıssın kullanımı.....
  • kotalıların hızını arttırıyolar da insanın elini kolunu bağlıyolar. sen ver bana 1mbit bağlantı 3bg ile sınırlı kalsın. resmen hız verip insanı kotayı aşmaya zorluyolar
  • nerden uyduruyorsunuz bunları anlamadım. adam internet hızları 2 katına çıkacak yada fiat indirimi olacak dedi. başkada bir şey demedi. kotalı sınırsız diye bir şey demediki. dinlemesem şurada ne olduğunu bile anlayamacağım. her kafadan bir ses çıkıyor.
  • Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama sözkonusu düzenleme tamamen kotalılara yönelik ;fiyatlarda düşüş falan yok sadece kotalılar 1 mb olacak. 256 limitsiz 49ytl 512 99 ytl 1024 169ytl.
    Yani kotanızı geçerseniz 200 ytl ye yakın fatura ödeyeceksiniz.

Bundan ne sonuç çıkardık ?
    Bu bir indirim değil zam dır.
    Kotasını aşana Allah sabır versin.
  • quote:

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama sözkonusu düzenleme tamamen kotalılara yönelik ;fiyatlarda düşüş falan yok sadece kotalılar 1 mb olacak. 256 limitsiz 49ytl 512 99 ytl 1024 169ytl.
    Yani kotanızı geçerseniz 200 ytl ye yakın fatura ödeyeceksiniz.

Bundan ne sonuç çıkardık ?
    Bu bir indirim değil zam dır.
    Kotasını aşana Allah sabır versin.

nerden biliyon hemen uydurma fiyatları yazmıssın..bekleyelim gorelim.gerçi benim fazla bir beklentim yok amaaa...!!!
  • abi ne 256k sı ya. omu kaldı piyasada :O
  • Avrupa birliğine girmek için uğraşıyoruz işte yükseltin hızları madem müzakereler başlayacak avrupadaki gibi olsun!!! Ama bu yükseltme işide avrupa birliğine giriş süresi kadar uzayacak anlaşılan
  • Uydurma değil zaten yürürlükte olan fiyatları yazmış yani fiyatlarda hiçbir değişiklik olmayacak demek istemiş. Olabilir tabi, esas dikkat çeken nokta ise eğer (varsayımdır bu) kotalı kullancılar 1mbit olurlarsa, şu anda uygulamada olan kotayı aşma halinde kotasız ücretin %25 fazlası uygulmasına göre 1mbit sınırsız ücretin %25 fazlasına kadar yolları var kotalıların yani zebellah gibi bir fatura gelebilir hızlı 1mbit internet ile!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 14 Haziran 2006; 22:42:22 >
  • acaba 512 kotalılar ayın kaçında 1024 olacak?
  • quote:

adsl nin hala nesi iyi

Konumuz adslmi iyi yoksa kablomu iyi değil zaten! Kablonun teknik olarak adsl üstün olduğuda bir gerçek, ayrıca kimse zorla adsl abonesi demiyor sana git kablo kullan! Kablo internetin olduğu yerler sınırlı zaten oturduğunuz muhitin değerini bilin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

acaba 512 kotalılar ayın kaçında 1024 olacak?

Daha ne olacağı belli bile değilken birde ayın kaçı muahbbetine girmeyelim geyik olur, ilk önce tarifeler bi açıklansın telekom tarafından sonra kademeli olarak geçiş başlar o zaman görürüz kimler ayın kaçında ne olacak? (önümüzde 2 haftalık bir süreç var)
  • bence yaz tarifesi die milleti yine kandırırlar
  • şakadır şaka inanmayın

Ayrıca 512ler 1024 olmasın onun yerine limit kalksın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 15 Haziran 2006; 1:02:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

adsl nin hala nesi iyi

kablonette 1mbit e ne kadar ödüyorsun...?

169 ytl
  • Kotalıda download ı unuttuk hızlansa ne olcak.....
  • 6 gb kotadan sonramı sınırsız tarifesi+%25 ücret geliyordu?
  • Evet ve bekledigim oldu sanırım ve telekom çöktü. :)
    Yer : Küçük Çamlıca
    Saat : 12:47

512K olan internet baglatım su anda yaklasık 56K ya düştü.

2 hat hız ha nerdeee? gülerim ben buna.
  • ya ne hızı ya kotasızları hızlandırsınlar 256 yken iyiydi 512 yaptılar 15 inden sonra hep cepten yer olduk 1024 falan olursa wep cam falan daha rahat olcak iki günde biter kota sonra telekoma kotayı geçtik diye para öde çevremdeki kotalılar ister istemez 512 geçti geceli hep kotalar 3 gb nin üstünde tabi doğal olarak telokomun cebine toplayınca bu satede deli para giriyo adamlar demişdir 1024 yapalım kotayı ii ce gecsinler bizim kasada dolsun neden sınırsıza gecmion demeyin param yo TELEKOM dinle bizi biliyorum ki bu forumları sizde takipediyoRsunuz
    ADAM GİBİ BİZE İLETİŞİM HAKKI VER. BİZE PARA TUZAĞI HAZIRLAMA HERKEZ KAN KUZUYOR ZATEN SİZE YARIN BAŞKA BİR SAĞLAYICI GELDİĞİNDE O KURDUĞUNUZ ALT YAPI SİZE NE OLARAK GERİ DÖNER BİLMEM ORTAYA BÖYLE AYLARCA ÖNCE BİR ŞEY ATIYORSUNUZ ONDAN SONRA KEYFİNİZE GÖRE İŞ YAPIYORSUNUZ BOŞ KONUŞUP MİLLETİ OYALAMAK YERİNE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ŞEYLER YAPIN DA SİZİ ALKIŞLAYALIM BİR GERÇEKKİ İNTERNET KULLANAN LAR OLAN BİTENDEN DAHA ÇOK HABERİ VAR DÜNYAYI DAHA İYİ TAKİP EDİYOR BU YÜZDEN İŞİNİZ ZOR BİZİ KANDIRAMAZSINIZ.HERKEZ SİZİN ALTERNETİFİNİZİ 4 GÖZLE BEKLİYOR.BİZİM İLETİŞİM HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALAMAZSINIZ HERKEZ İLETİŞİM DERKEN BU DEVLET NE YAPIYOR BÖYLE NE BU İLETİŞİM VERGİSİ İLETİŞİM DÜNYANIN HANGİ YERİNDE ÖZEL LÜKSE GİRİYOR BU GENÇLİĞİN ÖNÜNDE DURMAKTAN VAZGECİN UYUYAN BU GENÇLİK UYANDIĞINDA ÇOK GEÇ OLABİLİR BU GÜZEL YURDUMU BU ŞEKİLDE NASIL İLERİ GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ DÜNYADA GEZME HAKKIMIZ BİLE YOK HER YERDEN KISITLAMALARLA KARŞILIŞIYORUZ KENDİMİZİ DIŞARIYA BARİ BIRAKIN BU İNTERNET YOLUYLA DEVAM EDELİM

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.