Şimdi Ara

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
207.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet iki gündür Taksim çevresinde sürünüyor. Ne oluyor bu turktelekoma böyle.
  • Taksimde net var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allen_ıverson

Taksimde net var mı

oralı olmadığım için bilemiyecem
  • taksimde baya yavaşş ama bazenleri hızlanıyor.....
    bayramlarda özellikle mütiş hızlı bayram günlerinde nette girin bak ne oluyor ...
  • bilgilendirdiğin için saol
  • bu kota sayfası neden acılmıyor yaaaaaaaaaaaa
  • http://www.adslbilgilendiricisi.com/v302/ bu linkteki ücretsiz olan program ile sürekli olarak kotamı görebiliyorum. msn gibi sağ alt köşeye yerleşiyor ve ttnet'in kota sayfasından kotanızı öğreniyorsunuz...
  • Valla ben emule kurdum kuralı 15 saatte 4 gb tın altında download yapmıyom. 512 limitsizle anlamadım gitii.
  • Sınırlı 3gb internete abone olduk ilk fatura 50.26 YTL geldi anlamadık. Ayrıca limit aşmadığım halde limiti aşan miktar yazıyor.

Size fatura detaylarını yazıyorum
    Aylık ücret 21.80
    kıst aylık ücret 3.63
    kullanım ücreti nisan 2006 7.79
    bağlantı ücreti 4,32
    Kdv 6,76
    ötv 5,63

Toplam 50,26

Limitin yanından geçmedik 1.7 gb kullandım nisan ayında adamlar 1.036 mb kota aşımı yazıyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

Hem ilk ay sınırsız diye bişi yokmuydu?
  • şu kota sayfasını açabilen varmı?
  • Hay ben böyle telekomun

Sabah baktım kotaya 2.3 GB

iyimiş bişiler indireyim dedim.. 100 MB falan indirdim. Şimdi bi baktım 3.6 GB
  • seninki herhalde ay sonuna geldiği için böyle bir sorun çıkarmış

quote:

3) Ay içerisinde, bağlantınız halen aktifse, son 12 saatteki transferleriniz bu rakama dahil olmayabilir.
    Kesin rakam, bağlantınızı kapatmanız durumunda, yada ay sonunda ortaya çıkacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Hay ben böyle telekomun

Sabah baktım kotaya 2.3 GB

iyimiş bişiler indireyim dedim.. 100 MB falan indirdim. Şimdi bi baktım 3.6 GB

• Bugünde net kötü.

Telekom öldür bari böyle sürünüp acı çekmektense öldür bizide kurtulalım sende.
  • İstanbul/Anadolu yakası ne durumda?Müthiş yavaş internet şuan...1024kbps bağlantı var ama ölüyor net resmen...
  • Avcılarda da durum aynı,uzun zamandır hız yavaşlamamıştı

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

İstanbul/Anadolu yakası ne durumda?Müthiş yavaş internet şuan...1024kbps bağlantı var ama ölüyor net resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .sümüklü. -- 1 Haziran 2006; 22:53:00 >
  • Evet bende şükür sanırım net sorunları yavaş yavaş düzeliyor diyordum ki net bağlantısı çöktü resmen...
    Ancak şuan itibari ile forum biraz daha hızlandı,düzeliyor net galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 1 Haziran 2006; 22:53:22 >
  • Erenköy de durum berbat
  • Üç gündür internette bir tuhaflık var. Abartısız 64kbps gibi. Hız testi yapıyorum biraz daha yükseği çıkıyor. Gözlerim ağrıdı bembeyaz sayfa görmekten. Sizde de var mı benzer sorun? Msn'de 10 dk bile kalamıyorum
  • Şu anda düzeldi
  • Merhabalar,

Ben foruma yeni geldim ve bi sorunum var.
    Windows xp kullanan eski model bir toshiba satellite ım var buna linksys wireless g notebook adaptoır aldım.
    Modem olarakta zoom x6 wireless kullanıyorum her turlu programı yukledim kablosuz olarak modemin kablosuz agına girebiliyorum fakat internete baglanamıyorum.(Sınırlı baglantı veya baglantı yok uyarısı alıyorum)

Lutfen bu derdimin cozumunu bilen varsa bana yardımcı olsun cıldırmak uzereyim

kocmoc
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.