Şimdi Ara

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
899
Cevap
0
Favori
207.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş lar çoğu yerde bakıyorum, data birimlerini yanlış yazıyorlar. Örnegin Kb/s birimi sadece "kilobayt/ saniye" dir. fakat adsl modem reklamı yapanlar, kbit/s yazıcakları yerde, kb/s yaziyorlar, yada mb/s yaziyorlar. halbuki konuya teknik olarak bakarsak Kb/s veya Mb/s terimleri sadece saniyedeki "bayt" iletimini anlatmak için kullanilir. bit i tarif etmek için bit diye yazılır. Bir "bayt" ise 8 "bit" tir. Reklamlarda 8Mb/s diye yazıyorlar, teknik olarak bakarsak o kadar yüksek internet hızını bırak adsl yi, DVB sky kartlarla bile elde etmek zor. pek bilgisi olmayanlar fazla görüyoırlardır hızları neden yanlışl terimler kullanildigi için, ama teknik bilgisi olan bir kişi bilir adsl modemlerin o kadar yüksek hızlara çımayacağı, Müzik seti üreticilerinin hoparlörün elektrik gücü watt gücü yerine, süistimale yatkın diğer P.O.P.M watt birimini kullannıyorlardı bir ara. neymiş efendim küçük müzik seti 2000watt mış ne alakası var kardeşim ciddi üretici hoparlörün elektriksek watt gücünü yazar veya iki birimide yazar, mantık almıyor bunalrın yaptıklarını eskiden kuşadasında diskoya giderdik 1500, 2000 electrical watt lık hoparlörün önünde durunca elbiselrimiz dalgalanırdı. işte gerçek watt birimi o hoparlörlerdeki. arkadaşla buluşcam bye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiEralp -- 17 Nisan 2006; 13:14:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kadosin

ağ bağlantısı var 100.0 mpbs diğer ağ'dan bağlanan herkes hızlı fakat tek bir bilgisayar yavaş bağlanıyor sorunu nedir ? nasıl çözebilirim ?

http://speedtest.ttnet.net.tr/ buradan hızını test et bakalım sonuç ne olacak
  • teşekkuerler kardeş aradığım herşey burada var ellerine sağlık cok güzel bi calışma olmuş
  • kınıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultura

Şimdi benim kablosuz bir modemim var 4 portlu şimdi yavaş dedim kabloyla bağlandım(laptopa) sonra dedim pc yede bağlayım dedim ilk gün çok güzel bağlandı 2. gün sınrırlı bağlantı falan dio otomatik ip bulamıyo ben ip leri nasıl vermeliyim cevaplar için şimdiden teşşekürler

Ağ Bağlatılarım/Sağ Tıkla/Özellikler/Yerel Ağ Bağlantısı/Sağ Tıkla/Özellikler/İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE  SORUNLARI OLANLAR

Yukarıdaki Resim Bilgisayarımdan Bir Örnektir. Sen Oradaki Ayarları Modemine Göre Yapılandıracaksın. Modeminin Markasınıda Söylersen Biraz Daha Yardımcı olabilirim.

• Şu anda limitli 512 bağlantım var.256 sınırsıza geçebilir miyim
  • sevgili arkadaşlarım
    burası bilgilendirme amaçlı açılmış bir üst konudur
    konu ile ilgili , bölüm ile ilgili , uygulamalarım ile ilgili görüş öneri ve şikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz ancak rica ediyorum diğer paylaşımlarınız için , bu üst konuda verilmiş ilgili linkleri kullanınız..
    birazdan buraya yazılmaması gereken mesajları sileceğim.mesajları silinen arkadaşlardan özür dilerim.
    ilginize ve anlayışınıza teşekkür ederim...
  • hack sevenlerewww.hacturk.us
  • hack sevenlerewww.trnet.net
  • Dostlar sistem saat ve tarihinden tutun da diğerlerine kadar herşeyi denedim msni silip yenide yükledim.Ama [80048820 nolu hatayı verdi .Bu hataı nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek biri varmı yada messengeri aratmaya alternatif bir messenger programı var mı ?

yardım edin arkadaşlar ya
  • MSN de problem mi var giremiyorum?
  • Msn'de şu anda hiçbir sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Şu anda limitli 512 bağlantım var.256 sınırsıza geçebilir miyim

Beyler bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.. Bende deişmeyi düşünüyom

Bilen war mı deişebilirmiyiz???
  • @faruk
    @Mr.Anderson

Rahatlıkla 256 Sınırsıza Geçebilirsiniz. Ama Benim Tavsiyem Yine Kotalı 512 K 6 GB Limitliye Geçmenizdir. Aylık 49 YTL
  • Şu anda internet hızınız ne?

Benim

375.7 kbps = 46 KB/s

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Şu anda internet hızınız ne?

Benim

375.7 kbps = 46 KB/s

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE  SORUNLARI OLANLAR

• 512 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

512 mi?

1024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 18 Nisan 2006; 23:23:50 >
  • Arkadaşlar adsl hattımı aynı zamanda fax içinde kullanıyorum. Bağlantıda bir sorun yaşarmıyım. Bu sağlıklı bişeymidir? Bide bağlantı hızım aşşağıda, normal mi acaba? Lütfen acil yardım...Şimdiden teşekkürler...

Test Sonucu - Download Testi
    439.2 kbps = 54 KB/s

Testi Tekrarla | Anasayfa | SSS
    Baglanti Hiziniz
    128 kbps ADSL
    256 kbps ADSL
    439.2 kbps Sizinki
    512 kbps ADSL
    1024 kbps ADSL
    2048 kbps ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellaotero -- 19 Nisan 2006; 18:06:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.