Şimdi Ara

adsl internet ile ps4 kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar adsl internette online oyunlarda yada oyun indirmede herhangi bir sıkıntı yaşıyormusunuz 5mbit ve üstü için soruyorum lütfen yardım

• Eğer hız konusunda bir sıkıntı yaşıyorsan (genel de hız konusunda oldukça sorunlu) bağlantı ayarlarından DNS bölümünü : 8.8.8.8 - 8.8.4.4 ve MTU bölümünü ise 1473 eğer bağlantıda problem olursa 1450 ayarını kullanın
  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    düzgün baglantı alınamıyormu yani? .sen adsl mi kullanıyorsun? öyle yapınca düzeliyormu küçük bir ile taşınabilirizde ondan soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 18 Ocak 2015; 16:18:25 >
  • 8 mbit hızla kullanıyorum sorun yok. zaten herkezin fiber kulanmasını imkanı yok hocam sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 18 Ocak 2015; 16:27:18 >
  • 8 mba kadar d-smart adsl.
    IP otomatik
    DNS otomatik
    MTU otomatik
    DL 5.5 mb
    UL 600 kb

Kısaca hiç bir sorun yok.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    illaha büyükşehirde oturmak gerekmiyor deilmi sabit deger almak için? bu arada mesajlarınız için teşekkürler
  • ufak bi ilçede yaşıyorum. 8 mbit kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok. sadece gta online oynarken biraz sıkıntı oluyo. 64 kişilik haritada bf4 oynuyorum akk dolmasına rağmen hiç sorun olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıkıntı yok
  • Bağlantı değil de oyun indirmede çok sıkıntı yaşıyorum ben
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    hadiya neden kaç hızla indiriyorsun bende internetten satın alıcam malesef oyunları
  • 1.Hiç bir sorun olmaz 100 m fiber bile olsa akk sorası 3 mb düşüyor hız önemli olan kalıte
    2 dmz acık olsun ps de ip ata bağlantı sorunu yasamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Saniyede 800kb çekmesi gerekirken 200 çekiyo
  • Oyun indirmek işkence olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    neden peki ağdan dolayımı? yapma ya moralim bozuldu oyunları internetten alıcam cünkü
    bilgisayarda 800 çekiyormu peki? hangi ildensin bu arada
  • 3mbit sıkıntı yok :)
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayım pcde 800 çekiyor ama psde de düzelttim bir arkadaş sağolsun gösterdi yöntemini basit bi dns ayarı
  • Pcde nasıl bir performans alıyorsam ps4de de aynı şekilde performans alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Pcde nasıl bir performans alıyorsam ps4de de aynı şekilde performans alıyorum..

Anladim 16i mb e kadar demeleri neden peki onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play Station'da download'ları dinlenme modunda yapalım. Daha hızlı indiriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.