Bildirim
adsl internet ile ps4 kullanan varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer hız konusunda bir sıkıntı yaşıyorsan (genel de hız konusunda oldukça sorunlu) bağlantı ayarlarından DNS bölümünü : 8.8.8.8 - 8.8.4.4 ve MTU bölümünü ise 1473 eğer bağlantıda problem olursa 1450 ayarını kullanın -
düzgün baglantı alınamıyormu yani? .sen adsl mi kullanıyorsun? öyle yapınca düzeliyormu küçük bir ile taşınabilirizde ondan soruyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 18 Ocak 2015; 16:18:25 > -
8 mbit hızla kullanıyorum sorun yok. zaten herkezin fiber kulanmasını imkanı yok hocam sorun olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 18 Ocak 2015; 16:27:18 > -
8 mba kadar d-smart adsl.
IP otomatik
DNS otomatik
MTU otomatik
DL 5.5 mb
UL 600 kb
Kısaca hiç bir sorun yok. -
illaha büyükşehirde oturmak gerekmiyor deilmi sabit deger almak için? bu arada mesajlarınız için teşekkürler -
ufak bi ilçede yaşıyorum. 8 mbit kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok. sadece gta online oynarken biraz sıkıntı oluyo. 64 kişilik haritada bf4 oynuyorum akk dolmasına rağmen hiç sorun olmuyor. -
sıkıntı yok -
Bağlantı değil de oyun indirmede çok sıkıntı yaşıyorum ben -
hadiya neden kaç hızla indiriyorsun bende internetten satın alıcam malesef oyunları -
1.Hiç bir sorun olmaz 100 m fiber bile olsa akk sorası 3 mb düşüyor hız önemli olan kalıte
2 dmz acık olsun ps de ip ata bağlantı sorunu yasamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saniyede 800kb çekmesi gerekirken 200 çekiyo -
Oyun indirmek işkence olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
neden peki ağdan dolayımı? yapma ya moralim bozuldu oyunları internetten alıcam cünkü -
bilgisayarda 800 çekiyormu peki? hangi ildensin bu arada -
3mbit sıkıntı yok :) -
İstanbuldayım pcde 800 çekiyor ama psde de düzelttim bir arkadaş sağolsun gösterdi yöntemini basit bi dns ayarı -
Pcde nasıl bir performans alıyorsam ps4de de aynı şekilde performans alıyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolfgangg
Pcde nasıl bir performans alıyorsam ps4de de aynı şekilde performans alıyorum..
Anladim 16i mb e kadar demeleri neden peki onu anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Play Station'da download'ları dinlenme modunda yapalım. Daha hızlı indiriyor.
Benzer içerikler
- ps5 cd' li mi dijital mi daha iyi
- ps5 görüntü gelmiyor
- dubai ps5 fiyatı
- ps5 için tv önerisi 2025
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- gta 4 hileleri
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- ps plus
- en iyi oyuncu kulaklığı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X