Şimdi Ara

Adsl'ime reset attım nasıl eski haline döndürebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün ayın başı ve benim akk hala eski haline gelmediği için modeme reset atıyım dedim modeme reset attıktan sonra ne olduysa tabletimden internete bağlanamıyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12sercan12 -- 2 Mart 2014; 1:01:06 >

• Resetten kastınız reset tuşu ile ayarları sıfırlamak mı? Genelde kullanıcılar ay sonu "resetleme" yaparken sadece fişini çekip takarlar.

Evde başka cihazlardan bağlanıyor sadece tabletinizden mi bağlanamıyorsunuz? Kablosuz bağlanan başka cihaz var mı?

Biraz daha detaylı yazar ve modeminizin marka - modelini paylaşırsanız kurulum anlatımı açısından yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Resetten kastınız reset tuşu ile ayarları sıfırlamak mı? Genelde kullanıcılar ay sonu "resetleme" yaparken sadece fişini çekip takarlar.

Evde başka cihazlardan bağlanıyor sadece tabletinizden mi bağlanamıyorsunuz? Kablosuz bağlanan başka cihaz var mı?

Biraz daha detaylı yazar ve modeminizin marka - modelini paylaşırsanız kurulum anlatımı açısından yardımcı olabilirim.

Resetten kastım reset tuşu ile ayarları sıfırlamak .
    Telefonundan ve bilgisayarından wifi`ya bağlanabiliyorum sadece tabletimden bağlanamıyorum tablet markam samsun galaxy note 10.1
    Modemimin markası ise airties 6372

Benim sorunum 3 gün önce tabletimden bağlanabildiğim wifi`ma son iki gündür bağlanamam.Ne olduysa modemin arkasındaki reset tuşuna basmamdan sonra oldu belki bir sorun olur diye önceki ayarları yedeklemiştim ama onu da kabul etmiyor kısacası iki gündür bilgisayarın başından kalkamıyorum ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12sercan12

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Resetten kastınız reset tuşu ile ayarları sıfırlamak mı? Genelde kullanıcılar ay sonu "resetleme" yaparken sadece fişini çekip takarlar.

Resetten kastım reset tuşu ile ayarları sıfırlamak .
    Telefonundan ve bilgisayarından wifi`ya bağlanabiliyorum sadece tabletimden bağlanamıyorum tablet markam samsun galaxy note 10.1
    Modemimin markası ise airties 6372

Benim sorunum 3 gün önce tabletimden bağlanabildiğim wifi`ma son iki gündür bağlanamam.Ne olduysa modemin arkasındaki reset tuşuna basmamdan sonra oldu belki bir sorun olur diye önceki ayarları yedeklemiştim ama onu da kabul etmiyor kısacası iki gündür bilgisayarın başından kalkamıyorum ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler

modemi kapatıp açmanız yeterli idi,

reset attığınız zaman; tüm ayarlar sıfırlanır, modemin arayüzünden tekrar kullanıcı adı şifre girmeniz gerekir, ttnet bunu modemlerın çoğunda otomatik olarak ayarlıyor. bu ayarlara wifi şifreside dahildir. şifreniz değişmiştir tahminimce ama telefon ve pc den bağlanabiliyorum diyorsunuz kablosuz, ilginç olan yer burası.

tabletteki wifi şifreniz ile modem deki şifreyi bir karşılaştırın derim.

• quote:

Bu gün ayın başı ve benim akk hala eski haline gelmediği için modeme reset atıyım dedim modeme reset attıktan sonra ne olduysa tabletimden internete bağlanamıyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

resetten kastınız donanımsal olarak -örneğin modemin arkasına ince bir tel sokarak- reset attıysanız eski ayarları geri döndürmenin tek yolu, önceden alınmış config dosyasını yüklemektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle kulandiginiz modemin markasini yazsaydiniz daha iyi olurdu.eger modeme baglanan cihaz varsa modem paneline girip ksblosuz ag sifresine bakin daha sonra o internete giremedigin tableti acip kablosuz ag sifresini unut de. Sonra tekrar baglanip sifreyi gir dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Bu gün ayın başı ve benim akk hala eski haline gelmediği için modeme reset atıyım dedim modeme reset attıktan sonra ne olduysa tabletimden internete bağlanamıyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

resetten kastınız donanımsal olarak -örneğin modemin arkasına ince bir tel sokarak- reset attıysanız eski ayarları geri döndürmenin tek yolu, önceden alınmış config dosyasını yüklemektir

Dediğim gibi önceden aldığım config dosyasını yüklüyorum ama bir şey değişmiyor.

wifi şifreme baktım eski haline aldım ve yine girmeyi denedim ama tabletimden girmiyor

3.mesaja bakarsanız orada modemimin markası ve modelinden bahsettim ama yine söyleyim [ Airties 6372 ]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Dediğim gibi önceden aldığım config dosyasını yüklüyorum ama bir şey değişmiyor.

wifi şifreme baktım eski haline aldım ve yine girmeyi denedim ama tabletimden girmiyor

3.mesaja bakarsanız orada modemimin markası ve modelinden bahsettim ama yine söyleyim [ Airties 6372 ]

bişeyler yanlıştır, örnegin config dosyası alınırken kısmi olarak kaydedilmiştir (işte şu özellikleri kaydet digerlerini seçme vs gibi)
    tavsiyem bütün ayarları sıfırdan yapmanızdan yana, kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımlarınız için teşekkürler nasıl olduysa 20 dk önce internete bağlandı konuyu dondura bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12sercan12 -- 4 Mart 2014; 22:30:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.