Şimdi Ara

ADSL İLK FATURA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben limitli 256 aldım bir sitede bu ilk faturayla ilgili bir şeyler okudumda telekom delirmiş heralde dedim. söyle yazıyor bağlantı ücreti peşinse tamamı + ay içinde kullanım yapılırsa kullanılan kısım kadar + aylık abonman nasıl oluyor bu ? yani 59 ytl + kullanılan kısım + 29 ytl manyakmı bunlar ben mi yanlış anladım yani ya 59+29 almaları lazım yada 59+ kullanılan kısım kadar fikirlerinizi yazarmısınız iyi günler

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • telekom sana baglantı sunmadan ücreti istiyor!

yani önce parayı alıyor sen baglanmadan önce (t-1) , sonra sana baglantını veriyor (t),
    eger kotayı asarsan o astıgın kısmı bir sonraki ay(t), daha sonraki ayın baglantı ücreti ile beraber alıyor(t+1)!

walla biraz karısık gibi durdu ama durum böyle işte:)
  • ozaman sözleşme bittiğinde daha önce ücretini peşin ödediğimiz için 1 ay ücretsiz internet vermesi lazım yoksa bizim 1 aylık ekstra abone ücreti nolacak VALLA ŞU ADSL PAYLAŞIMI FİLAN YAPIYORLARDA İÇİM RAHATLIYOR YOKSA KATRİLYONLARCA LİRA KARI HAK ETMEDEN KAZANIYORLAR BİZİM SIRTIMIZDAN BEN İNTERNET PAYLAŞIMI YAPMIYORUM AMA EN KISA ZAMANDA KENDİ ÇAPIMDA YAPICAM ÜCRETİ 2 YADA 4 E BÖLMEK İÇİN.

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.