kesinlikle kota aşılmış ve. bu değer 6,409 gb. ye eşit çıkıyor. yani bu doğruysa sana fatura 75-80 ytl kadar gelecek. benimki nasıl oldu anlamadım. bakıyorum kasım 2006
copy paste yaptım.kusura bakmayın. şimdi bu 6.409 gb mi mb mi?
Okuman yazman yokmu senin ? o gb değil MB Orayı okuyamuyorsan senden önce 2 kişi mesaj atmış bari onlara bir bak...
Birde kullandığın size taglarını kapat, yazına alıntı yaptık, bütün imza felan herşey büyük çıktı, zaten cahiller dolu birde bu yüzden yöneticilerle uğraştırma beni...
bu kadar kızmana gerek yoktu alt tarafı yardım istedik ve yazılanları grmedim kusura bakma.aslında olaya ayrıntı katsam neden böle abuk yazdığımı anlarsında neyse...
Benim dediğim gibiymiş değil mi? Senin 1 günde 6,7 GB download yapman neredeyse İMKANSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. açıkça yazıyor işte MB diye.
2006 Ekim 288.365.030 (275,006 MB) 2.162.354.057 (2,014 GB) gigabyte olsaydı bu şekilde yazardı.
2006 Kasım 2.929.097 (2,793 MB) 19.388.243 (18,49 MB) MB olunca böyle yazar. Yani 19 milyon 388 bin 097 byte bilgi indirmişim.
Yukarıda ise 2 milyar 162 milyon 354 bin 057 byte bilgi indirmişim.
aynı şeyden 3 tane yollamış pc. kusura bakmayın. değiştirmek zorunda kaldım
bir turk telekom hızmetı daha KOTAM NE OLDU SANA BOYLE dıyosunuz musterı hızmetlerıne aldıgınız cevapttan salıseler sonra kufur edıyorsunuz
arkadaşım o sana kızmadı. bana kızdı :S yazıların bi bölümünü büyük yazdığım için. haklı aslında alıntı yapılınca herşey büyüyecekti... pardon yani. ayrıca üstteki 4 tane msj'ımı bilerek yollamadım. değiştirdim. fazladan çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: kardeş67
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhilal
kesinlikle kota aşılmış ve. bu değer 6,409 gb. ye eşit çıkıyor. yani bu doğruysa sana fatura 75-80 ytl kadar gelecek. benimki nasıl oldu anlamadım. bakıyorum kasım 2006
Okuman yazman yokmu senin ? o gb değil MB Orayı okuyamuyorsan senden önce 2 kişi mesaj atmış bari onlara bir bak...
Birde kullandığın size taglarını kapat, yazına alıntı yaptık, bütün imza felan herşey büyük çıktı, zaten cahiller dolu birde bu yüzden yöneticilerle uğraştırma beni...
bu kadar kızmana gerek yoktu alt tarafı yardım istedik ve yazılanları grmedim kusura bakma.aslında olaya ayrıntı katsam neden böle abuk yazdığımı anlarsında neyse...
kanka göründüğü gibi mb telaşlanma
quote:
yaw dikkatli bakın. üstteki de mb. alttaki de. ben de az önce şaşırdım kasım ayı toplam download miktarı = 2,345mb. yazıyordu ben onu 2345mb sandım . meğer virgülmüş o :P yani kota aşma filan yok.
quote:
arkadaşım o sana kızmadı. bana kızdı :S yazıların bi bölümünü büyük yazdığım için. haklı aslında alıntı yapılınca herşey büyüyecekti... pardon yani. ayrıca üstteki 4 tane msj'ımı bilerek yollamadım. değiştirdim. fazladan çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: kardeş67
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
quote:
ewet şimdi grdm yarın göz doktoruna grnsem fena olmuyacak neyse problem yaratmayalım. tşkler arkadaşlar.
öldüm gece gece
daha MB GB okumayı bilmiyorsunuz bir de panik yapıyorsunuz.
unutmayın bilgisayarda ,(virgül) ve noktanın işlei farklı. ayrıca GB çekseniz GB yazar ORADA ki GB çektiğiniz zaman yukarıdaki kb değeriniz öle üfürükten "837,432..." değil "837,321,321....." diye uzar 9 haneli bir sayı çıkarır.
bende diyorum "yav nasıl olur da 1 günde 6.9gb çekilir mümkün değil diye" 2048 de bile olmaz
arkadaslar suna bı acıklık getırelım baskasının kullanıcı adı ve sıfresıyle kendı hattınız uzerınden baglantı yaparsınız ama nette dolasamazsınız google bıle acamazsınız sadece baglantınız olur o kadar neden bu kadar emın konusuyorum cunku denedım . kendı hattımda baska modem le denedım yınede olmadı yanı şüpheniz olmasın sıfremı caldılar da benım kotam yukseldı dıye bı sey olması ımkansız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme